Pur și simplu zbor propulsat de dorința sufletului de a explora, printre stele, printre planete, printre oameni plante.. înțelesuri, lumini sunete și arome…

Poate tocmai de aceea scopul vieții mele este DESĂVÂRȘIREA, înțeleasă ca supunere și participare la DESTIN.

ridicarea-sufletului-la-cer

Am primit spre testare 3 sticle de MIED de la http://mied-dacic.ro/

Sunt 3 sortimente, astăzi voi testa CIREDAVA, voi reveni pe seară cu procesul testării

mied_degustare

Miedul este o băutură antică pierdută în trecut.
Foarte puțină lume știe despre el, de fapt este aproape necunoscută băutura, mai mult de 10 persoane întrebate nu știu absolut nimic despre el.
Să fim concreți, mied-ul este:

– probabil cea mai veche băutură obținută prin fermentare, se spune că a apărut înaintea celor din viță de vie, fructe sau cereale. După unele scrieri, se pare că băutura este consemnată de mai mult de 6000 ani.
Miedul mai este numit (incorect) „vin făcut din miere”.

Miedul se face din miere, cu apă cât mai pură din izvoare de munte la care se adaugă fermenţi viticoli (must de struguri sau drojdie). Pentru mai multă plăcere sunt adăugate diverse arome: cireșe, afine, soc, mure, fructe de pădure.
Are un gust deosebit de plăcut şi multiple indicaţii terapeutice, fiind bogat în vitaminele B, minerale, aminoacizi – cărămizile din care sunt construite proteinele – și monoxid de azot care susține sănătatea sexuală.
Se spune că este un potențator de energie sexuală, un afrodisiac!

Mai multe consemnări ale istoricilor asupra strămoșilor noștri daci ne relevă faptul că strămoșii noștri ar fi consumat MIED mai mult decât vin, desigur asta ar trebui cercetat la ora actuală am doar Internetul care este relativ sărac în preistoria românilor.

Mai multe detalii despre MIED aici: http://mied.ro/

Mă uitam un pic uimit cu un amestec de curiozitate și ușoară furie cum cărți întregi și tratate de istoria religiilor (știință întemeiată de Mircea Eliade) sunt pur și simplu simplificate într-un infografic.
Îmi aduc aminte cum la facultate colegii se ”luptau” cu cele 3 volume ale din Istoria Credințelor și Ideilor Religioase ale lui Mircea Eliade multe luni la rând, unii dintre ei studiindu-le foarte mulți ani după facultate, până când am rămas surprins că toată această știință a spiritului uman, poate fi redusă la o simplă imagine.
Este trist? Este pragmatic? Este bine?

Momentan nu știu ce să cred, trivialitatea se pare că ia locul cunoașterii culte în cele mai profunde aspecte ale spiritualității umane.

evolutia_religiei

Noul logo – Dagonul dacic
Noul slogan – Awake

Iata aici 3 walpapere pentru amatorii de grafica publicitara

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=l5BXvJhwX6g]

Sigla Bitdefender simplificata (cea de culoare rosie) arata foarte bine si pe negru, mi se pare reusita, in rest, restul parca sunt pimp my ride 🙂

Capitalismul ne aduce un rebrand de la dragonul dacic care era mult mai NATURAL la unul mai stil faruri de masina care seamana cu Ferar

Daca va uitati atent.. la mijloc se afla un far de masina bagat in tunelul aerodinamic cu fum.. not gay enough!

Mai jos iata cum arata mai aproape de original dragonul dacic, necomercial.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rbbDL2BWp6k]

Poate cel mai straniu, ermetic si neobisnuit stindard din antichitate al unei armate a fost dragonul dacic, acesta era nu doar un simbol ci o veritabila arma psihotronica ce colecta energia armatei si o transmitea la distante de zeci de kilometri demoland moralul si starea de spirit armatelor invadatoare.

Dragonul dacic porneaza de la lup, volk, care este animalul totem, lupul care mereu este personajul pozitiv in basmele romanesti.. lupul alb… (lupul solomonarului / hultanului / lupul magic zburator / lupul cu ochi rosii.. daemonul.. si aici pot sa vorbesc ore intregi despre acest lup)

A doua parte este APA, dacii se rugau la apa, de la ei provine apa magica, apa vie, apa moarta, tot prin intermediul apei se aduceau rugi multumiri, aici pot fi gasite vaste analogii cu teoria “chi” a lui Masaru Emoto, dacii se rugau la apa inainte sa o consume, am scris cel putin 5 posturi foarte interesante dar numai introductive despre misterele apei pe acest blog.

De asemenea un ritual foarte interesant era ca inainte de orice batalie dacii beau apa din Dunare iar la sfarsitul bataliei isi spalau armele in mare.

Dincolo de asta Dacia vine de la D`aksha / D`aqua care inseamna tara apei.. minunile apei sunt milioane incepand de la cel mai sigur mediu de conservare a informatiei pana la fenomenele fizice si chimice..

Revenind.. dragonul dacic este trecerea de la Lup la Apa.. adica mai intai lup apoi sarpe apoi coada de peste… este un sincretism foarte evoluat..

Poate totusi cel mai secret, ermetic si despre care nu o sa vorbesc mult este taina nemuririi care au descoperito dacii, trecerea se facea prin unirea cu lupul si transformarea in LYCAN, care era un stadiu intermediar intre om si zeu…

Daca Dacii consumau numai VIN ROSU si nu vin alb, acesta este un lichid esential care este primul pas spre lycani, “in vino veritas” fructele de culoare rosie au continutul cel mai mare in aur.. cu cat alimentele contin mai mult aur cu atat omul care le consuma devine mai mistic.. persoanele inteligente au o inclinatie nativa catre fructele rosii..

Dupa vin.. urmeaza sangele, sangele conserva informatii foarte bine.. dar nu perfect ca apa.. dupa apoa.. sangele este al doilea lichid care conserva cel mai bine informatiile.. iar dupa sange.. pe locul 3 este vinul rosu..

… in vino.. veritas..

Punctul de maxima intensitate / epicentrul de eficienta al aceastei arme erau muntii Bucegi / Sfinxul, in acel punct toata energia Daciei era adunata.
Stindardul naţional al dacilor era format dintr-un dragon ridicat în vârful unei suliţe. El este figurat pe numeroase metope ale Columnei Traiane iar romanii înşişi i-a dat denumirea de draco. Acest dragon era format prin îngemănarea a două animale: capul de lup şi trupul de şarpe, ambele având o simbolistică foarte bogată şi plină de surprize. Stindardul dac este în sine un simbol iniţiatic ascunzând în sine atât imaginea Principiului cât şi imaginea Centrului Spiritual al lumii. Sub semnul lupului… Dragonul cu cap de lup şi corp de şarpe sintetizează în sine însuşi întregul simbolism zamolxian întrucât atât lupul cât şi şarpele sunt simboluri ale Principiului-Zamolxe care manifestându-se în cadru ciclului se „descompune” în energiile creatoare, masculin şi feminin, zeul şi zeiţa, Apollo şi Artemis, desemnaţi prin şerpii Caduceului Hermetic ce tind să se reunească în vârful său în ceea ce filozofii medievali numeau Aor sau realizarea deplină a Marii Opere Alchimice.

Din legendele antichităţii aflăm că Apollo/ Zamolxe se mai numea şi Lykos ceea ce se traduce prin lup iar, printr-o asimilare fonetică deloc întâmplătoare Lykos devine Lyke ceea ce în greacă înseamnă lumină. Nu întâmplător insula sfântă a lui Apollo de numea Leuke (Albă , Luminoasă) echivalentă fiind cu Avalonul celtic şi cu insula fericiţilor din mitologia greacă. Prin urmare, Apollo/Zamolxe este Marele Lup Luminos. În plan material el este Soarele, Cerul cel care dă lumina atât de necesară vieţii; Interesant este faptul că lumina albă cuprinde în sine cele şapte culori ale spectrului vizibil, după cum Principiul cuprinde în sine toate formale manifestării!

În plan spiritual el este „lumina” iniţierii dobândită prin cunoaşterea adevărurilor transcedentale! Pe de altă parte, numele Daoi sub care erau cunoscuţi dacii în antichitate devine în dialectul traco-frigian daos, care în tălmăcire înseamnă lup. Prin urmare, dacii se identifică cu lupul, animal totemic desemnându-l pe Marele Zamolxe/Apollo. Mai mult , printr-o altă asimilare lingvistică, atât Daos, cât şi daoi, se reduc la epitetul dioi, nume ce-l dădeau grecii, pelasgilor, locuitorii din nordul Dunării de Jos, din Dacia străveche, pe care îi considerau „ cei mai vechi oameni de pe pământ” deci oameni primordiali!

Prin urmare, concluzia care se impune de la sine, urmând datele expuse este că Dacii se considerau Fii Marelui Lup Luminos – Zamolxe/Apollo. Peste tot pe întinsul lumii unde s-au aşezat pelasgii (dacii preistorici) aceştia au păstrat amintirea lupului. În Asia Mică, bunăoară, una dintre Iradierile Centrului Suprem din Hiperboreea dacică, aflăm toponime precum: Lycia, Lykaonia, Cilycia. Într-o altă parte a lumii, în nordul îndepărtat de această dată, Odin , zeul spiritualităţii germanice, era mereu însoţit de doi lupi. Întemeierea Romei se află şi ea sub semnul lupului ceea ce ne arată că, începuturile sale, cel puţin epoca regală, se află în legătură cu Centrul Spiritual din Carpaţi! Dacă avem în vedere consideraţiile de mai sus, Centrul Spiritual al Lumii este Hiperboreea, ţara lui Zamolxe/Apollo Lykos, Dacia străveche care prin aceasta se legitimează drept „ţara Lupului”! Aceasta cu atât mai mult cu cât Ovidius, poetul roman exilat la Tomis, ne spune că a fost silit să trăiască sub „axa lui Lykaon”. Această axă a lui Lykaon nu este alta decât Axis Mundi, Columna Cerului de-a lungul căreia Zamolxe/ Apollo (Lykos) trimitea Lumina Cunoaşterii(Lyke) pe pământ! Această Columnă a Cerului, Pomul Vieţii pe care urcă Şarpele (Iniţiatorul) devine astfel Coloana Luminoasă peste care coboară literalmente lumina din cer şi, în acelaşi timp, Coloana Marelui Lup Luminos (Alb) – Zamolxe/Apollo! …şi al Şarpelui… Şarpele este azi un animal foarte blamat, imagine arhetipală a răului, identificat în Biblie cu Satan. Ca fapt divers este de observat că toate simbolurile pelasgo-dacilor, şi mai ales cele care-l reprezentau pe Zamolxe, au fost „satanizate”! Să fie oare doar o coincidenţă? Sau cineva se „chinuie”, cu tot dinadinsul, să oculteze tradiţia primordială pelago-hiperboreeană? Nu răspundem acum la această întrebare deşi atât Biblia cât şi alte texte sacre vorbesc despre un război în cer. Nu este nici locul, nici momentul să detailăm aici acest subiect. Şarpele, reprezenta pentru pelasgo-daci Principul Creator, pe Zamolxe ca zeu creator al omului şi al lumii, care divizându-se în forţele ce-l compun da naştere Dublului Zamolxe, reprezentat hermetic prin cei doi şerpi întrepătrunşi ai Caduceului lui Hermes.

Ca Principiu Unic, dar cu acelaşi sens ca al Caduceului, Zamolxe este reprezentat prin toiagul lui Aesculap, patronul greco-roman al medicinii şi vindecării. Iată deci cum toiagul lui Aesculap devine el însuşi o emblemă a Axului Lumii pe care şarpele urcă. Numai că urcarea presupune şi coborârea ceea ce confirmă legătura Cer – Pământ, Principiu – Om, manifestarea Divinităţii Unice în Creaţia multiplă de-a lungul Axei Lumii, a Stâlpului Cerului, a axei lui Lykos de care aminteşte Ovidiu. Iată cum Zamolxe/ Apollo identificat cu Marele Lup Alb (Luminos) devine şarpele iniţiator. Aceasta cu atât mai mult cu cât insula sfântă a lui Apollo, Leuke (Albă, Strălucitoare), plasată în Marea Neagră de către toţi autorii antici care o menţionează, se mai numeşte şi Insula Şerpilor! Şarpele dacilor, lăsând la o parte capul de lup, are o caracteristică ciudată: zboară purtat în vârful unei suliţe. Aceasta ne demonstrează că este vorba de un personaj celest şi îl identifică cu Şarpele cu pene (Quetzalcoatl) al aztecilor, cu rol de iniţiator şi creator, venit (culmea!) dinspre răsărit! Iar în Răsăritul Americii este Europa iar în Europa era Dacia! Mai mult imaginea s-a umanizată era cea a unui om din rasa albă! Şarpele a fost identificat şi cu lebăda, care în zbor seamănă uimitor de bine cu un şarpe. Or, lebăda era adorată în Dacia încă din paleolitic, fiind emblema lui Apollo Hiperboreul/Zamolxe. Legendele greceşti ne spun că Apollo pleca din Hiperboreea spre Grecia într-un car tras de lebede. Ori lebăda apare şi pe paftaua lui Negru Vodă, flancată fiind de doua turnuri şi reprezentând astfel Întreitul Stâlp al Cerului de pe muntele sacru al dacilor – Kogaion. Întrucât epitetul Lykos ce-l desemnează pe Apollo/Zamolxe ca Marele Lup Alb îl leagă nemijlocit de lumina spirituală prin transformarea lui Lykos în Lyke (lumină). Prin urmare şi în consecinţă Şarpele este Iniţiatorul suprem, Cel ce dă Lumina Cunoaşterii de dincolo de lume, de aparenţe. Şi cam peste tot pe unde apare şarpele el are rol de iniţiator. De fapt e frontispiciul templului apolinic din Delfi scria: „Cunoaşte-te pe tine însuţi” un îndemn tipic iniţierii. Pe de altă parte, grecii denaturând adevăratul sens al tradiţiei moştenite de la pelasgi şi hiperboreeni au spus că Apollo a omorât cu săgeţile sale pe şarpele Python. Numai că cea mai cea mai mare profetesă apolinică a antichităţii se numea chiar Pythia (a se observa asemănarea fonetică dintre Python şi Pythia). Prin urmare greci au răsturnat valorile: Apollo/Zamolxe nu a omorât Şarpele ci s-a identificat cu el. Aceasta pentru că Iniţiatorul suprem, deţinător al înţelepciunii transcedentale, pe care o conţine în sine este în toate tradiţiile izvorâte din spiritualitatea primordială hiperboreeană reprezentat sub formă de şarpe. Că tot veni vorba de răsturnări ale valorilor. În creştinismul actual şarpele îl desemnează pe Satan, principiul primordial al răului. Să fie oare acesta sensul său adevărat? Nu credem. Povestea păcatului primordial este una simbolică şi mai ales răstălmăcită. Povestea ne spune că după ce Dumnezeu (Yahwe) l-a creat pe om la pus în grădina Edenului ca s-o lucreze dându-i poruncă să nu mănânce din „pomul Cunoaşterii binelui şi răului. Apare Şarpele şi o „ispiteşte” pe Eva să muşte din „fructul oprit” şi aceasta muşcând îl ademeneşte şi pe Adam. „Si li s-au deschis ochii şi au văzut că erau goi”. Dumnezeu se manie pentru neascultarea celor doi şi-i alungă din Eden. Acum ă întreb eu pe dumneavoastră ce fel de tată este acela care nu le asigură fiilor săi un minim de cunoştinţe ca de exemplu să discernă între bine şi rău? Ochii închişi ai lui Adam şi ai Evei reprezintă tocmai ignoranţa. Şarpele apare aici ca un Înitiator ca un personaj luminos contrastând cu obscuritatea lui Yahwe. Yahwe spune : dacă o să mâncaţi o să muriţi! Şarpele apare ca Marele Iniţiator Celest în acestă poveste deoarece oferă prin muşcarea din „fructul oprit” nu moartea oferită de Yahwe ci a doua naştere, regenerarea spirituală care e tot una cu iniţierea. Mai mult, iconografia „Căderii omului în păcat” ne demonstrează că respectivul Şarpe era unul celest deoarece el coboară din frunzişul arborelui. Pomul este Axa Lumii, Şarpele are un caracter luminos, el este Zamolxe/Apollo, Iniţiatorul Suprem, fructul oprit, mărul din grădina Hesperidelor este iniţierea, prin care se dobândeşte nemurirea, în care credeau din cele mai vechi tmpuri dacii iar Yahwe… este un mic zeu egoist şi mânios. Cu atât mai mult cu cât Iisus, marele iniţiat din Dacia şi Fiu al lui Zamolxe (v. mai multe în articolul intitulat Iisus, Marele iniţiat din Dacia) este reprezentat în heraldica hermetismului medieval ca un şarpe cu cap de leu încoronat (deci tot un dragon), imagine cunoscută sub numele de Regele Lumii. Pe de altă parte, Iisus însuşi îndeamnă : „Fiţi înţelepţi ca şerpii”! Ca şi Satan? Mă îndoiesc! Mai degrabă ca şi Zamolxe Şarpele Zburător, Principiul Iniţiator din care vin toate lucrurile şi în care se resorb toate. Zamolxe în ipostaza sa de Şarpe iniţiator a fost reprezentat de daci prin Şarpele Glykon, descoperit în tezaurul de statui de la Tomis, al cărui corp încolăcit desemnează semnul matematic şi metafizic al infinitului, un opt răsturnat! Concluzii Conform tradiţiei, păstrate până la noi, Polul Pământesc este o reflectare a Polului Celest fiind unul şi acelaşi cu Centrul Lumii pentru că Centrul Lumii este locul unde se manifestă direct activitatea Principiului, acţiune care se exercită de-a lungul Axei Lumii, a Columnei Cerului. Dragonul dacic îngemănând lupul şi şarpele aflat în vârful unei suliţe care reprezintă chiar Axa Lumii este chiar imaginea acestui adevăr. În plan terestru acest adevăr se manifestă prin dragonul desenat de lanţul muntos carato-balcanic expresie a unităţii primordiale înseşi acesta fiind spaţiul în care a emers cultura şi civilizaţia pelago-hiperboreeană.

Pe de altă parte, dar cu acelaşi sens, dragonul cu cap de lup nu este doar Şarpele Zburător, emblemă a Principiului Creator Zamolxe ci şi capul înţelepciunii divine în ordinea lucrurilor vizibile. Prin urmare, stindardul dacic îngemănează două aspecte ale lui Zamolxe Apollo: unul vizibil lupul şi altul iniţiatic, invizibil Şarpele. Şi în acest ultim sens al simbolismului degajat de dragonul dacic gura de lup devine o „gură de rai” iar prin revelarea Adevărului de dincolo de aparenţe obţinut prin iniţiere el este echivalent cu o „gura de aur”.
In raboaie vantul care patrundea in gura lupului (totem din varful catargului) urla. urletul sau era asa de dramatic si patrunzator incat armatele romane erau patrunse de groaza si fugeau. este asadar o arma psihotronica de mare putere care uneori pornea cutremure sau aduna nori starnea vanturi si cutremure foarte puternice.

Burebista a poruncit ca viile sa fie starpite, vinul rosu a disparut.. atunci.. dacii si-au pierdut credsinta..

in vino.. veritas… si adevarul doar inima il stie! 

Dragonieni, draconari şi Drăculea
Şarpele Glykon de la Tomis, unicul în lume
Valentin Thrcaar este un personaj binecunoscut în cercurile celor preocupaţi de mistere. A apărut la toate emisiunile de profil, a fost invitatul celor mai cunoscuţi comentatori ai fenomenului UFO. Asta pentru că aduce în discuţie o teorie care nu s-a prea vehiculat prin cercurile de profil. Se bazează pe cercetări proprii şi pe ceea ce susţine că i-au dezvăluit iniţiaţii. Teoria lui e simplă şi combate darwinismul şi teologia: extratereştrii sunt cei care au format Terra şi au populat-o cu proprii semeni, astfel că noi suntem urmaşii acelei specii. De la ei ne-au rămas nu doar simboluri, ci dovezi concrete care amintesc de civilizaţia din Constelaţia Dragonului.

Glycon

România joacă un rol aparte în această altfel de istorie. Fiindcă arcul carpatic avea atât de mult aur, extratereştrii, mai precis, dragonienii (originari din Constelaţia Dragonului), şi-au făcut sediu aici, au extras metalul preţios care le era atât de necesar şi ne-au lăsat moştenire o sumedenie de indicii ca să înţelegem cine suntem. Cum ar fi tunelurile care străbat munţii şi pe care încă nu le-am desecretizat. Valentin, însă, a dat peste mai multe intrări secrete şi, deşi a bătut la uşile autorităţilor şi istoricilor, nimeni nu a aprobat începerea săpăturilor. Se luptă să convingă şefii de instituţii că descoperirea unor încăperi subterane mai vechi decât începuturile omenirii ar fi de folos adevărului istoric şi comunităţii locale, atrăgând turişti din toată lumea. Chiar şi cu dovezile în mână, uneori la propriu, aducând cu el pietre cu forme ciudate descoperite în zona Râşnov-Bran, Valentin se alege doar cu promisiuni. „Se pare că secretele dragonienilor sunt bine păstrate şi există interese ca ele să rămână doar în interiorul anumitor cercuri”, crede el. Teoria lui Valentin este centrată pe semnul dragonului, despre care susţine că este nu doar o creatură mitologică, ci chiar o civilizaţie cu care avem mai multe legături decât am putea crede.

columna-lui-traian

În România, îi numim balauri, în China şi Japonia li se spune dragoni, iar la civilizaţiile amerindiene sînt şerpi cu pene. De fapt, aproape că nu există istorie veche care să nu menţioneze dragonii ca entităţi misterioase care s-au implicat în evoluţia omenirii sau chiar au creat-o. Valentin susţine că dragonii sînt fiinţe superioare, iar noi suntem urmaşii lor. Iată de ce:

1.Cu multe milioane de ani în urmă, dragonienii au plecat din cea de-a şaptea constelaţie, cea ca Dragonului, către sistemul solar, pe care l-au creat „după chipul şi asemănarea lor”, adică în formă de dragon. Astfel, spune Valentin, dacă privim Calea Lactee, vom observa că seamănă cu un şarpe încolăcit. „Vasile Lovinescu dezvăluie un fapt cunoscut cu secole şi milenii în urmă, că lanţul muntos al Carpaţilor are o formă absolut asemănătoare cu Constelaţia Dragonului”, aminteşte el.
Capul de dragon din Oceanul Atlantic
Carpaţii, structură artificială în formă de dragon
2.Terra a fost, înaintea migraţiei continentelor, o suprafaţă în formă de dragon, lucru uşor de observat dacă alipim din nou continentele. Capul dragonului, inclusiv dinţii acestuia, se află în sudul Americii de Sud, forma fiind vizibilă din satelit.
3.Lanţurile muntoase sunt şi ele formaţiuni „desenate” în formă de şarpe. De pildă, Carpaţii noştri. Priviţi din spaţiu, arată ca un dragon cu aripi. 17 locuri importante sunt presărate de-a lungul acestor munţi, tot atâtea câte stele sunt în Constelaţia Dragonului. Cele mai multe se află pe teritoriul României. Sfinx-ul şi Babele sunt poziţionate chiar în inima dragonului şi sunt amplasate pe structuri artificiale de piatră care, privite de pe orbită, seamănă cu un dragon. Munţii Bucegi au formă de cap de dragon.
4.Nilul şi Dunărea au forma cobrei imperiale, animal sacru la vechii locuitori ai Egiptului şi Traciei. De-a lungul acestor fluvii sunt dispuse 17 mari oraşe corespondente celor 17 mari stele din Constelaţia Dragonului.
Obiect folosit în cultul Sabazius
5. Că românii şi strămoşii lor i-au întâlnit pe dragonieni nu încape nicio îndoială, atâta vreme cât în memoria colectivă au rămas basme, mituri şi povestiri cu şerpi şi balauri. Chiar mitul Sburătorului este tot o reflexie a dragonului. Şarpele din credinţa populară poate ucide nu doar cu veninul, ci şi cu privirea, ceea ce înseamnă că e mai mult decât un animal.

6. Geto-Dacii considerau că şarpele este spiritul strămoşilor şi simbolul nemuririi lui Zamolxe. Zeul trac Sabazius era un şarpe care simboliza înţelepciunea şi care avea obiceiul să coboare în adâncurile pământului, întocmai ca Zamolxe. Mama lui Alexandru Macedon, o femeie despre care se ştie că era tracă, l-a conceput pe marele conducător cu un zeu-şarpe.
7. Multe brăţări de bronz dacice se termină la ambele extremităţi cu câte un cap de şarpe. Găsim la muzeul din Constanţa o statuie ciudată de dragon cu cap de om, atribuită şarpelui Glykon, cult răspândit în secolul II în Imperiul Roman.
Însă nu s-a găsit nicio altă statuie de acest tip, semn că şarpele era venerat la Tomis mai mult decât în alte părţi. Dar de unde până unde cultul şarpelui pe aceste meleaguri? Se spune despre acest zeu că ar fi fost importat din Asia, dar în realitate, nu se ştie de unde a apărut şi de ce doar la noi s-a materializat într-o statuie. Mai mult, figura şi pe monedele emise la Tomis, iar în zilele noastre, am avut bancnota de 10.000 de lei cu acest simbol.
Columna lui Traian
8. Cercetătorul Mihai Coman arată că stindardul dacic „ar fi derivat din acel draco (ie-şarpe)”. Valentin completează: „Steagul tracilor era un dragon în vârful unei ţepuşe, şi nu un dragon cu cap de lup, cum se crede în mod uzual”. Draconarii, purtătorii steagului-dragon al dacilor, steag denumit Draco, formau o castă aparte a războinicilor. Draco este imortalizat pe Columna lui Traian, împărat care a bătut şi o monedă pe care e configurat un dragon.
Moneda lui Traian
9. Deseori ne amuzăm spunând draci în loc de traci, dar asemănarea fonetică nu e întâmplătoare. Valentin susţine că termenul „trac” provine din „dragon” (draco-drac în limba latină), iar „baalkan” (zona geografică ocupată de traci), în limbile vechi are sensul de „dragon”. „Este cunoscut de asemenea faptul că o parte din teritoriul României de astăzi se numea „Baal-Hakia” (Valahia – Ţara Balaurului), denumirea „Dacia” derivând de la „Hakia”.
Blazonul Ordinului Dragonului (stânga) şi al lui Vlad Ţepeş
Castelul Bran (Balaurului)
10. Cultul balaurului s-a perpetuat de-a lungul întregii istorii a românilor, însă Vlad Ţepeş chiar şi-a afişat originea dragoniană. Porecla pe care a acceptat-o, Dracul, are mai puţină legătură cu diavolul şi mai multă cu civilizaţia dragonienilor, deoarece înseamnă Fiul Dragonului, nicidecum al Satanei. El însuşi membru al Ordinului Dragonului, era originar din Drăculeşti, iar blazonul familiei sale avea imaginea unui dragon pe ea, diferit de cel al ordinului. Acelaşi dragon îl mai putem vedea în Şchei şi în zilele noastre, pe inele porţilor. Într-o stampă a vremii, Castelul Bran e denumit al Balaurului, iar un alt castel care apare în hartă e astăzi dispărut cu desăvârşire.

vlad blazoane
Se pare că Ordinul Dragonului a luptat dintotdeauna împotriva nedreptăţii, inclusiv a abuzurilor Bisericii. Astfel că, nu e de mirare că domnitorul român a ajuns un monstru, iar Bram Stoker i-a pecetluit definitiv soarta, transformându-l în vampir. România continuă să fie folosită în literatură ca tărâm al dragonilor. De exemplu, personajul Harry Potter vine în România pentru a studia dragonii la Sinaia, unde ar fi centrul de cercetare a acestor fiinţe.
În concluzie, şarpele, balaurul, dragonul n-ar trebui deloc să ne sperie, din moment ce sunt simboluri care au însoţit istoria românilor, iar Vlad Ţepeş n-ar trebui să fie un simbol al Halloween-ului, aşa cum îl înţeleg americanii, pentru simplul motiv că nu are nicio legătură cu vampirii, vrăjitoarele, vârcolacii sau zombie. Nici măcar cu bostanii. Dragonii sunt parte din trecutul nostru, iar dacă avem suficientă răbdare, şi din viitorul nostru. Până atunci, nu ne rămâne decât să le descoperim urmele


Atunci cand dacii si-au pierdut credinta, lupul nu a mai urlat, atunci au indraznit sa intre pe acest taram cei ce ne-0au adus batranete fara tinerete si moarte fara de viata.

Lupul din voi mai urla oare?

Dincolo de consumismele tip Ikea sau kitsch-urile odioase care le vedeti la 90% din emisiunile televiziunilor romanesti cu tabloide (si nu este necesar sa enumar 10001 vedete de carton de la siliconate pana la bisnitari imbogatiti peste noapte oneros) gradina voastra poate fi ornamentata cu trovanti.

Acest post este nerecomandat “tabloidistilor”, trovantii fac parte dintr-o lume spirituala (metafizica) ce  nu este inteleasa de oricine.

Cei carora le spune ceva interesant ceea ce vad in clipul acesta ii incurajez sa caute pe net ce este un “trovant”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ltN7lOBpZTQ]

 

Pentru ceilalti care nu au rabdare si vor sa arda ceva, iata un clipulet cu o lansare masiva de lampioane (se gasesc pe Okazii.ro cu 5 lei bucata)

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AN7jhXlYEc8]

Asa cum stim cu totii, “socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”, am plecat foarte hotarat spre Orheiul Vechi sa studiez mai bine locatiile:
– Sanctuarul Geto-Dacia (sec IV i.e.n)
– Citadela Geto-Dacixa (sec IV i.e.n.)

Celelalte obiective: gospodarii traditionale, schitul sihastrilor, citadela din sec XIV e.n. biserica medievala, nu ma atrageau prea tare (desi am fost si le-am vizitrat si pe acelea.
MAAARE dezamagire!!! In loc de sanctuar getic am gasit doar niste pietre puse in forma de cerc, obiectivul turistic “promis” era “ingropat” deci practic nu am vazut nimic..
Citadela geto-daca a fost si aceea la celalalt antipod al dezamagirii, peste citadela a fost construita o biserica, direct, practic in loc sa imi vad ancestralii i-am vazut pe crestini.. inca o mare pacaleala..
In schimb am descoperit acolo un obiectiv istoric care nu il stiam din brosura turisitica pe care o citez acum:
” Schitul Parcalabului Albu
“in prezent sunt identificate circa 20 de spatii ale schitului structurate pe 4-5 nivele la o atltitudine de 70-80 m deasupra apei. In interiorul grotelor sunt gravate o multime de insemne crestine si inscriptii ancestrale.
Accesul turistilor in aceasta zona este limitat”
Atasat sunt poze, as putea sa intru mult in detalii dar nu o sa fac acest lucru, fiecare om este dator la experienta sa personala, in prezent cel mai tare ma framanta cum sa depasesc restrictia de vizitare pentru a vedea si fotografia insemnele ancestrale de la aceasta locatie.
Daca as fi sigur macar 1% ca acolo o sa gasesc macar o pictura rupestra sau inscriptii ancestrale vechi de minim 2000 de ani, maine as merge acolo, as lasa balta tot.. dar cum teapa in turism este o practica obisnuita, voi mai medita asupra chemarii stramosilor ancestrali in locurile “turistice”… destul de mult.

De unde mi-a venit ideia sa vizitez Orheiul Vechi in Republica Moldova?
Din istorie… Cei mai buni arcasi ai dacilor, apoi din evul mediu erau din Orhei.
O alta informatie interesanta care ii caut corelatie este faptul ca dacii castigau majoritatea razboaielor prin inteligenta, mai ales trucuri, asasinate, practic servicii secrete, si arbaleta era considerata in evul mediu arma asasinilor, de la sine se intelege ca acum 2000 de ani cand nu exista arbaleta (creata de fapt sa strapunga armura/cuirasa cavalerilor imbracati in fier), arcul era arma asasinilor de atunci.
Inca una dintre informatii este ca oamenii inteligenti lovesc de la mai mare distanta tintele, astfel ca este foarte usor de remarcat ca lunetistii sunt persoane cu multa rabdare, inteligenti, culti pentru ca sa nu mergem mai departe de a vorbi de artileria grea, rachetisti sau chiar.. NASA.

Revenind, doream o dovada a maiestriei arcasilor din Orhei, aici am gasit mai mult.
La muzeul (mini-muzeul) de aici am observat o arta foarte fina, foarte delicata si metalurgie care se apropie mai mult de arta decat de industrie.
Am pus mai multe poze, este prima mea vizita la Orhei si am placerea sa va comunic ca cei din Orhei erau cu mult mai spalati acum 2000 de ani decat cei din Roma, asa ca am inca un motiv sa ma consider ca neapartinand latinitatii ci un geto dac vechi.

Priviti aceste varfuri de sageti care au minim 2-3000 de ani, nicaieri in lume nu o sa vedeti niste varfuri de sageti lucrate cu asa de multa delicatete.
De aici inca o data se confirma teoria conform careia fiecare geto-dac era un arcas foarte experimentat, fiecare geto-dac era un arcas, spre deosebire de celelalte armate care aveau detasamente specializate numai cu arcasi si nu ca in cazul dacilor in care fiecare ostas dac era un arcas “by default”.
Lucrul acesta imi ridica foarte multe corelatii antropoilogice, una dintre ele este demonstratia ca dacii nu aveau homosexuali, faptul ca erau atat de “straight” este demonstrata de faptul ca un barbat este mai barbat daca vaneaza pe distante mai mari, cu cat vaneaza la distante mai mari cu atat este mai barbat, antopologic / psihanalitic demonstrat asta.
De fapt ce inseamna sa fi barbat? Inseamna sa fi mai bine focusat, cu cat esti mai bine focusat cu atat poti lovi o tinta aflata la o departare mai mare, mai rapid. Femeile sunt mai putin feminine cu cat sunt mai focusate.
Asa ca sa fiti uimiti ca masculinitatea si capacitatea sexuala a unui barbat este cu atat mai evidenta si reala cu cat se poate concentra si focusa mai mult. Evident, disociativitatea, este o caracteristica eminamente feminina asa ca nu o sa vedeti prea des o femeie sa traga cu arcul sau cu pusca cu luneta decat in cazuri in care sunt mai masculine 🙂

Mitraliera este o arma foarte gay 🙂

Corelat cu asta capacitatea dacilor de a lovi o tinta de la o distanta mult mai mare indica faptul ca ochii si creierul sunt mult mai bine dezvoltati fata de alte popoare.

Ca sa  va ajut sa intelegeti asta pentru ca multi dintre voi nu sunteti specialisti in psihanaliza / antropologie o sa vi le prezint intr-o maniera consumist-comica de Allan Pease, diferente dintre barbati si femei, vedeti ca Allan PEase are mai multe filmulete si episoade si daca va uitati doar la un film nu sunteti “docti” ci “sfertodocti”  🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SIqKuSC12LY]

Pozele va vor trezi interesul sa aflati mai mult, daca sunteti vizitatori de muzee ca si mine (am mai mult de 100 muzee vizitate) veti remarca ca inaintea erei noastre, dacii din Orhei aveau sageti mult mai avansate aerodinamic decat oricare alta civilizatie antica.

Pozele care le-am atasat denota un nivel avansat de inteligenta, mostenire ancestrala profunda, datorata bunaora si izolarii de “civilizatia” consumista.
Aici simbolurile primordiale, simplitatea, puzzle-ul, arta imbinarii pietrei, culorile vii, naturaletea, adevarul toate razbat din tot ce inconjoara.

Desigur, turismul este incurator, preturile sunt de 2-03 ori mai mici decat in Romania, calitatea mancaurilor, savoarea lor, gustul rafinat si sofisticat al vinurilor si celorlalte bauturi care nu sunt industriale sunt extraoerdinar de curatye si savuroase.

Dincolo de betia, primitivsmul consumist, vulgaritatea mincinoasa a consumismului capitalist, aici inca mai exista un colt de rai care nu a fost sufocat de tentatiile banilor, lacomiei, lenei, minciunii si preacurviei.+

Va rog sa nu ma credeti ceea ce va spun, va rog sa verificati, pozele spun mai mult decat un milion de cuvinte.

Sunt zeci de mii de oameni care au scris pe net despre minciuni, multi au scris mii de tone de maculatura cu NLP-isme ieftine, multi au scris catedrale de dogme bisericesti, multi au scris psihanalize abstracte de la care te smintesti pe viata si te instrainezi de fiinta ta, au fost chiar si jucatori de poker care au scris despre adevar, ca sa nu mai spunem despre poeti sau romancieri care si-au spus dorurile si pataniile in milioane de librarii din lume.Dar nici unul despre ei nu a scris despre minciuna asa de COMPLET cum scriu acum eu, pentru ca adevarul nu este nici in minte, nici in “realitate”, nici in “pragmatismul banilor american”, nici in cer, nici in pamant, nici in apa, nici in foc, nici in spada, adevarul este intodeauna chiar in inima, inima este singura care stie adevarul, iar cei care stiu sa isi asculte inima sunt atat de putini…

Din punctul meu de vedere sunt cateva nivele dupa care oamenii evalueaza sau estimeaza adevarul / minciuna, ordonate crescator:

A) Nivelul NLP (vanzatori, agenti comerciali)
– Filmulete cu semne nonverbale / paraverbale
– Filmulete de TV in stilul – Lie to me (unde nu spune mai nimic nou pentru mine)
– proverbe si zicatori

B) Nivelul manager
– Foloseste proverbe / zicatori
– Foloseste psihologie inversa
– Creeaza situatii conflictuale sau simuleaza cazuri, bulburoiul bulbura, albul in el se tulbura (smantana iese la suprafata, iaurtul ramane la fund)

C) Nivelul “pacalici” / escroc / shmecheras
– Te face din vorbe

D) Nivelul interogatoriu
– Anchetatori FBI / CIA cu o experienta de minim 20 ani in meserie
Aici intra in actiune supraconstiinta a priori, intuitia si remote view care pot fi exersate
Exemplu: Joe Navaro

E) Nivel Hacker
– Este un nivel la care se ajunge prin insingurare si munca excesiva, doar 1 om din 1 milion este un hacker, la ora actuala se poate vorbi ca in lume exista maxim 1000 de hackeri buni, 100 de hackeri foarte buni si 10 hackeri exceptionali.
Literatura: Catch me if you can, Die Falscher, Frank Abagnale, Mateiash (Mengele) etc

F) Nivel psihanalitic / inteligenta neuronala
– La acest nivel se detecteaza limitele dintre experienta senzoriala constienta, subconstienta si inconstienta.
Adevarul subzista la aceste nivele constient sau inconstient. Totusi apartinand domeniului stiintei pop, nu intra pe teritoriul mistic prea mult, cea mai indrazneata incercare de apropiere de temeiul adevarului in psihanaliza am remarcato la Jung – In lumea arhetipurilor

G) Nivelul mistic
La nivelul mistic deja vorbim de religie, shamanism, capacitati paranormale, divinatie, remote view, deja vous, vibratie, chiromantie, cabala, ocultism, telepatie, clarviziune si multe alte nivele, acesta este nivelul cel mai vansat, restul sunt niste copilasi care se bucura ca descopera cate o pietricica colorata sau scoica draguta pe o plaja, iar acestia sunt cei care navigheaza pe oceanul adevarului, departe, departe de tzarm.

Pe masura ce am prezentat aceste nivel sunt sigur ca multi au abandonat lectura acestui post, de fapt posturile mele pe blog sunt lungi pemntru a plictisi prostii, oamenii destepti niciodata nu se plictisesc citind la mine pe blog.

Iata cateva chestii despre inima, adevar si minciuna:

Pariul pascalian este cel mai odios compromis intre adevar si minciuna (Iulian Andrei)
Iesirea din labirint o gasesti doar daca inchizi ochii si iti asculti inima (Iulian Andrei)
Adevarul il primesti in inima si il pierzi pe limba (Iulian Andrei)
Mincinosul este convingator pentru ca el crede cu adevarat ca spune adevarul. (Iulian Andrei)
Vitejia unui luptator porneste din inima si se regaseste in sabie. (Iulian Andrei)
Oare ce o fi in inima unui mincinos care spune ca minte? (Iulian Andrei)
Chiar si originalitatea este o forma usoara de minciuna. (Iulian Andrei)
Doar Dumnezeu spune adevarul (Iulian Andrei)
Glumind, facem un armistitiu intre adevar si minciuna (Iulian Andrei)
Daca nu putem spune adevarul, macar sa mintim frumos! (Iulian Andrei)

===========
In vino veritas. (Plinius sau Alcaeus)
Minciuna inspira incredere, e socotita o treapta superioara a adevarului. Teodor Mazilu (1930 – 1980)
Mincinosul are nevoie de memorie buna. Pierre Corneille (1606 – 1684)
Cel ce minte astazi pentru tine, maine va minti contra ta. Richard Wurmbrand (1909 – 2001)
O minciuna nu ar avea nici un sens decat daca adevarul este periculos. Alfred Adler (1870 – 1937)
Minciuna este cea mai simpla forma de autoaparare. Susan Sontag (1933 – 2004)
O iluzie care nu convinge e o minciuna evidenta. Jack London (1876 – 1916)
Adevarul adevarat este intotdeauna neverosimil, ai stiut acest lucru? Ca sa faci adevarul sa para verosimil, e nevoie neaparat sa-i mai adaugi si putina minciuna. Feodor Mihailovici Dostoievski (1821 – 1881)
Reclama este minciuna legalizata. Herbert George Wells (1866 – 1946)
Daca spui de trei ori acelasi lucru suna a minciuna. Harrison Ford ( 1942)
Niciodata nu se minte atat de mult ca inaintea unor alegeri, in timpul unui razboi sau dupa o vanatoare/pescuit. Georges Clemenceau (1841 – 1929)
Omului ii place sa se minta si sa fie mintit, si cand nu-l mai minte nimeni si nimic, se dezorganizeaza. Tudor Arghezi (1880 – 1967)

Arta este minciuna care ne ajuta sa vedem adevarul. Pablo Picasso (1881 – 1973)
Masele cred mai degraba o minciuna mare decat una mica. Adolf Hitler (1889 – 1945)
Spune o minciuna suficient de tare si suficient de mult si lumea o va crede. Adolf Hitler (1889 – 1945)
A scrie inseamna aproape totdeauna a minti. Jules Renard (1864 – 1910)
Cine vrea sa spuna ceva interesant, trebuie sa minta putin. Antoine de Saint Exupery (1900 – 1944)
Istoria e o minciuna pe care nimeni nu o contesta. Napoleon Bonaparte (1769-1821)
Sa minti cu originalitate este aproape mai bine decat sa repeti adevarul spus de un altul. Feodor Mihailovici Dostoievski (1821 – 1881)
Ce castiga cei care mint ca nu sunt crezuti cand spun adevarul. Aristotel (384 BC – 322 BC)
E curata nebunie sa judeci adevarul sau minciuna doar dupa parerea ta. François-Marie Arouet de Voltaire (1694 – 1778)

======================

Versiunea NLP Lie Detector:
http://www.marian-rujoiu.ro/cum-iti-dai-sema-daca-cineva-te-minte-cu-nerusinare/
– Gesturi Asimetrice
– Raspunsuri prea rapide
– Raspunsuri prea incete
– Priveste in dreapta sus
– Incapacitatea de a reda firul narativ in sens invers
– Povestirea prea exacta
– Punctarea unei idei in mod Insistent
– Blocaje in Expunere
– Schimbari de ton sau viteza in discurs
– Isi acopera gura
– Iti atinge (scarpina) nasul, ceafa, urechile, gatul
–  Se joaca cu accesoriile, bijuteriile, cerceii, colierul,
– transpiratie pe gat
– Clipeste des (clipitul normal este de 8-10 ori pe minut)
– Are privirea lunecoasa
– Autolinistire – barbatii isi mangaie barba, femeile genunchii sau ceafa
– Inrosirea chipului sau gatului (partea de jos)

Versiuna Manager Lie Detector
“Am auzit ca a zis cutare si cutare despre tine aia si aia…” “Ceee? Eu nu am facut asa ceva, dimpotriva…”
Managerul puncteaza vitrios mereu: “Minciuna are picioare scurte!”
Si uite asa te da in primire prostul… / proasta…

Nivelul Pacalici Lie Detector
“Maine rezolvam!” / “Dezbraca-te ca nu iti fac nimic!” /  “Da-mi 100 de lei pana maine” / “De maine ma las de fumat!” / “De maine ma apuc sa invat”

Nivelul FBI / CIA anchetator
I-a crescut presiunea sanquina, vocea ii vibreaza la frecventa minciunii, inima bate mai repede, transpira, parul s-a zbarlit, are picioarele indreptate spre usa, cauta cu privirea o scapare din camera, frazele sunt prea scurte si prea punctate (pregatite parca)

Nivelul Hacker Lie detector
Vezi pagina scrisa de mine despre Hoax (ai acolo material pentru o luna)

Mass / Hoax / Spam si Yahoo Messenger – anatomia prostiei pe Internet
http://uli.ro/?p=4527

Nivelul Psihanalitic

Priveste in sus spre stanga – Visually Constructed Images (Vc) – isi imagineaza / construieste
=======

Priveste in sus spre dreapta – Visually Remembered Images (Vr) – isi aminteste
=======


Priveste spre stanga – Auditory Constructed (Ac) – cand pui sa se gandeasca cum ar fi sa fie intr-o situatie care nu a mai intalnit-o
========

Priveste spre dreapta – Auditory Remembered (Ar) – cand pui pe cineva sa isi aduca aminte ceva ce stie sigur
========


Priveste spre stanga jos – Feeling / Kinesthetic (F) – cand pui pe cineva sa isi aduca aminte un miros, o emotie, un gust, o senzatie
=========

Priveste spre dreapta jos – Internal Dialog (Ai) – dialog din sinea sa, vorbeste in sinea sa, un monolog interior

Mai multe despre asta, consultanta costa 200 Euro ora si include:
– Interactiuni si reactiuni (interpretare)
– Contextul verbal si continutul verbal
–  Jocuri de cuvinte care sa demascheze minciunile (sofismele)
– Plasarea si dinamica obiectelor in jurul unui mincinos
– Gesturi, atitudini, pozitia corpului in miscare
– Microexpresiile
– Topica si dinamica verbala
– Semantica, semiotica, comprehensiune contextuala
– detectarea furiei, dezgustului, fricii, fericii, surprizei, sfidarii
Bibliografie (Autori) – William S. Condon / Paul Eckman / Silvan Tomkins /  Wallace V. Friesen / David Matsumoto / Mark McClish /

Nivelul Mistic
Acest nivel este prea avansat pentru a fi redat oricarui prost pe Internet, sunt informatii SECRETE
– Vibratii
– Clarviziune
– Remote view
– Divinatie
etc

De ce scriu acest post?
Acest post il scriu pentru a ridiculiza latura robotizanta, inrobitoare, cretinoida, superficiala, trivica, simplista, semidocta, inselatoare, imorala a NLP-ului.
Comentariile vor scrise cu scris rosu, aviz amatorilor de spalat pe creier

====================

http://evenda.md/?p=1026
Despre Vorbitori:

Simon Hazeldine (un fel de all in one, face arte martiale, pozeaza de posturi de boxeor in costum, maratonist si alte chestii comerciale, in realitate are vre-o tarfa care iisuge pula siatarna pentru 2-3$ de la el mila, dupa cum arata pagin lui de web nu poate fi decat un tip de cacat) este cel mai bine vândut autor (din Galaxie sau din Univers? L-a depasit si pe Aristotel sau Shakespeare? Sa-mi bag pula…), vorbitor internaţional şi consultant de performanţă de afaceri. El este veteran în vânzări cu un palmares de milioane de dolari câștigați în urma afacerilor încheiate(daca a castigat milioane de ce mai cere maruntis la intrare in sala? Sau de ce nu isi face firma sa de consultanta?). Simon are un masterat în Psihologia Performanţei şi este membrul Institutului de Management în Vânzări și Marketing (care membru?).
Anterior, Simon s-a ocupat de securitatea evenimentelor şi cu servicii de protecţie personală pentru celebrităţi din industria muzicală şi de televiziune (badi-gard, cat de idiot trebuie sa fii sa iei lectii de inteligenta si stil de la un badi-gard?). Cărţile sale bestseller, Bare Knuckle Selling, Bare Knuckle Negotiating, Bare Knuckle Customer Service, au fost recomandate de legende din afaceri precum Brian Tracy, multimilionarul Duncan Bannatyne antreprenor de success și vedetă “Dragons ‘Den” la BBC Television (ce este Dragons Den?), inclusiv și de miliardarul Michael Dell, unul dintre cei mai bogați antreprenori din lume.
Frank Furness este vorbitor motivațional din Londra, trainer, consultant, specialist in tehnologia vânzării și a serviciilor pentru clienți în mai bine de patruzeci de țări(si cate femei a futut?). Anterior, Frank a fost preşedintele Professional Speakers Association of Europe (in ce garsoniera au sediul?).
Printre clienţii săi se numără British Olympic Team (asta este firma?), The Professional Cricketers Association (asociatii de handicapati nu estem?), Sporting Championsand Sport England din Anglia (me silly, m-am prins acum, vor sa ne faca membrii asociatiile lor anacronice sportive de babe si mosi). În 2007 i-a fost decernat titlul “Top Speaker”.Cărţile lui Frank Walking with tigers – Success Secrets of the World’s Top Business Leaders şi Cum să găsești afaceri și clienți noi sunt bestselleruri Internaționale (asteptam cu interes seria : Am cucerit Galaxia, sau, Cum am reusit sa fut 1 miliard de femei).
Ovidiu Atanasiu este trainer cu 11 ani experiență în dezvoltarea personală și profesională. 15 ani de experiență în management și vânzări. Psiholog, NLP Business Practitioner (Labagis Corporatoris Est), Instructor FireWalking (Aaaard.. Aaard in flaaacari..), trainer certificat (cu acte in regula!), trainer în outdoor education (ce pula mea mai este si asta? peripatetic?), evaluator de competențe profesionale, certificare în managementul resurselor umane.
Grupul țintă:
Programul conferinței este destinat proprietari lor de afaceri, directorilor de vânzări, consultantilor de vanzari și persoanelor care au un rol în cadrul vânzărilor, în dezvoltarea afacerii sau relațiilor cu clientii, sau pentru cei care nu au beneficiat de instruire formală în vânzări, pentru cei care caută o imagine de ansamblu asupra procesului de vânzări din perspectiva clientului (adica cei prea prosti sa inteleaga ceva si de la client, nu doar de la ei, sau, cel putin cei carora nu le place cartea ci flecareala).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iWAS_OvmENY]

Beneficii:

• strategii eficiente de a recunoaşte şi a recruta vânzători de elită (ca noi suntem chiori si prosti nu ne dam seama de asta)
• dezvoltarea aptitudiniilor eficiente pentru a maximiza rezultatele forţei de vânzări (ca noi suntem chiori si prosti nu ne dam seama de asta)
• veți ști unde şi cum să găsiți noi afaceri (ca noi suntem chiori si prosti nu ne dam seama de asta)
• veți fi capabili să gestionați toate aspectele legate de vânzare (ca noi suntem chiori si prosti nu ne dam seama de asta)
• veți face maimulte vânzări (ca noi suntem chiori si prosti nu ne dam seama de asta)
• veți înţelege cât de mult serviciul clientelă poate afecta rezultatele financiare (ca noi suntem chiori si prosti nu ne dam seama de asta)
• veți ști cum să negociați în mod eficient (ca noi suntem chiori si prosti nu ne dam seama de asta)
• veți fi capabili să înţelegeți psihologia cumpărătorului (ca noi suntem chiori si prosti nu ne dam seama de asta)
• veți avea instrumentele necesare pentru a vinde mai mult şi a vă construi brandul personal (ca noi suntem chiori si prosti nu ne dam seama de asta)

Limba de comunicare:

Engleză (cu traducere în română (de fapt este in MOLDOVENEASCA sunt diferente mari intre romana si moldoveneasca) și rusă
(ca noi suntem prosti, normal ca nu stim engleza)

Data / Ora:

9 Aprilie, sâmbătă
(inca o zi la birou, noi nu avem viata personala)
09:00-17:00

Dress Code:

Business Casual
(ne place in turma)

Locația:

Business Centru – Summit Events
Chișinău, Tighina 49/3

Investiția*

Rândul 1-4 – 150 Еuro
Rândul 6-9 – 135 Еuro
Rândul 11-15 – 125 Euro
(Ce diferenta este intre 150 si125?)
* Investiția cuprinde: Suport de curs, certificat de participare, 2 pauze de cafea și prânzul (mancaaaaaaaaaaaaareeee!!!).

În program

09:00 Recepție
09:30 Lansarea conferinței: Dezvoltarea forței de vânzări  (Ovidiu Atanasiu, România)
10:00 Sesiunea 1- Construirea și managementul unui proces de vânzări și a unei echipe de vânzări puternice (Simon)
Cum sa gestionăm conducta de vânzări (un furtunas mai mic se accepta?)
Procesul de cumpărare şi vânzare (abecedarul se preda astazi?)
Cum să construim o echipă de vânzări puternică
Instrumente esenţiale pentru maximizarea performanţei echipei de vânzări (patent, ciocan, drujba, scobitoare)
Trei lucruri pe care consultanții în vânzări trebuie să le cunoască pentru a reuşi (mancat, baut, futut)
Cum să creăm un mediu de performanţă înalt care valorifică potențialul echipei de vânzări
Cinci principii pentru maximizarea performanţelor și rezultatelor echipei de vânzări
Nu inteleg cum in 45 de minute vorbeste despre subiecte despre care as putea scrie 10 carti cel putin despre fiecare dintre ele.
11:15 Pauza
11:45 Sesiunea 2 – Tehnici de prospectare – cum să găsim afaceri și clienți noi (Frank)
Tehnici şi scenarii eficiente pentru a stabili întâlniri prin telefon
Cum să dezvoltam tehnici de prospectare eficientă
Idei utile de networking
Două tehnici eficiente pentru a obţine recomandări de la fiecare client
Cum sa dezvoltăm centre de influenţă
Zece idei care vă vor scoate clienţii potenţiali în cale
Cinci abilități esenţiale de sensibilizare şi creare a brand-ului personal
Cum să va promovați prin broşuri cu sfaturi şi Ebook-uri
Etapele unui marketing eficient
Cincisprezece modalități de a vă comunica mesajul
13:00 Masa de prânz (mancaaaaaaaareeeeeee!)
14:00 Sesiunea 3 – Tehnici instantanee de negociere (Simon) (speak english, vorbim ca nite corporatisti, engleza este temelia)
Când să vindem şi când să negociem – cum să evităm erorile care ne costă bani (sa ii costebani doar pe ceilalti, sa jefuim cu spor!)
Cinci etape de negociere şi ce să facem la fiecare etapă (mancam, bem, futem, ne cacam, ne pisham)
Mitul negocierilor win-win (câștig/câștig) (tzeapa sa fie supla, sa satisfaca clientul, sa se asorteze, cu mediul si ambientul)
Modelul L-I-M de obținere a ceea ce vrei cu adevărat
Cum să oferi mai puțin şi să obții mai mult (cum sa dai tzeapa mai shmechereste)
Cum să evităm greşeli comune de negociere (astea se numesc Sofisme, oamenii stiu de ele de 3,000 de ani)
Avantajele cuvintelor cu impact puternic (bashina, dinamita, lupta, badigard, engleza cat mai multa, brrrainstorming)
Cum să devii un negociator mai influent (te faci badi-gard)
Cum facem față “tacticilor murdare” de negociere (folosim si noi tactici mult maimurdare)
Cum se comportă negociatorii abili pentru a câştiga oferte mai bune (limbi-n-cur)
15:15 Pauza
15:45 Sesiunea 4 – Abilități de negociere şi marketing în vânzările directe (Frank)
Cum să maximizezi cele trei forţe de vânzări care există în fiecare companie
6 etape ale ciclului de vânzări
Cum să dezvoltăm un raport şi să minimizăm tensiunea în raport cu ceilalți
Cum să ne poziționăm Propunerea de Valoare a Vânzării (Sales Value Proposition)
Abilități eficiente de chestionare şi ascultare
39 de moduri de a închide vânzările şi a depăşi obiecţiile
Cum să gestionăm diferite tipuri de personalitate
Cei 7 C de Networking Social
Observati ca in numai o ora a reusit sa rezolve toate problemele de vanzare! Despre fiecare etapa se pot scrie 10 carti de orice vanzator bun!
17:00 Încheiere

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5jJKue2Ff6o]

Politia nu va serveste pe voi, nici educatia, nici institutiile, nici bancile, nici companiile transnationale, toate sunt facute sa va faca niste sclavi si niste roboti care sa munceasca pentru alte scopuri pe care 99% din oameni nici macar nu banuiesc ca exista.

De ce hrana in Romania este mai buna?

Pentru ca ea contine AUR mai mult, de aceea suntem si mai inteligenti, aurul ajuta la imbunatatirea gandirii, cand biocurentii circula mai bine atunci te simti mai fericit, vezi mai bine, auzi mai bine, mirosi mai bine, ai gustul mult mai intens.

Alimentele care contin mult aur: Morcovi, frucrte de culoare rosie (struguri, mere, macese, capsuni), pestele…

Aurul este cheia intelegerii..

Aurul iti face mintea.. de aur 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gfaUIqN14R8]

Glumite inventate de mine, nu sunt copy & paste!

Q: Cum se targuieste si milogeste un corporatist?
A: Negociaza.

Q: Ce este o poezie pentru un corporatist?
A: E-mail!
Q: Dar un roman Stiintifico Fantastic (SF)?
A: Plan development!

Q: Ce este un OZN pentru un corporatist?
A: Prototip

Q: Cum face o declaratie de dragoste un corporatist?
A: Semneaza un contract!

Q: Cum se numeste un acvariu plin cu corporatisti?
A: Office build!

Q: Cartea preferata a corporatistilor?
A: Viata ca o prada
Q: Firma de haine preferata?
A: Prada!

Q: Relatiile de rudenie ale unui corporatist?
A:  Sotia: Asistent Manager / Tatal: CEO /  Mama: Executive Director /  Nasul: Sponsor / Fratele: Asociat / Finul: Customer

Q: Cum se numeste viata unui corporatist?
A: Cariera!

Q: Cum ii zice un corporatist la pijamaa?
A: Costum de noapte!

Q: Ce ii falfaie unui corporatist?
A: Cravata si badge-ul!

Q: Cu ce deschide usa corporatistul?
A: Cu credit card-ul sau access card-ul!

Q: Cum se numeste o vorba buna de la un corporatist?
A: Consultanta!

Q: Care sunt religiile corporatistului?
A: Oracle, SQL, MFG, VPN, Word, Excell, Poperpoint, Lotus, Internet Explorer si Chrome

Q: Cum ii zice un cosporatist la slip?
B: Costum de baie!

Q: Ce era acum 200 de ani un corporatist in America?
A: Negru pe plantatie!

Q: In ce se reancarneaza la urmatoarea viata un corporatist?
A: In robotel.

Q: Pentru ce munceste toata viata corporatistul?
A. Pentru un apartament la bloc.

Q: Care este visul oricarui corporatist?
A: Sa isi plateasca rata la banca!

Q: Cum se numeste ziua de nastere a unui NLPist?
A: Teambuilding!

Q: Ce zice un corporatist in jacuzzi?
A: Brrrrrrainstorming!

Q: Cum se cand un corporatist delireaza sau bate campii aiurea?
A: Tot brainstorming!

Q: Ce este pentru un NLP-ist o iesire la bere?
A: Amintiri din copilarie!

Q: Cum se numea un corporatist roman acum 2000 de ani?
A: Sclav!

Q: Ce a fost viata anterioara corporatistul roman?
A: Iobag!
Q: Ce este el astazi?
A: Manager

Q: Cum se numeste petrecerea la ziua de nastere a unui corporatist cu colegii de la munca?
A: Teambuilding!

Q: Ce este o sedinta pentru corporatisti?
A: Sex in grup!

Q: Cum ameninta un corporatist?
A: Iti da un deadline!

Q: Cum se numeste cand un corporatist merge la agatat?
A: Headhunting!

Q: Cum se numeste cand un corporatist pleaca sa se imprumute de bani?
A: Vanatoare de LEI!
Q: Esti sigur(a)?
A: Scuze, acum se numeste foundraising!

Q: Cum se numeste amanta corporatistului?
A: Back-up!
Q: Dar funduletul ei?
A: Back-oriffice!

Q: Cum se numeste o echipa de fotbal formata din corporatisti NLP?
A: Team!

Detasat de o buna vreme in Republica Moldova, mi-am facut un obicei pervers in ultima saptamana din a cauta.. carnatul perfect.
Pentru cei care nu au fost inca in Republica Moldova, in speta, Chisinau, am descoperit un colt de Rai neatins asa de tare de fastfood-ul capitalist.
Aici, mancarea are un gust adorabil, curat, nemodificat genetic, poate un pic chimicalizat, desi ma indoiesc de asta, fructele, legumele, cerealele, laptele, carnea, au un gust senzational.
La una din iesirile in aer liber, soldate cu gratar si mult, am constatat ca exista carnati care nu sunt gretosi si nu necesita paine, plini de carne autentica, fara ingrasaminte sintetice, pur si simplu, mirifici.
Intr-o zi, ratacind printre mere golden autentice, miere cu aroma ametitoare, branzica cu lapte ca la mama si tata acasa fara vacute vesele din Alpi, cu romanita (musetel) parfumat, cu oameni sanatosi si seriosi, am intalnit un carnat…
Si avea un gust acel carnat, de am visat la el toata saptamana, tantia de acolo imi spunea ca ma insoara cu o fata de la ei, eu visam cu carnatul in mana.
Dar, dupa 2 zile, carnatul de 1 kg (si ceva) a fost mancat, astazi l-am regasit si imortalizat langa o toba serioasa si niste muraturi, cum ii sta bine unui carnat autentic.
Si cum in arta fotografica mancarea este cel mai complicat de fotografiat, in micuta mea camera de hotel (prea eleganta si socant de ieftina) i-am facut loc pe masa mea, painea era calda, pofta era mare, dar dorinta de a va impartasi si voua senzatia de mezel autentica m-a indemnat sa va impartasesc si voua din experienta aceasta.
Credeti-ma, daca in poze arata bine, pe limba se rasfata si mai bine, acum scriu cu burta plina si stiu ca maine imi voi incepe o noua cautare (perversa cum altfel) spre a gasi o noua minune.
Pozele de mai jos contin urmatoarele:
– Ciuperci murate
– Ciuperci prajite
– Morcovi fideluta picanta
– Carnatul cel mai bun din lume
– O bucatica de toba
– 2 mere golden
– o lamaie
– o cana cu ceai de musetel
– o rabla de laptop
– O varza marina (alga) murata
– niste macese (contin vitamina C place)
– O bagheta de paine calda de paine pe vatra

Sa admiram impreuna acest coltisor de masa (Rai) pe care va invit si pe voi sa il gasiti, locul de unde am procurat minunatiile: Piata Centrala!

Salutari din Chisinau, ne vedem curand si in Romania cu vin de Purcari si carnati de lautari 🙂

Apoptoza (din limba greacă: αποπτωσις, apo = departe și ptosis = cădere, termen referitor la “căderea frunzelor” toamna) este o formă a morții celulare programate, proces prin care celulele declanșează propria lor auto-distrugere ca răspuns la un anumit semnal. Apoptoza este o moarte celulară fiziologică, programată genetic, necesară pentru supraviețuirea organismelor pluricelulare, în echlibru constant cu proliferarea celulară. Termenul a fost propus în 1972 într-un articol publicat în British Journal of Cancer de către John F. Kerr de la Universitatea din Queensland (Australia) împreună cu Andrew H. Wyllie și Alastair R. Currie de la Universitatea din Aberdeen (Scoția), ca rezultat al observațiilor lor făcute în cursul studiilor efectuate asupra țesuturilor cu microscopul electronic. Fenomenul fusese deja remarcat în 1842 de cercetătorul german Carl Vogt; o descriere mai amănunțită aparține anatomistului englez Walther Flemming (1885). Hippocrate din Cos (460 – 377 î.Chr.) folosise deja termenul de apoptosis pentru a descrie “căderea oaselor” în procesul de descompunere a țesuturilor după moarte.

si

ADHD (în engleză Attention Deficit Hyperactivity Disorder) înseamnă Deficit de Atenție / Tulburare Hiperkinetică și este una dintre cele mai frecvente afecțiuni comportamentale întâlnite la copii și adolescenți. Studiile arată că un procent de 5% din copiii de vârstă școlară prezintă simptome ADHD (1-2 din copiii dintr-o clasă de 30).
ADHD debutează în copilărie și poate persista și la vârsta adultă. Deși la unii copii simptomele ADHD dispar odată cu înaintarea în vârstă, în jur de 60% pot prezenta simptome și la vârsta adultă.
ADHD afectează sexul masculin mai mult decât pe cel feminin

Da, aici este un fenomen interesant. avem urmatorii subiecti de studiu, tineretul care este lasat in grija educatiei computerului si TV-ului, foarte grav ca sunt indepartati de carti si socializare.
Ceea ce este uluitor este ca Internetul afecteaza disociativ bipolar mult mai puternic decat televiziunea, da, 10 minute de Internet este la fel de daunator ca O ORA de televiziune.
Premize:
Parinti ocupati, cariera, nu au bani de bona
Locuinta: La blog, aglomeratie urbana, spatiu vital infim, agresivitate, stress, poluare expunere prea mare la factori de risc: trafic auto, infractionalitate, poluare, apa afectata, agresivitate, hiperexcitabilitate, tabloidizare, etc
Educatie: Aloca prea mare importanta canalelor media, Internet si Televiziune, informatie superficial comprehensiva
Comunicatii: Telefonie mobila, internet, retele sociale
Sistem de valori nou: Dinamic, eterogen, evanescent, hibrid, perisabil, viral, hoaxangular, tabloidist
Socializare: superficiala

Subiectii mai putin adaptati sunt afectati de ADHD, dependenta de TV, fast food, Internet, telefon mobil, cumparaturi
Subiectii cu IQ peste 125: Afectati de sindrom, bipolar, paranoid, schizofrenic

Depresiile sunt frecvente subictilor cu: locuintelor mici cu ferestre mici, care nu fac sport in aer liber, expusi electronicelor, care nu citesc carti clasice

Pericole informationale:
Subiectii slabi – hoax, publicitate virala, tabloide, dependenta de fast food, sucuri, zahar, telenovele, muzica proasta, masa de manevra
Subiectii puternici: Stress, dementa, dependenta de droguri tari, egoism, escrocherii la scala mare, inrobirea semenului, NLP-izarea ca robotizare in sincronism cu inteligenta artificiala existenta deja in cyberstatiu

Remedii:
Sport in aer liber, de preferat parcurile
Alimentatie 100% naturala, de la tarani din piata
Eliminarea zaharului tigarilor cafelei eventual al drogurilor (marijuana nu este un drog!)
Lecturarea exclusiv a cartilor clasice, autori clasici: Eliade, Aristotel, Durkheim, Goethe, Dostoievski, Eminescu, Dante Alighieri, Platon, Newton, Montesquieu, Balzak, Kafka, Blaga, Noica. Nichita Stanescu, Alexandri, D Gusti, JJ Rouseau, daca va tine creierul Husserl, Kant, Heidegger, J Locke, Fr Bacon, Bohr, Henri Ey, Wittgenstein
In cazul in care nu le merge mintea romane clasice: Ion, Groapa, Moara cu noroc, Ciuleandra, Crima si Pedeapsa, teatru Barbu Delavrancea sau Caragiale…

Literatura gaunoasa: Cioran, NLP-ismele de orice fel, Herta Muller, Coelho, Sandra Brown, Osho, Godin, si alti papitoi NLP-isti, papitoi plagiatori Liiceanu, Plesu, epigoni
Literatura poericuloasa, numai dupa daca ati citit toate de la clasice, altfel nu: Mein Kampf, Nietzche, Paskal Bruckner, Joe Navaro, MArx, Engels

Lecturi mai, frivole, totusi: Patapievici, Tutea, Dan Puric, PAskal Bruckner, Henri Miller

Muzica: Cat mai multa muzica clasica, eventual relaxare exersand un instrument muzical clasic: pian, trompeta, muzicuta, vioara, flaut, exclus MIXURUL!!! Eliminarea muzicii disociative : drum`n`bass, house, trash, speed, punk,
Muzica recomandata: Vivaldi, Beethoven, Mozart, Back, daca va plictiseste..atunci Claiderman, Vanessa Mae, etc

Si nu in ultimul rand, ISTORIA si RELIGIA, nu poti sa traiesti fara un Dumnezeu, trebuie sa ai un Dumnezeu si sa iti cunosti ISTORIA.
Calea binelui este de fapt calea fericirii, cand faci bine raul ramul, iti este prieten, nimic nu iti poate face rau.. NIMIC!
Daca iti cunosti istoria, iti urmezi Destinul mai bine..

Mai jos sunt fotografii romanesti din ultimii 2 ani, acestea nu imi apartin dar ar putea sa placa celor dragi voua.

Se zice ca 24 Februrie este ziua cand incepe primavara, cand ursul iese din barlog, se pare insa ca de la zapada ursul va mai sta inca in barlog ceva vreme, dar, ghioceii au avut curajul sa infloreasca.

De Dragobete, fetele si baietii se intalnesc pentru ca iubirea lor sa tina tot anul, precum a pasarilor ce se “logodesc” in acesta zi.Motivatia preluarii obiceiului pasarilor era profunda, din moment ce pasarile erau privite ca mesagere ale zeilor, cuvantul grecesc “pasare” insemnand chiar “mesaj al cerului”. Dragobete este si un zeu al bunei dispozitii de ziua lui facandu-se petreceri (fara indecentele evenimentelor similare din zilele noastre), iar de acolo porneau de multe ori viitoarele casnicii…

Culorile steagului le gasiti in mitologia noastra:Astfel, Inainte de vreme pretutindeni prin sate se auzea zicala: “Dragobetele saruta fetele!”.
Credinta populara româneasca spune ca cei care participa la Dragobete vor fi feriti de boli tot anul. Asadar: dimineata, imbracati in cele mai bune haine, tinerii se intalneau in centrul satului sau in fata bisericii. Daca timpul era favorabil, porneau cantand in grupuri catre padure sau prin lunci in cautarea ghioceilor si a altor plante miraculoase(folosite pentru descantece de dragoste), daca vremea era urata se adunau la unii dintre ei acasa si se tineau de jocuri si de povesti.

In padure, in jurul focurilor aprinse, tinerii baieti si fete stateau de vorba. Fetele strangeau viorele si tamaioasa, pe care le pastrau la icoane, fiind folosite apoi în diverse farmece de dragoste. Prin unele locuri, exista obiceiul ca fetele mari sa stranga apa din omatul netopit sau de pe florile de fragi. Aceasta apa era pastrata cu mare grija pentru ca avea proprietati magice (se spunea ca e “nascuta din surasul zanelor”) si putea face fetele mai frumoase si mai dragastoase. Daca nu erau omat si fragi fetele adunau apa de ploaie (pentru spalatul parului) sau de izvor atunci cand Dragobetele se tinea in luna martie.
La pranz, fetele incepeau sa coboare spre sat in fuga, in sudul Romaniei aceasta goana fiind numita “zburatorit”. Fiecare baiat urmarea fata care ii placea. Daca flacaul era iute de picior si fetei ii placea respectivul urmaritor, atunci avea loc o sarutare mai indelungata in vazul tuturor. Sarutul era logodna ludica a celor doi, cel putin pentru un an de zile, de multe ori astfel de logodne veneau inaintea logodnelor adevarate.
Comunitatea este foarte interesata de ce se intampla, deoarece inca de pe acum se poate afla la ce nunti vor merge toamna. Dupa-amiaza are loc petrecerea, unde toata lumea, fie ca este membru al unui cuplu, fie ca nu, danseaza, canta, se simte bine fiindca se spunea ca tinerii care nu au petrecut de Dragobete sau cei care n-au vazut macar o persoana de sex opus nu-si vor mai gasi pereche tot restul anului.
Femeile obisnuiau sa atinga un barbat din alt sat in ziua de Dragobete ca sa fie dragastoase tot anul si mai aveau grija sa dea mancare buna orataniilor din curte, pasarilor cerului, nici o vietate nefiind sacrificata la Dragobete. De multe ori, flacaii petreceau din plin de Dragobete si prin satele vecine, ca sa le mearga bine peste vara.
Pentru toti, sarbatoarea dragostei era socotita una de bun augur pentru treburile marunte, nu si pentru cele mari. Deoarece se credea ca Dragobetele ii va ajuta pe gospodari sa aiba un an mai imbelsugat decat ceilalti, in ziua de Dragobete oamenii nu munceau ca in zilele cu sarbatori religioase, doar isi faceau curatenie prin case. Cele care lucrau erau fetele indraznete care chiar isi doreau sa fie “pedepsite” de Dragobete. Chiar daca mai “pedepsea” femeile, se considera ca Dragobetele ocrotea si purta noroc indragostitilor, tinerilor in general, putand fi socotit un veritabil Cupidon romanesc.

Intr-un articol publicat la adresa web : http://www.zzing.ro/focus/un-singur-steag o corporatista din cine stie ce particulara universitate probabil recunoscuta dar mai mult nerecunoscuta ca licentiabila afirma alarmist pe un ton de Esca improbabilitatea culorilor steagului nostru romanesc.
Mai mult, impreuna cu cativa emoleti webdesigneri care au vazut prea mult Cartoon Networks, Jetix si alte canale TV care au inlocuit “Capra cu trei iezi” si “Praslea cel voinic si merele de aur”  cu Tom and Jerry, Cow and Chicken si alti supermeni din kinder cu surprize au facut chiar si un ditamai poll despre tema aceasta, a eterogenitatii culorilor.
http://www.unsingursteag.ro/

Ditamai disputa s-a lasat cu o poza cu mii de feluri de steaguuri, care mai de care mai dupa starea vremii, da, sunt de acord cu voi, foarte multi emoleti si corporatisti, ca voi asa 😀


Pentru cei care au lipsit de la ora de istorie, steagul Rosu, galben si albastru exista de pe vremea dacilor, incontestabil, Rosu dinspre catarg, galben la mijloc, rosu.. purtat de aripile vantului, se pare ca emoletii si corporatistii au uitat semnificatia steagului nostru sau nu au stiuto niciodata asa ca le reamintesc culorile:

Rosul: culoarea sangelui aprins al eroilor nostrii cazuti in lupta (ca reper cravata rosie de pionier de pe vremea lui Ceausescu) , avand in vedere ca acestia erau animati de un sentiment patriotic intens care nu il intelegeti si nu puteti sa il intelegeti pana nu va iubiti tara, rosul este mai aprins deoarece contine mult oxigent (artere) in batalie respiratia ostenilor romani era foarte intensa si bataile inimii foarte puternice (toate bataliile au fost castigate langa un curs de apa si ostenii romani doborau in medie 3-4-5-6 inamici), spiritul coboara in inima, sufletul rosteste fara gandul fara cuvinte prin raiul viu pierdut acum cateva mii de ani (ma rog nu extind ideea ca habar aveti sermo sau istorie ancestrala a tarii), in toate teoriile cu privire la geneza culorii rosii in steagul romanesc toate sunt legate de culoarea sangelui eroilor care este cel mai aprins sangeriu, un sange ca o flacara.
Galben, este un galben usor murdar asemnea spicelor de grau (care crestea pana la pieptul cailor cand a ajuns Alexandru Macedon aici a fost socat ca a vazut cel mai frumos grau din lume) gata de a fi secerat, nici asta nu aveti cum sa stiti ca voi nu sunteti “tarani”, va este rusine sa va numiti tarani, ei bine vesnicia s-a nascut la sate, lunga vara fierbinte din Baragan, de aia orbecaiti pe aici dupa CMYK.
Mai este o teorie conform careia galbenul ar putea sa provina din galbenul soarelui, alta teorie este dupa culoarea aurului care este mai indoielnica deoarece aurul la daci este aur alb, cel mai pretios aur, inca o teorie merge catre floarea soarelui si ultima catre paine, in mod cert majoritatea converg catre mimetismul galbenului soarelui preluat de catre grau in “painea noastra cea de toate zilele”
Albastrul, este albastrul cerului de vara, albastrul de Voronet, acesta este albastru, by the way NLP-istilor “beat this”, stiti voi un albastru mai romanesc decat albastrul de Voronet?
Un alt albastru poate fi albastrul “marea cea mare”, alt albastru posibil este cel al Dunarii sau al ochilor, “ochi albastrii ca seninul te imbata ca si vinul” iarasi mimentismul oglinzii enantiomorfe a culorii cerului se reflecta in mare, fluviu, iris, izvor… in apa.. curgere dupa cum se stie apa conserva cel mai bine informatia, dupa apa se pare ca creierul (care contine 93% apa) apoi sangele (care contine 92% apa), este o teorie interesanta a mimetismului care nu o prezint aici.
Poate ca mai este alt albastru.. dar eu asa vad culorile steagului meu…
In mitologia dacilor cerul este chipul lui Dumnezeu, cand are nori ei gonesc norii cu sageti sau haiducii trageau cu pusca dupa ei.

Eu asa vad culorile steagului tarii mele, nu vreau sa le vad asa cum le vad cei care nu isi iubesc tara mai mult ca pe ei insisi, in coduri CMYK, culorile acestea pentru mine sunt spirituale 99% si prea putin CMYK.

Problema este de ansamblu asadar, nu este o problema de fond, patriotismul este o datorie, nu o moda sau o imagine, daca vreti sa stiti care sunt culorile steagului tarii voastre, priviti in inima voastra, le veti vedea daca meritati!

La sfarsit iata cateva poze, sa va ajute, culoare rosie nu se cuvine spusa aici.

Soarele se stinge rumen , in rosu asfintit
Ea inca il asteapta, pe altul n-a iubit
Intre cosite lungi, ochi si buze petale,
Il cheama dorul ei, scris pe aripile sale…

🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GuCtRQAXvQA]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qTqchZPPB10]

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Ţara mea de glorii, ţara mea de dor,
Braţele nervoase, arma de tărie,
La trecutu-ţi mare, mare viitor!
Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
Dacă fiii-ţi mîndri aste le nutresc;
Căci rămîne stînca, deşi moare valul,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Vis de răzbunare negru ca mormîntul
Spada ta de sînge duşman fumegînd,
Şi deasupra idrei fluture cu vîntul
Visul tău de glorii falnic triumfînd,
Spună lumii large steaguri tricoloare,
Spună ce-i poporul mare, românesc,
Cînd s-aprinde sacru candida-i vîlvoare,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Îngerul iubirii, îngerul de pace,
Pe altarul Vestei tainic surîzînd,
Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face,
Cînd cu lampa-i zboară lumea luminînd,
El pe sînu-ţi vergin încă să coboare,
Guste fericirea raiului ceresc,
Tu îl strînge-n braţe, tu îi fă altare,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie!
Tînără mireasă, mamă cu amor!
Fiii tăi trăiască numai în frăţie
Ca a nopţii stele, ca a zilei zori,
Viaţă în vecie, glorii, bucurie,
Arme cu tărie, suflet românesc,
Vis de vitejie, fală şi mîndrie,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc

======

Va veni ziua în care şi pietrele
vor vorbi adevărul, în care cartea
faptelor petrecute va sta deschisă şi se
va citi atât de lămurit, încât toată
doctrina paralogismelor nu va fi în
stare să-i întunece înţelesul.

Mihai Eminescu, «Românul» continuă şi
acum…,Timpul, 2 noiembrie 1877, în Opere
vol. X, Ediţie critică întemeiată de Perpessicius,
Editura Academiei, Bucureşti, 1989, pag. 3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=53HIJ9GjjoU]

Sunt unele semne care iti marcheaza destinul, ca indicatoare, ca limite, 4 din acestea le-am identificat in urmatoarele: numarul 7, culoarea albastra, semnul spiralei, forma geometrica, patratul.

Spre exemplu prima pereche a mea de Air Jordan estye modelul 7, apoi urmatoare pereche de ghete de basket a fost Air Jordan 14 si actuala pereche este.. Air Jordan 21… si fara sa stiu.. toate acestea mi s-au intamplat fara sa imi dau seama…. o multime de optiuni ale mele se bazeaza clar pe aceste patternuri care lucreaza impreuna si in paralel cu mine.. dar de data aceasta nu mai se intampla asa de inconstient.. acum le aflu si le ascult…

Alt exemplu, data nasterii mele, Sf Ilie, an divizibil cu 7, si observ ca odata ce m-am conformat Destinului toate se oranduiesc cum se cuvine in legea dreapta, legea dacilor, in pas de 7…
Aproiape tot ce fac este sub semnul acestor 4 patternuri, nimic nu mai imi este intamplator, de cand inteleg totul se intampla firesc, ca o curgere, de la lumina verde la semafor pana la rostul ce mia fost dat in destin sa fiu umila unealta a lucrarii lui Dumnezeu pe acest pamant,
Si ce fericire cand poti sa daruiesti si api absolut TOTUL, rau, ramul, sa iti raspunda increderii care o meriti, dupa fapta.. si rasplata

10 primesti.. 10 dai!

“De sapte ori trimise pe slujitorul sau sa priveasca orizontul, in directia marii, iar a saptea oara un norisor isi facu aparitia, cerul se intuneca si ploaie cazu din belsug, raspândind pe pamânt binecuvântarea cereasca”

I = 9 U= 21 L= 12 I= 9 A=1 N=14

A=1 N= 14 D=4 R= 18 E=5 I=9

{I = 9 U= 21 L= 12 I= 9 A=1 N=14} + {A=1 N= 14 D=4 R= 18 E=5 I=9} = 9+[2+1]+[1+2]+9+1+[1+4]+1+[14+]+4+[18+]+5+9 = 63 [divizibil cu 7]

I * U * L * I * A* N = 9 * 21]* 12 * 9 * 1 * 14 = 285768 [divizibil cu 7]

28576 : 7 = 40824

40824 : 7 = 5832 = 5+8+3+2 = 17 rezulta cifra destinului .. 7

In acel moment cand am sesizat asta, 17 ianuarie blog-ul meu implinise:

Posturi: 214 = 2+1+4 = 7

Comentarii: 199 = 1+9+9= 21 = 7×3

Categorii: 7 🙂

Etichete: 833 = 8+3+3= 14 = 7x 2, unde mai pui ca 833 / 7 = 119, din nou 119 se poate imparti la 7 = 17 …

Se pare ca si 17 este este legat pe planul 2 de destinul meu

Iatata cateva exemple:

Unul dintre cei mai fideli vizitatori ai blogului meu, poate cel mai fidel are urmatoprul IP:

89.137.190.56

Sa facem o adunare,

Clasa A = 17

Clasa B = 11

Clasa C = 10

Clasa D = 11

============

Total = 49 = 7 x 7

Mai departe…  .. sunt 14 vizite.. 7 x 2

============

Adancind analiza….

16th January 2011 12:55:28  =

( 16=> 1+6 = 7 , apoi  [ianuarie]+[2011]+[12]+[55]+[28]= 1+4+3+10+10 = 28 = 7 x 4

16th January 2011 13:40:58

ullise.wordpress.com/

16th January 2011 20:00:47

ullise.wordpress.com/2010/02/07/cocalarizarea-facebook-ului/

17th January 2011 00:18:28

ullise.wordpress.com/category/psiho/

17th January 2011 00:19:09

ullise.wordpress.com/2011/01/16/cutiuta-corporatista-nlp/

17th January 2011 00:19:12

ullise.wordpress.com/2011/01/12/capitalistii-te-vor-prost-glumite-inventate-de-mine/

17th January 2011 00:19:15

ullise.wordpress.com/2011/01/12/8-sfaturi-pentru-facebook/

17th January 2011 00:19:19

ullise.wordpress.com/2011/01/11/singur-in-inteligenta-artificiala/

17th January 2011 00:19:32

ullise.wordpress.com/2011/01/11/sahul-cel-mai-popular-joc/

17th January 2011 00:19:55

ullise.wordpress.com/2011/01/11/spectacolul-spiralei-si-efectele-sale/

17th January 2011 00:20:02

ullise.wordpress.com/2011/01/11/arhetipuri-simboluri-din-preistoria-noastra/

17th January 2011 00:20:02

ullise.wordpress.com/2011/01/11/linkedin-nlp-v-s-clasici-partea-a-3-a/

17th January 2011 00:20:06

ullise.wordpress.com/2011/01/09/viata-sexuala-la-tv/

17th January 2011 00:20:11

ullise.wordpress.com/category/psiho/page/2

Apoi mai este un alt foarte vizitator cu ip-ul 188.25.122.140, sa vedeti acolo pattern 7 la cum se misca… acestia sunt vizitatori care petrec in medie 4-5 ore pe zi.. si zcei de ore intr-o luna la mine pe blog..

Inutil sa spun ca adresele IP ale celor mai fideli vizitatori ai blogului meu au pattern-ul 7, in proportie de 90% din foldere numarul fisierelor este un numar divizibil cu 7 sau… ca la fiecare a 7-a poza culoarea albastru este intalnita, si ca actualmente locuiesc la numarul 70, interfonul are codul de acces un numar divizibil cu 7 iar pe Google Map cladirea in care stau vazuta de sus are forma unui.. patrat…

Analogiile cu 7 sunt foarte multe, in acest moment pur si simplu caut sa nu dau importanta acestor “coincidente” desi numarul de telefon ce il am intamplator contine o multime de 7 …

In acest post, voi demonstra simplu, antropologogic, istoric, sociologic comportamental ca in Dacia nu exista homosexualitate.

Acest post nu este homofob sau antitolerant, pana si maretul Burebista nu permitea sa se vorbeasca urat despre Iulius Cezar ca este “femeia” altul barbat sau barbatul altui barbat… nu… aici este vorba despre recunoasterea istorica a ADEVARULUI, nu este o lupta impotriva omului ci o lupta impotriva RAULUI din OM.

Pentru VERIFICAREA acestor informatii va rog cititi cel putin 10 carti scrise de autori recunoscuti stiintifici despre Dacia ca sa imi contestati AUTENTICITATEA oricaror dintre afirmatiile de mai jos, daca sunteti prea lichele sa cititi carti macar uitati-va la aceste 3 filme romanesti

– Burebista

– Columna

– Dacii

Daca vreti sa contestati si filmele acestea uitati-va la 100 de filmulete de 3 minute pe youtube si apoi contraziceti-ma. In cazul in care NU indepliniti aceste conditii nu aveti dreptul de a contesta ca autentice sau neautentice aceste informatii.

Mai mult chiar, am descoperit ca primii care au INVENTAT discriminarea sunt GRECII si LATINII, acestia numai BARBARI pe oricine nu era ca ei gres sau latin, chiar daca erau mai avansati tehnologic “barbarii” tot barbari erau numiti, asa ca aveti grija cui spuneti “barbari”, pe mine m-ar onora sa mi se spuna barbar demonstrand in acest post ca grecii si latinii au fost cei care au raspandit homosexualitatea in lume!
Etimologic vorbind, barbar vine de la purtatori de barba (intelepti, filosofum non facit barba), de asemenea, cuvantul BARBAT tot de la purtator de barba…



Sa nu uitam ca tot grecii si latinii, au iventat sclavia, in Dacia, daca in luptele dacilor de a se APARA capturau inamici, acestia erau intrebati daca vor sa ramana si sa munceasca in Dacia sau, sa se intoarca acasa in buna pace!

Daca alegeau sa plece in buna pace, dacii le dadeau daruri in AUR, pentru eroismul lor in lupta!

Mai mult chiar, mai mult de 80% din razboaiele dace erau castigate prin INTELIGENTA, prin asasinari, prin otraviri ale conducatorilor lacomi sau chiar PACALELI, acestea erau facute cu scopul CARITABIL de a cruta viata soldatilor inamicului.

Asadar, barbaria dacilor se pare ca este o calitate dispretuita si la propriu si la figurat de lichelele care nu au pic de bun simt s studieze cartea sau sa ii placa sa munceasca si sa iubeasca oamenii. Evident, altfel se explica si dispretul sau aversitatea populatiei normale pentru homosexuali, acestia isi bazeaza stilul de viata pe infractiune sau exploatarea slabiciunilor umane dar nu prin MUNCA FIZICA GREA SI CINSTITA, pentru ca teoretic barbatii nuar trebui sa ii dispretuiasca pentru ca nu ii concureaza iun lupta pentru femei. Teoretic ar trebui ca sa nu ai nimic impotriva cuiva care iti mareste sansele sa ai acces la o femeie mai buna, mai draguta, se pare ca acest aspect nu este apreciat de restul populatiei heterosexuale, normale.

Dacii respectau viata, respectau libertatea, erau atat de drepti si viteji incat nimeni nu a mai fost la fel de cinstiti ca ei pana acum.

Introducere

Aceasta descriere este pozitionata istoric intre anii 200 inaintea erei noastre si anul 106 Era Noastra, imediat dupa cucerirea de catre romani a 15%-20% din teritoriul actualei Romanii, nici decum 100%.. departe de asta!

Dacii erau cel mai Drepti si Viteji dintre traci, neamul tracilor se intindea Geografic aproximatic din Germania pana la muntii Ural (Rusia), la sub.. pana in Albania.. Se spune ca granitele lor ar fi fost mult mai intinse decat le-am descris aici dar aceasta este o alta discutie.

Dacii cunosteau, plugul de FIER (Stalin cand a preluat Rusia in 1918, jumate din aceasta tara inca mai era arata cu plug de LEMN) si nicaieri in lume nu se ara cu plug de fier cu cu plug de lemn, nu aveau sclavi, era interzisa sclavia sau orice forma de inrobire (cum sunt actualmente bancile sau contractele sau drogurile ca alcool-ul si tigarile), mai mult, toata lumea muncea, inclusiv regele muncea de dimineata pana seara, acest rege era ales DEMOCRATIC sau daca acesta se simtea prea slabit propunea un alt rege care aproape intodeauna pe drept era recunoscut.

Regii in Dacia nu se alegeau pe criterii exclusiv de sange, daca urmasul regelui dac nu era destul de puternic sa fie cel mai bun, un altul era ales, pe langa aceasta, in Dacia nu existau juraminte, nu existau promisiuni, nu existau contracte, cuvantului dacului era UNIC si DREPT.. niciodata nu mintea, niciodata nu fura, niciodata nu viola sau ataca spre a cuceri alt neam.

Cu 1000 de ani inaintea erei noastre numarul oamenilor in Europa a depasit cu mult posibilitatile cinegetice (vanatul) dar si pomilor fructiferi alke omului.

Populatia prosperase asa de mult incat din cauza slabei economii si tehnologii multe popoare au recurs la invazii, cuceriri, sclavie, clima, furt, jaf, teroare.. homosexualitate.

Dintre acestea DACIA nu a facut niciodata parte, noi ne-am aparat INTODEAUNA pamantul si nu am avut niciodata nevoie de bunul altui om, dimpotriva, am darutit cum nu a mai daruit nici un alt popor, in Dacia fugeau romanii ingroziti de viata aceea bazata pe crime, sclavii, jaf, conspiratii, tradare…

Cuprins

Barbatul Dac

Barbatul dac niciodata nu se barbierea, nu se epila, nu se tundea. Chipul sau era tot timpul concentrat, nu i se citea pe chip ura, nu i se citea pe chip durerea, privirea sa era otelita, depasind modelul apolinic al filosofului grecesc contemplativ care era “bland” cu acela al barbatului hotarat, demn, darz, neanfricat. Un barbat dac nu plangea niciodata! Subliniez, un barbat DAC niciodata nu plangea, NICIODATA! De cand era mic era educat cu greul, cu lupta, cu bataia, destul de simular modelului spartan de pregatire dar cu mult mai uman, mai metafizic mai genial si mai nobil.

Singurul tradator dac ce a existat vreodata se numea in limba daca Bicisis si in limba latina, Bastus, de aceea cea mai josnica blestematire este “bicisnic”

In credinta dacilor, cea mai mare jale era venirea pe lume a unui copil, copilul era jelit pentru ca urma sa isi poarte sufletul intr-un trup toata viata, si toata viata sa, dacul trebuia sa arate ca este demn si merita sa se intoarca la Zalmoxis, in dreapta sa, de aceea tot ceea ce facea era sub semnul perfectei moralitati, demnitati, iubiri si compasuiri a neamului sau, de trai in armonie cu restul neamurilor.

Asupra cunostintelor tehnice se stie ca Pitagora a fost pregatit de Zamolxe, se stie ca dacii cunoasteau eclipsesle, ca pamanatul este rotund, cunosteau sistemul nostru solar cu planetele sale (inclusiv Nibiru) si mai mult, aveau cel mai precis calendar din lume, chiar mai precis decat al aztecilor.

In viata de zi cu zi aveau apeducte si chiar INCALZIRE CENTRALA, constituita din terme care circulau apa prin conducte de ceramica pe sub podeaua casei asa ca in casele celor bogati nu se facea focul pentru ca exista incalzire centrala… etc etc

Desi nu se stie de foarta lume, tara noastra poseda mai mult de jumate din aurul lumii in muntii nostrii, era foarte obisnuit ca pe malul raurilor de munte sa fie intalnite ades, uneori la mai putin de 10-20 de metrii sa intalnesti bucati de aur cat palma frecvent, aurul nu era o valoare in Dacia dovada ca in fiecare sat sau oras era tinut intr-o singura casa cu un singur strajer cantitati de aur care uneori se apropiau de o tona, deci practic aproape fara aparare… asadar este lesne de inteles ca nu exista tradare pentru ca nu exista motivatie pentru ce… deoarece, bunastarea nu puteai sa ti-o cumperi cu aer, sclavi sau femei nu puteai cumpara cu aur.. practic singura optiune posibila era CINSTEA si MUNCA.

Mai mult, aspectul barbatului era intentionat neangrijit, purtau pantaloni lungi, de bumbac, si barbatii mai peste 25 ani, pantaloni lungi negrii.

Stilul de viata al lor includea si poligamia, barbatii daci aveau deseori mai multe femei, mai multe neveste, cele preferate fiind femeile harnice si credincioase capabile sa intretina un stil de viata foarte activ si solicitant.

Vinul care il consumau dacii era EXCLUSIV rosu, venind de la un cult al vinului care il considera, sangele pamantului, acest vin era baut initiatic, si avea ca scop dansul sacru, dansul vanatorului si razboinicului prin care prelua fortele inamicului invins.

Dacii erau eminamente o populatie sedentara.. nu efectuau calatorii lungi, nu schimbau casele unde stateau, ramaneau intodeauna acolo unde pamantul i-a plamadit din tzarana sa si ei erau ai pamantulu, apartineau pamantului pe care s-au nascut, de aceea in clipa in care murea un dac, i se punea in palma pamant, care acesta, cu ultima sfortare o strangea in pumn. Atunci era cea mai mare bucurie in comunitate pentru ca sufletul sau se inalta la Zamolxe si ca sa fie bine primit trebuia sa urce insoti de uralele celorlalti de glorie!

Capacitatile fizice si intelectuale ale

In batalie, dacii se aruncau cu cea mai sincera, pura, adanca si aprinsa dorinta sa moara in glorie pentru ca sufletul sau sa ajunga mai repede la Zamolxe, de cand era mic i se spunea ca singura cale de a ajunge la Zamolxe este sa moara demn, in glorie, in lupta.

Astefel, am demonstrat ca pentru Daci, lasitatea, minciuna, ura, necinstea, violul, talharia, hotia, necredinta, invidia, pur si simplu nu existau, daca pana si REGELE dacilor de dimineata pana seara muncea alaturi de ceilalti oameni, ca simplu muncitor.. este lesne de inchipuit ca intradevar asa era. Aurul care a fost si inca este de la inceputurile noastre au asigurat primele unelete metalice inbaintea celorlalte civilizatii, astfel ca, in epoca de piatra din Dacia au inceput sa vina primele bucati de metal, acestea erau AUR ALB. Cu aceste monede, dacii au putut face comert pentru a isi sustine bunastarea, confortul, tehnologiile, traditiile, cinstea, calitatile morale primite de la ziditorii nostrii, dar, faptul ca toate civilizatiile din jur se ridicau, si ca aurul era cel mai frumos si elegant metal pentru o moneda care fiind optim de rar ca extractie prelucrare, aspect si functionalitate, aurul a devenit blestemul dacilor care a atras de la sine invidia, poftele, concurenta si dorinta de putere mai tare decat orice magnet. De aici, din faptul ca Dacii aveau suficienta tehnologie si forta de munca dedicata, cinstita, eficienta, pur si simplu aurul care il trimiteau spre exteriorul tarii pentru ca in interior nu era pretuit, avand grija sa il dramuiasca asa cum se cuvine in lume, dupa niste legi pe care nu orice minti de om muritor de rand este capabil sa le inteleaga, acestea fiind mai vechi decat belagiile.

In Roma, la Celalalt antipod:

Roma trecea printr-o epoca in care nu mai erau bani, banii prin rulare se pierd, aurul fiind ascuns de multe ori nu mai putea fi gasit, se stie ca erau multe invazii popoare navalitoare si ca masura de protectie era ascuns ingropat, dar de cele mai multe ori evident, cei care stiau unde este ascuns aurul, ori erau luati in sclavie ori erau ucisi, asa ca aurul si monedele se pierdeau constant pana la epuizare, astfel ca in cateva sute de ani a aparut o criza mare de aur.. Imperiul roman era disperat dupa bani.. dupa aur mai ales.. pentru ca aurul aduce putera sufletului, a iubirii prin atractia universala siprin rezoanta sa cu universul. O tara daca nu are are aur in pamantul sau este o tara fara suflet, fara inteligenta vie, fara har… fara genii

Expeditiile de jefuire ale vecinilor si tarilor inrobite epuizasera clar tot aurul imperiului roman, asa ca era disperata nevoie de aur care nu se gasea decat in.. Dacia.

Usor de inchipui ca lenea si prostia duceau automat la

Dar in Dacia, luau mereu bataie pentru ca dacii erau de cel putin 5 ori mai putrnici fizic si ca intelect decat romanii, asa ca disperarea facuse ca tradarea, crima, minciuna, inselatoria, santajul, preacurvirea, sclavagismul sa fie moneda de schimb uzuala in imperiul roman. de fapt imperiul Roman facuse un succes din minciuna cu care isi incalca pacea, tratatele de pace sau vecinatate, ca sa nu mai vorbim ca orice general mai glorios care avea mai mult de 100,000 de oameni sub comanda daca era in preajma Romei in majoritatea cazurilor prelua puterea ca Imparat, dar de fapt era un simplu dictator.

Asadar, revenind asupra fizionomiei, este universal recunoscut ca un homosexual de cand este el este contrar acestor tipologii:

Soldatul roman era:
– motivat doar de bani, restul era vrajeala

– epilat
–  lash, din cauza lasitatii aparuse DECIMAREA – decimat (daca batea un pas inapoi in batalie, 1 din 10 era omorat de sefii lor)
– sclav, este lesne de inteles cate abuzuri fac
– tuns
– aranjat
– umbla la futite cu pulpitele epilate la vedere
– parfumat
– rafinat (ca femeile)
– poet
– bea vin alb
– face calatorii lungi (unde nu aveau decat femeile violate sau ei faceau intre ei pe fetitele)
– tradeaza pentru oricine plateste mai bine – tradarea, lasitatea, hotia, violul erau normalitati de zi cu zi obisnuite la romani

Casatoria intre homosexuali era recunoscuta legal in Roma, Nero insusi oficializand casatoria dintre cel putin doua cupluri gay

Este unanim cunoscut ca si Iulius Cezar si Traian nu numai ca aveau relatii homosexuale dar ca se si afisau in public tinandu-se de mana cu iubitii OFICIALI ai lor, dupa ce Traian a cucerit 14% din Dacia.. a provocat prima criza mondiala de supraintroducere de aur in circulatie stfel ca in 120 Era noastra in Roma aurul avea o valoare de 10-20 ori mai mica decat inainte de cucerirea Daciei. Pur si simplu atunci s-a trait in huzur si risipa, zeci de ani cu aurul dacilo.. aceasta a dus la slabirea neamului lor care ulterior au cazut prada barbarilor

Incheiere

Prin urmare avem civilizatiile latino-greaca  ce isi tineau jumate din barbati imbracati in fetite epilati dragalasi in expeditii departe de femei sau cand aveau femei aveau doar intre ei ca asta era situatia.. nu aveau femeiu.. sau daca era ceva de violat. mai greu…  actualmente toata lumea stie ca cei mai jalnici soldati, cei mai lasi, cei mai homosexuali sunt italienii … Istoria Italiei descrie aparitia bancnotelor.. banilor de hartie… din Venetia, Milano porturile la mare care au prosperat mereu, tot acolo polul de putere al papalitatii au uneltit la tot evul mediu intunecat de o mie de ani in care omeirea intreaga a regresat (inchizitia)

SAU….

Barbarii daci care aveau aur sa ii cumpere pe toti, aveau tehnologie, erau cinstiti, erau drepti, erau curajosi. aveau femei frumoase care stateau tot timpul in preajma lor…

Poporul nostru a inteles de cand este lumea ca aceste valori JOSNICE nu-i apartin, homosexualitatea inclusiv, iata ca aceastra optiune este asociata des cu acel cuvant:

BULANGIU. Iata cateva definitii existente pe internet la ce este un Bulangiu, si cautati sa vedeti care este asemanarea dintre un DAC si un urmas al romei.

.

=========

A.

http://www.123urban.ro/def/bulangiu

bulangiu 1. homosexual; peiorativ/depreciativ Exemple: “Da, mă, dacă-ti zic! Sigur sunt bulangii, ca i-am văzut cum se lingeau!” taguri bulau pidosnic
2. subst. com./ adj.; (drăcos) Exemple: E bulangiu mare ăla taguri drăcos şmecher
3. Despre o persoană care nu este ca lumea, fie că e neserioasă, fie din nesimţire, fie din răutate. Un om care nu place sau care a decepţionat. Exemple: Dă-l încolo de bulangiu. Eu nu mai vorbesc cu ăla după ce mi-a făcut.

B.

http://www.dex-online-ro.ro/cautari/bulangiu.htm

BULANGÍU, bulangii, s.m. (arg., pej.) 1. Homosexual. 2. Neserios, măgar.
Bulangiu – un barbat care se fute in cut ( face sex in fundulet)

BULANGÍU, bulangii, s.m. 1. (Peior.) homosexual 2. (fig., depr.) om rău sau nesimţitor, sinonim cu sensul figurativ al cuvintelor măgar (2), porc (2). /< bulan (=picior (depr., et. nec.))+ suf. gíu (< tr. „-ci“ (citit „gi“), sufix ce marcheaza o ocupatie legata de substantivul pe care-l completeaza, ex. makraci = macaragíu)

bulangiu – adj. persoana care este caracterizata ca om rau , neserios , cu intentii ascunse , mincinos , pervers , si mai nou si ca homosexual – ca subst. bulangiu / bulangii , persoana(e) care se incadreaza in una sau mai multe din caracterizarile de mai sus.

C.

http://en.wiktionary.org/wiki/bulangiu
Synonyms (faggot): poponar
(jackass): măgar
Noun bulangiu m (plural bulangii)
1.(pejorative) faggot
2.(pejorative) jackass

Alte argumente de mare finete.
Toti barbatii daci erau arcasi. Arcul este o arma foarte masculina pentru ca presupune aruncarea la distanta si calcule complexe de fizica, mai mult, am descoperit ca sagetile dacilor erau cele mai avansate sageti ca aerodinamica comparativ cu alte sageti din antichitate.
Asadar, avem un popor de arcasi dublat de cele mai performante sageti, deci masculinitate dubla!
Drept dovada am inserat in acest post o fotografie facuta de catre mine la muzeul din Orheiul Vechi (Arcasii din Orhei, cei mai celebrii arcasi romani) , oricine vrea imi poate solicita mai multe poze din acel muzeu in format mare calitate EXCELENTA poze facute cu camera foto profesionista.

Varfurile de sageti au o vechime mai mare de 2 milenii!!!

Pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine corelatia dintre orientarea spatiala si aruncat cu masculinitatea va invit sa vedeti cele 3 filmulete apartinand lui Allan Pease cu privire la diferentele dintre femei si barbati.

Pentru cititorii care au cunostinte mai avansate de psihanaliza pot sa prezint mai multe detalii daca imi vor solicita

Alt argument de mare finete este ca in intreaga literatura a antichitatii nu se gaseste nici un fel de relatare sau consemnare a prezentei homosexualitatii in Dacia.

Intr-o zi un corporatist a gasit o cutiuta cand iesea de la un McDonalds.. macase 2 big Mc.. 3 portii de cartofi prajiti mari.. o cafea.. o cola o inghetata si avea si “cina” in mana dreapta… se ducea inapoi la job intr-o mare corporatie…
Ajunge la birou… era un directoras… destul de mare… avea biroul sau propriu… secretara.. si alti directorasi sub el.. cu cativa zeci sute de subordonati.
Aceasta cutiuta avea o fanta mica prin care se putea baga ceva…
Corporatistul rontzaia niste chips-uri…  amuzat baga un chips.. pe cealalta parte iese un cacat…
Uluit.. il arunca cu dispret la gunoi…
Se gandeste un pic si baga o moneda mica… pe partea cealalta iese un iPod 2…  WOOOW!!!
Incantat.. rade…
Telefonul suna.. sedinta! Zambeste… priveste cutiuta.. o ia cu el.. si se duce la sedinta..
Acolo boardul de sefi.. discutau problemute.. se lucra la ultimul model de eRader.. mai bun  …
Am solutia!!! Urla NLP-istul.. acestia.. tac.. de regula se facea un semn, ceilalti de la masa rad discret (asta o sa fie dat afara.. sigur!!!)..
NLP-ist`ul scoate cutiuta o pune pe masa.. si baga o moneda de 2 Euro.. cea mai noua.. cea mai curata.. cea mai scumpa.. pe partea cealalta iese un iPad!!!
WOOOOOOOOOOW!!!!

Ce tareeeeee!!!

General managerul priveste minunea zice!!!

Schimbam strategia!.. Luati cutiuta si duceti-o la tehnic… desfaceti-o.. vedeti mecanismul… si faceti una ca ea! Ne vom umple de bani!!!

Din ziua aceea corporatia a facut urgent angajari masive.. au angajat sute de oameni de vanzari.. lanturi de distributie.. agentii de publicitate… logo nou..

Departamentul tehnic desface cutiuta.. inauntrul ei gaseste.. DOUA CUTIUTE!
Inseamna ca trebuie sa mai angajam oameni… solicita mai multi specialisti si.. se fac doua departamente… numai ca in fanta celor doua cutiute nu mai intra o fisa.. intra doar… o boaba de fasole.. sau ceva mai mic.. daca bagai o boaba de mazare iesea o Shaorma…

Tot e bine! Vom face un lant de fast food-uri!

Departamentul tehnic descopera in fiecare cutiuta cate 2 cutiute.. De asemenea fanta era mai mica.. nu incapea decat maxim un bob de orez.. pe partea cealalta iesea un hamburger… mai bun ca hamburgerul de la McDonalds…
Intre timp se lansase un lant de shaormerii… Ce era de facut??? Se face un brainstorming pe GoogleWave.. Google isi schimba logo-ul timp de o saptamana in noul ha,burger.. CutiutoHamburger… Se face un rebrandingul.. corporatistii mor pe capete de munca de la ore nedormite.. teambuildinguri… droguri… vor lansa cel mai mare lant de Cutiuto Hamburgeri…

Departamentul tehnic deschide si cutiutele acelea.. tot 2 cutiute in fiecare cutiuta… bagai o bucata de granula de nisip… pe partea cealalta iesea… un nanobot!
Disperarea ajunsese la paroxism in corporatie… cutiutele mergeau la viteza maxima si produceau shaorme si hamburgeri zi de zi… era coada imensa.. toata lumea de la oras manca numai hamburgeri si shaorme.. si coca cola si fanta.. si redbull… si… droguri…

============

Intr-o zi.. cutiuta cea mare a disparut …. insa ramasese cutiutele mici… nimeni nu stia  unde este cutiuta.. mai ramasesera doar cateva cutiute care abea faceau fata la productia de shaorme si hamburger.. si bineanteles

============

In alta parte… cineva o cutiuta… o ia de jos .. se uita la ea… sufla praful de pe ea si o lustruieste cu grija. Ajunge acasa… mancand un mar ii vede o fanta.. .. baga in gaura destul de mare un sambure de la cotor… pe partea cealalta.. iese un mar la fel ca cel care era la fel ca cel dinainte numai ca era un pic mai mare.. mai frumos.. mai parfumat si mai proaspat….

Zambeste…

Pe messenger.. i se deschide o fereastra de messenger… o fata frumoasa care nu mai spera ca il va suna vreodata ce lucra intr-o corporatie, care o iubea si atunci.. il cauta..
Nici macar nu o mai avea in lista de messenger… Ii cere bani… imprumut.. O parasise seful ei casatorit si mai mult o daduse afara…
Ii spune ca nu are asa de multi bani.. dar ii va da cativa.. din cati are…
“Hai sa ne intalnim!” zice ea
“Ok.. ”
El ia marul de pe masa… il pune in geanta si merge sa se intalneasca cu ea…
Ii da banii si ea ii vede marul din geanta.. “Ce mar frumos!” .. “Ia-l tu.. eu mai am acasa..” spune el gandindu-se la cotorul de mar care mai avea seminte in el…

Ajunge acasa si priveste cutiuta.. “Cutiuta norocoasa!” .. baga in ea o fisa dintr-o moneda care de 1 an fusese retrasadin circulatie… pe partea cealalta iese o bancnota de 100 Euro… “nu-i rau.. zice!”

Ziua urmatoare se duce si cumpara carti.. despre cutiute… citeste… citeste..
Seara il suna telefonul.. era ea… era la marginea orasului tocmai fusese la fostul sef care ii daduse o muie si pentru ca nu i se sculase si al doilea numar o daduse afara fara sa ii dea nici macar bani de taxiu… “Vino si ia-ma…”
El imbracat in haine de casa nici nu se schimba ia un taxiu si o duce acasa… ea plangea “Nu ai niste bani imprumut?” El ii da restul de bani.. din cei 100 gandindu-se ca mai are fise mai vechi acasa.. expirate..
Ajunge acasa.. priveste cutiuta.. ii multumeste.. anii urmatori a cautat sa o ingrijeasca cat mai bine si cat mai frumos.. cele mai alese lotiuni de intretinut lemnul naturale.. cele mai ales panzeturi o lustruiau..
Din cand in cand el observa ce se intampla in anumite zile din saptamana cand introduce-a diferite lucruri in el.. intr-o zi o scobitoare ii daruise un brad frumos in gradina.. in alta zi o hartiuta mica ii daduse o carte ce fusese in biblioteca din Alexandria care arsese acum 2000 de ani si nu mai exista de atunci.. si pe masura ce timpul trecea… din ce in ce mai rar introducea ceva in ea… si cutiuta era din ce in ce mai vie

=======

Dupa cativa ani el era cel mai intelept om din lume.. locuia undeva.. in munti… intr-un loc tainic.. la cateva luni accepta sa vina la el cate un presedinte al unei tari sa ii ceara sfaturi cum sa condca lumea…
Lanturile de McDonalds, Coca Cola, iPhone-ul disparusera de pe piata.. se vorbea chiar despre scoaterea banilor de pe piata pentru ca lumea era atat de buna incat fiecare ii oferea celuilalt cat mai mult putea si fiecare refuza cat mai mult putea… nu se mai manca deloc carne
Daca un barbat cerea o femeie in casatorie gestul care insemna asta era ca ea sa vada la el in geanta.. intamplator un mar galben… de Voinesti
=======

Era singur… si ii era dor de ea.. ea era tot singura… il cauta.. ii scria mult.. scrise-se chiar si o carte de dragoste care avusese mare succes si era tradusa in toate limbile care erau din ce in ce mai putine si incepeau sa sune cu o singura limba.. dintr-o tara unde soarele lumina pe cel mai albastru adevar cer din lumea noastra

S-a intalnit cu ea… si ea i-a vazut marul galben din geanta… era la fel ca in acea zi… nu indrazni sa ii ceara marul si ochiul drept ii lacrima si ii cazu pe obraz transformandu-se intr-un mic diamant albastru Kimberly…

El.. scoase cutiuta… baga in ea diamantul albastru .. si.. pe partea cealalta iesi o floare de colt de pe muntele Ceahlau… lua floarea in mana.. lumina din jurul lui deveni alb-albastra si ii spuse ei…
“Vrei sa fii sotia mea pana cand ne cheama Dumnezeu la El?

Si ea isi canta “da”-ul daruindu-i 7 copii care apoi au condus lumea pana in timpuri pe care lumina ce ochii mei o arunca in umbra literelor ce va dau aceste cuvinte nu este asa de albastra sa va spun cand…