Daca am “ingropat” televizorul cu husa noua jucarie a mea este saptamana asta powerball-ul http://www.nsdball.com/  sau http://www.powerball.ro/ .
Mi-a luat 1 ora sa invat sa il folosesc, saptamana asta voi invata sa il pornesc cu o singura mana.
Powerball-ul este o jucarie care dezvolta muschii degetelor si antebratului, dezvolta imaginatia si pofta de viata te incarca cu energii.
Un giroscop nou, dinamic, perfect echilibrat, care poate ajunge la viteze de peste 15000 de rotatii pe minut, moment in care va exercita o presiune de peste 18 kg asupra bratului cu care il rotesti. Fara baterii, fara motor, pur si simplu prin putere giroscopica. Este cel mai rapid dispozitiv cu propulsie umana creat vreodata! Recordul mondial este al unui grec ce a reusit sa il duca pana in 30,000 rotatii pe minut, ceea ce nu este usor, credeti-ma, abea am reusit 10,000 Rpm.
La o asemenea turatie in powerball simti cum se dezvolta, descarca o multime de energii, de cateva ori inexplicabil mi-a pornit alarma la ceasul meu care este cu avertizare luminoasa si vibratii inexplicabil, este o jucarie foarte interesanta, cei care au ocazia si sunt inteligenti nu vor intarzia foarte mult pana sa si-o achizitioneze.
Poze destepte cu expunere la 1 secunda, 2 si 3 secunde cu powerball-ul 🙂 calitate pentru oameni de calitate.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LQPESY-pndw]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *