Bucurestiul este un oras care te solicita mult, distante mari de parcurs zilnic, foarte multi stimuli in jur (reclama, sirene, motoare turate, claxoane).

Pana la urma ce mancam? Unde mancam? La multi le pare foarte usor sa spuna ca acasa au un frigider foarte mare cu detoate dar mancarea in frigider rancezeste pentru ca nu o poti manca toata odata ci in o saptamana si pierzi o multime de bani mancand in acelasi timp prost.
Daca vi acasa frant(a) de la treburi/munca chiar nu mai ai nici un chef sa gatesti, rontaiesti cu indulgenta o leguma sau un mezel mai putin compromis din frigider.
Am devenit un cliet fidel al comenzilor, cu 50 roni imi umplu frigiderul cu mancare proaspata care o sa o mananc in 2 zile, eu cred ca e o combinatie buna, o Pizza Calzone (din aceea impachetata in forma de painica umpluta cu bunatati) salata de ton cu ou, foarte bune, nu am mancat nici un sfert si am lasat in frigider pentru a o incalzi la microunde stropita cu un pic de apa ca sa nu fie uscata.
La urma urmei o mancare buna te binedispune o zi intreaga, eram intr-o zi convins ca daca am mancare gatita in frigider e foarte bine, dar locuind singur nu este deloc ceva interesant mancarea se invecheste si costurile coroborate cu timpul mizeria care se face cu gatitul si toate acelea m-au convins ca nu e o solutie foarte buna.
Ce e bine totusi sa ai permanent in frigider, asta e intrebarea: cuburi de gheata, lapte, un iaurt biun sau sana (se tine foarte bine o saptamana si are gust bun) fructele care le cumperi sa nu se stafideasca.
Deoarece cred ca pot spune ca gatesc bine am analizat cat de buna este pizza de la www.cuptorulculemne.com , credeti-ma aluatul este foarte bun si ingrerdientele delicioase si din belsug, nu am remarcat deloc un gust de e-uri sau alte chestii nenaturale, pizza livrata este mereu calda si foarte buna, eu prefer Calzone pentru ca nu se usuca si chiar se mentine foarte calda pana e livrata.
Despre livrare pot sa zic ca este foarte buna, sunt intregistrat in baza lor de date si in maxim 45 minute primesc pizza, nu trebuie sa explic ore cum se ajunge la mine pentru ca stau relativ aproape de fabricuta lor de bunatati, deci nu pot sa zic ca daca sun vorbesc la telefon de 10Roni + comanda 50Roni = o avere, nu, deci o pizzza mare si nesimtita cu niste salate/garnituri bune multe si cu comisionul ma duce la 40roni, si in tot acest timp nu murdaresc vase, imi fac treburile, mancarea este delicioasa si nu am nici o grija.
Un lucru foarte important celor care comanda acasa: Nu uitati sa dati un bacsis de minim 2Ron comisionarului care va aduce mancarea, am un prieten care e foarte zgarcit si nu lasa niciodata spaga, nicaieri nimanui, niciodata, intr-o zi cand a deschis cutia cu pizza a gasit pe diagonala o foarte mare flegma verde cu muci, deci, nu va zgarciti, fiti umani pentru ca cei care livreaza fac intradevar eforturi mari sa livreze pizzza voua in traficul asta atat de nenorocit din Bucuresti.

Acestea fiind spuse, va recomand cu caldura pizza de la Cuptorul cu Lemne, unele garnituri sunt foarte bune, unele salte sunt si ele bune, dar am prins de exemplu azi o salata de varza alba care era asa de uscata si amarata incat am puso deoparte pentru zile in care o voi considra comestibila.

In rest nu va recomand sa comandati sucuri sau sosuri sau alte alea alea accesorii micute pentru ca sunt foarte scumpe, astea mai bine le aveti acasa de la supermarket si iesiti mai bine financiar.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>