Iulian Andrei

Cum să alegi un brad artificial foarte bogat pentru Crăciun

Bradul pentru Craciun se spune ca a fost popularizat in secoulul al XVIII-lea iar decoratiunile cu rosu si alb au semnificatii puternic spirituale. Folosit initial la curtile imperiale, bradul sau pomul de Craciun este elementul central al fiecarei case in se sarbatoreste nasterea Domnului.


Anul acesta, echipa Craciun Market a pornit intr-o cautare in unul dintre cele mai bogate orase din Statele Unite – Chicago – pentru a observa trendurile 2019-2020.
Pentru tine asta inseamna ca vei dispune de cele mai noi tendinte la nivel global, aici pe plan carpato-danubiano-pontic.
Pozele din acest articol sunt reale facute de echipa noastra in unul dintre magazinele imense de la care se aprovizioneaza americanii. Da dragii Mosului, decoratiunile de Craciun precum si brazii artificiali au aparut deja in magazinele americane, urmand a fi asamblati imediat dupa ce se incheie sarbatoarea de Halloween.

Iata prin urmare care sunt criteriile care te asigura ca ai ales bradul bogat potrivit:
• Asigura-te ca ai suficient spatiu (inaltimea camerei in care vei pozitiona bradul);
• Ia in calcul faptul ca toti brazii artificiali vin cu suport metalic inclus iar inaltimea este calculata cu tot cu suport;
• Modele tip imitatie brad natural sau cu ace 3D sunt mai aspectuoase/ frumoase insa sunt mai putin voluminoase;
• Modelele 2 D cu ace plate insa de calitate superioara sunt modelele cu aspectul cel mai bogat;
• Numarul de crengute / varfuri sau tips sunt cele care iti dau indicatia cat de bogat va fi acel model;

Daca mai ai alte idei sau intrebari poti contacta echipa celor de la Craciun Market fara nicio retinere fie prin WhatsApp fie prin pagina lor de Facebook.

Exit mobile version