Iulian Andrei

Dezabonarea de la SPAM-ul OLX.ro este ”Misiune imposibilă”!

Motto:
Notiunea de „spam” desemneaza un fenomen ce consta în transmiterea masiva si uneori repetata a mesajelor electronice nesolicitate, mesaje având de cele mai multe ori caracter comercial, de publicitate pentru produse si servicii.
https://www.ancom.ro/spam_4849

Așadar, emailul nesolicitat, emailul ABUZIV, emailul de la care nu te poți dezabona este SPAM!

Având în vedere volumul de milioane de emailuri abuzive de la care nu se pot dezabona sunt trimise saptamanal de OLX, profitând de faptul că sărmanii oameni nu se pot dezabona de la website, OLX este practic cel mai mare spamer din România!

Să ne înțelegem, faptul că folosesc serviciile website-ului tău, nu mă obligă să primesc mesaje care nu mă interesează, trebuie să îmi dai posibilitatea să mă dezabonez de la acestea dacă nu le doresc!
Nu mă interesează DELOC să primesc emailuri despre: termeni si conditii, despre functionalitati noi sau alte confirmări inutile! Și asta este valabil pentru 99% dintre utilizatorii site-ului OLX, nu îi interesează si stresează cu emailurile acelea nesolicitate!

De exemplu:
După ce fac o achizitie sau o cumparatura de la cineva pe OLX, OLX imi trimite mesaj să mă intrebe cum a fost tranzactia.
Acest mesaj nu poate fi oprit, nu ai de unde să te dezabonezi sau să oprești sarabanda de mailuri trimise pe te miri ce subiect, numai să îți mențină creierul informat cu ceea ce TU NU AI NEVOIE în 99% din cazuri!

Înțeleg că vor să își facă reclamă să îmi aducă aminte că mai există și ei și dacă ar putea mi-ar trimite si de 10 ori pe zi să îmi aducă aminte că mănâncă și gura lor săracă ceva și că trebuie să le folosesc brandul

Primul lucru pe care îl fac de fiecare dată când îmi fac un cont undeva, fie că este magazin online, publicație, aplicație mobilă orice, este să mă dezabonez de la absolut toate notificările și foarte rar să las activată una singură!

Până și notificarile de la messengeruri, retele sociale sunt și ele pe scoase complet!

Mai mult decât atât, am permanent telefonul pe silent, fără vibratii și mult mai mult decât atât, orice număr necunoscut care mă sună are apelul respins, pur și simplu răspund numai la cei din agenda mea telefonică.

OLX nu face de asemenea excepție de la regul și am dezactivat toate notificările.

Problema aceasta nu o am de exemplu cu eMag! Nu o am cu nici un alt website !
Este normal ca să nu mă pot dezabona de la niște emailuri pe care NU LE DORESC?

Teoritic, acesta nu este un SPAM dacă nu te poți dezabona de la acest gen de informări, dar totuți continui să primesc permanent mesaje pe care nu le vreau, nu mi le doresc si nu imi vor folosi niciodată.

Și dacă nu eram absolut convins că nici pe voi nu vă intereseaza cel putin 50% dintre aceste mesaje care nu vă interesează, nu aș fi scris acest articol!

Cum ar fi ca toate site-urile la care avem cont, nu doar OLX, emag facebook google tot sau sutele de site-uri pe care avem cont, să ne trimită calupuri d-astea de emailuri nesolicitate?

NU MAI VREAU MAILURI NESOLICITATE DE LA OLX!!!
Nu vreau să mă mai contacteze DELOC!!!!!!!!!!

Hai că de la Gmail mai accept să primesc că este email gratuit la ei, dar voi, ce podoabe sunteti pentru mine?

Cu toate acestea, periodic îmi tot vin tot felul de mailuri de înștiințare de la OLX.ro cu tot felul de lucruri pe care le tot fac ei pe acolo, de care NU AM NEVOIE și nu am nicodata nevoie si nu mă pot dezabona, anume:

 1. Următoarele anunțuri vor mai fi vizibile doar 2 zile
  Nu am nevoie să îmi aduceți aminte asta
 2. Mai multă transparență în Termeni și Condiții
  Nimeni nu citește termeni și condiții, și voi o stiți dar vreti sa ma bateti la cap să vă folosesc sărăcia voastră de site promovat agresiv
 3. Cum a fost tranzacția pe OLX?
  Secret! Nu e treaba ta! Sau dacă vrei ca să știi trebuie să mă plătești că îmi pierd timpul cu tine!
 4. Confirmare plată www.olx.ro
  Atâta lucru poate să observe oricine că a plătit ceva
 5. Anunțul tău a fost promovat pe OLX
  Vai ce revelație! După ce ca am mai primit 2-3 mailuri care ma informau indirect asta si au țipat aproape la propriu toate alarmele vizuale că am promovat anuntul, mai trebuia să dați iar mail
 6. Confirmare comandă online www.olx.ro
  Seriously?
 7. Schimbăm termenii și condițiile de utilizare
  Și puțin îmi pasă mie! Mâine îmi trimiteți și poze cu voi de la teambuild?
 8. Modificăm Termenii și Condițiile Generale OLX pentru tine
  Iar? Sunteți siguri că pentru mine sau pentru voi?
 9. Modificări în categoria Servicii, afaceri, echipamente firme
  Faceți în fiecare zi sute de schimbări pe website, de aceea aveti 10001 angajati!
 10. Promovarea anunțului tău a expirat
  Bănuiesc că nu durează la infinit o promovare a unui anunt

 

Exit mobile version