Iulian Andrei

Philips Purificator de aer Philips AC2887/10 cu bune si cu rele

Deci din start anunț că e greșeala mea, am achizitionat un produs urât și prost care poate fi teleportat în timp din secolul trecut.
Este un aspirator cu filtru pus pe invers care curăță aerul, nu are nici macar umidificator sau dezumidificator. e ca și cum ai pune să îți meargă aspiratorul a proasta…
La exorbitantul preț de 1800 lei cu care poți cumpăra un PlayStation sau xBox cu TV cu tot, putea sa aibe un WiFi IOT / Internet Of Things, dar nu are, nu poate fi conectat la telefon.
Asta inseamna ca trebuie să bârcâiesc pe butoanele acelea sa alegi una alta.
Dspre calitatea aerului, la 300 lei filtrul principal si celalalt ceva de genul, in fiecare an, e normal sa iti curete aerul in casă da, ai aer mult mai bun, e ca aerul de munte, dar nu are umidificator, deci trebuie să cumperi si umidificator ca să ai solutia completă.
Setat pe automat urlă ca disperatul din când în când, așa că l-am exilat în bucătărie să facă acolo cât scandal vrea, arată fix ca un tomberon, alb, nu există o versiunea neagră maro sau gri, arată a electrocasnic de bucătărie ieftin/prost chinezesc, deci e urât cu spume, să îl ții la vedere in living e pagubă, va trebui să il ascundeți/camuflați pe undeva, să nu facă gălăgie și să nu se vadă urât. a sărăcie.
Nici măcar TELECOMANDĂ nu are!!!!

PRO:
– Aer curat, de calitate (la ce căruță de bani costă filtrele de schimb, e normal să fie aer bun)
– Rezistent la trânteală – i-am dat câteva bucăți și l-am trambalat de multe ori încât a rezistat bine de tot
– Led-ul colorat cu calitatea aerului, băi e chiar util, simpatic
– Ușor de curățat, desfăcut schimbat filtrele
– Manualul de utilizare si clipurile pe net cu tutoriale sunt foarte bine făcute
– Garantie 2 ani

CONTRA:
– Nu are conectivitate la wifi, aplicatii mobile telefon, deci va trebui să fie butonat, destu lde complicat
– La banii ăștia cu care poți să cumperi un SmartTV pentru un ventilator cu un filtru sau două ) pe care le plătesti în fiecare an scump ca draq) , mi se pare exagerat de scump
– Nu colectează date sau statistici ca să poti să faci ceva cu aerul din casă ta destept, casă inteligență, folosindu-te de cifre, nu am nici un fel de informații în computer pe telefon, ca să nu mai pomenesc de cloud
– Nu are umidificator, lucru care este foarte necesar iarna cand se usucă aerul si trebuie să iei si umidificator că răgălia aia curăță aerul dar îl cam lasă uscat
– Zgomotos: Face gălăgie răgălia de parcă e ventilator, deci trebuie să îl puneti undeva unde nu deranjează
– Confecționat din plastic low budget, de banii ăștia trebuie să fie un electrocasnic mai premium ca materiale
– Nici un fel de telecomandă!
– Nici un fel de conectivitate wireless / bluetooth
– Filtre SCUMPE

Cu alte cuvinte, răgălia asta de purificator face ce ar face orice purificator de la orice alt brand, că sunt niste filtre destul de scumpe si aia e, pentru niste melteni care nu au mult creier sau pensionari care sunt senilizati, este perfect, il setezi pe automat si aia e.
Cred că un XiaoMi este de zeci de ori mai bun ca Philipsul acesta, deci vă recomand să încercați unul din acestea în locul la PHILIPS, face mult mai multe ca un Philips în banii ăștia, numai că nu scrie Philips scrie XiaoMi pe el:
– Xiaomi Mi Air Max (preț mai mic cu 30% si cu facilitati WiFi)
– Xiaomi Mi Air Purifier 2S – preț cu 60% mai mic si cu aceleași facilități
Să nu uitați că prețul filtrelor în fiecare an e cu 50% mai mic la XiaoMi decât la Philips și fac exact aceiași chestie la preț diferit, adică, în loc să dați 500 lei anual la Philips, dați 250 lei .. în 5 ani.. diferența de 1250 lei… adică sunt ceva bani.. așa-i?
Deci, practic, țeapa cu Philips versus XiaoMi este de 50%, dacă luati un Phiilips versus XiaoMi vă luați țeapă 50% din bani!

Ce să stau sa il setez eu din butoanele alea sa caut prin manual să imi bat capul cum se setează silentios sau pe mod economic sau cine știe ce, daca era aplicatie de telefon mergea, dar nu e, acest Philips este fix ca un tomberon conectat la priză, aer condiționat ieftin de chinezărie No Name, un rahat demodat rudimentar.

De banii astia, 1800 lei mai bine mai pui 200-300 lei in plus si iei unul 2 în 1 cu umidificator si WiFi si esti mult mai câștigat.
M-am păcălit cu achizitia asta, dar voi puteti sa luati o decizie mai buna pe viitor, mai stă 1-2 luni la mine până strâng bani de unul cu umidificator si il trimit pe ăsta în alte părți, că eu nu stau în casă cu așa relicve incapabile de conectare la telefonul mobil

NU CUMPĂRAȚI așa ceva dacă vă duce capul, cumpărați altceva, cu umidificator si conectivitate la aplicatie de pe telefonul mobil!

Exit mobile version