EconRomaniaUmor

Trendsetters by Danone via bloggeri “masa de manevra” sau “vedete de carton Internet” – Social Media Summit 2012 Bucuresti

Cititi si comentariile cititorilor la acest articol, sunt mai interesante decat ce am scris!

Cum se face asta? Bloggerii sunt asa de corupti oare? Oare au luat sume de bani pentru asa ceva? 

BLOGVERTISING
#1 – Selling the company image through blogs that are devoid of ads,
#2 – placing ads on a blog. Although blogs have traditionally not displayed advertising, ads are increasingly included

Pe vremea lui Ceausescu eram dusi in vizita la fabrica, mai ales la fabrica de paine, in diferite vizite de lucru 🙂 , astazi acelasi fenomen este prezent si cu bloggerii, oamenii astia nu au ceva mai bun de facut decat sa promoveze pe cei care le platesc parerile de bine, macar unul sa scrie de rau dintre ei dar ce uluitor, toti au numai si numai pareri de bine! Cum zicea Iliescu: “Sunt niste oameni de bine”.

Am fost la Social Media Summit, acolo au vorbit despre campania iaurtului, hei rup, a vorbit si un tip de la iLeo care a spus ca A Listerii s-au cam dus si ca incepe sa se puna accent si pe restul bloggerilor.. deja Zoso s=a retras.. in fine ideea este ca A Listerii bloggeri sunt cam COMPROMISI!
*La Social Media Summit nu s-a spus un singur cuvant despre Google+!!!!!!*
In schimb Manafu` a ridicat in slavi Pinteru` timp de 15 minute si s-a vorbit aproape non stop despre Facebook si A Listerii bloggeri.
De asemenea nu s-a vorbit deloc despre ceilalti 99% bloggeri din Romania!

http://www.bizforum.ro/sms-bucuresti/program/

Cine poate sa lamureasca acest mister de cenu s-a pomenit ABSOLUT nimic timp de 8 ore despre Google+?????????????

P.S. Cea mai proasta si putina mancare care am mancat-o la pranzul vreunei conferinte, in schimb era bere croata si Danone din plin!

La un moment dat a fost alt tip care a spus ca toti banii care i-au facut bloggerii din bloguri anul trecut au fot 430,000 E ceea ce este de departe cu mult mai putin.. sa nu uitam ca numai Rosia Montana Gold Corporation a trimis zeci de hoarde de bloggeri periodic pe acolo prin agentia The Practice, programul papagalilor care au vorbit: http://www.bizforum.ro/sms-bucuresti/program/

Uimitor a fost ca mi-a placut de iLeo si de Manafu` care a vorbit de Pinterest, ciudat insa ca nu s-a spus un singur cuvant despre Google+!!!!

Hoardele acestea de bloggeri (cum ii numeste Simona de la comentariile articolului) sunt o specie de “turisti comerciali” care prolifereaza si prospera pe seama intoxicarii Internetului cu continut partinitor, adica “voturi cumparate” in “democratia Internet”.

Aplaudacii pe interes de pe vremea lui Ceausescu au primit o “educatie” solida si perpedueaza promovarea pe doi lei a orice si oricum, nu mai conteaza responsabilitatea sociala, important este profitul.

Despre asta a scris mai multa lume, unii mai discret, altii mai putin discret, in mod cert nu sunt singurul care a observat si sanctionat acest gen de campanie prost realizata, chiar foarte prost si care risca sa ruineze reputatia online a Danone, ditamai clientul care poate ca nu are nici o vina ca pateste asta!

http://colegii.cc/a-8-a-minune-a-lumii-fabrica-de-iaurt/

Se numeste BLOGVERTISING
Articol despre asta:

A aparut prima agentie de blogvertising din Romania

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/70107/A-aparut-prima-agentie-de-blogvertising-din-Romania.html

 

Se ia o agentie pe nume http://www.standout.ro/ (pozele lor aici, combinatorii http://blog.standout.ro/ )care are topul vedetelor de carton de pe Internet aka al coruptilor pe bani sau “o maslina” sa scrie numai de bine, aceasta agentie prin intermediul Elenei Ciric (ea nu a scris despre Danone, i-a scos pe fraieri la inaintare) http://elenaciric.ro/ ii cheama pe “trendsetteri” sau “raspandaci” sa faca galerie la Danone, poate ne spune si noua pentru ce sume sau momeli.

si

http://rozsaunu.ro/2012/02/in-vizita-la-fabrica-danone-launiaurt.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=in-vizita-la-fabrica-danone-launiaurt

La unii dintre ei le-au platit deplasari, diurne, sume 🙂 chiar si un autobuz… 🙂 unii au venit chiar de la 600 km departare (Nebuloasa)

 – PR DE NEVOIE –

Deci corelam urmatoarele:
1. Blogvertising = http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/70107/A-aparut-prima-agentie-de-blogvertising-din-Romania.html
2. Zaineasca / Ioana / augustinradu.ro / = http://zaineasca.ro/danone-o-privire-din-exterior-in-interior/
3. Elena Ciric si Standout = http://www.standout.ro/index.php?s=Blogvertising+

Desigur, Elena Ciric apare intr-un calendar Danone ca “Superfata”

http://elenaciric.ro/2012/s-lansat-calendarul-superfete-il-vreti.html

Asadar, intr-o zi LUCRATOARE mai mult de 10 persoane, se deplaseaza unii de la distante foarte mari gratuit ca sa scrie articole mai mult decat elogioase, nici macar un comentariu negativ sau rautacios, fara pic de perdea sincronizat, oare cati dintre voi credeti ca nu au fost platiti?

Dupa raspunsurile acestora de la ei pe blog s-ar zice ca ei sunt sfinti, ca si-au platit singuri cheltuielile, ca este o mare onoare sa vizitezi o fabrica, care nu este nici Ferrari, nici fabrica de diamante, este o simpla fabrica de iaurt!

Cine face vreodata reclama asa de consistenta si lamuritoare unui brand mai ales indigen cu desfacere directa gratuit? Mai ales daca esti in topul audientei blogurilor!!!

Sa inteleg ca dintr-o data oamenii au devenit asa de altruisti si buni cu un brand fara nici un interes? Greu de crezut!!!

Vineri, niste oameni care nu merg la serviciu ci doar scriu ce sunt platiti sa scrie de cei care platesc, au mers la Danone, adica nu in weekend, in weekend ei se relaxeaza ca in timpul saptamanii sunt ocupati cu intoxicatul cu informatie pentru bani pe bloguri si produsul de backlinkuri pozitive pentru Google cu Danone, eventul niste +1 postat pe G+ si evident Facebook, de asta ma dezic de fenomenul “blog”.

Simplu, aduni 100 de bloggeri a.k.a. vedete de carton, le dai ceva maruntis la fiecare (prin agentie evident), sau doar de mancare in ziua aia si isi umplu bloggurile de pe net cu vrajeala pozitiva, evident orice comentariu inteligent de bun simt la advertorialele lor carre aduc atinge imaginii Danone nu va fi aprobat, puteti sa verificati singuri asta.

Practic avem de a face cu un peisaj al vedetelor de carton romanesti pe Internet in genul Tonciu, Sanzi, Varciu etcde la TV, trebuia sa il luati si pe Zoso dar ah.. cineva i-a dat foc la masina 🙂 probabil de baiat bun ce este, ma intreb daca ar mai fi scris la blog daca ar fi fost cu ei 🙂

Cand mergeti sa faceti reclama si la Rosia Montana Gold Corporation de la Rosia Montana? General Managerul de la RMGC a zis ca s-au investit sute de milioane de euro in reclama, vedeti ca in curand o sa apeleze si la voi sa scrieti ca sunteti pro sa ne intoxice cu cianuri!

=============

LE PUTETI VEDEA POZELE CU EI PE SITE-UL LOR,
MORI DE RAS SA VEZI ASA ADUNATURA!

http://denisuca.com/how-it-s-made-vizita-la-fabrica-danone.html#more-15569
http://cemerita.ro/iesim-deseara-launiaurt/
http://www.dragosasaftei.ro/cateva-informatii-pe-care-nu-le-stiai-despre-danone/
http://kookool.ro/2012/02/24/how-its-made-danone/
http://augustinradu.ro/2012/in-vizita-la-danone/
http://printreranduri.eu/2012/02/how-its-made-vizita-la-fabrica-danone
http://www.visurat.ro/2012/02/27/o-vizita-la-danone/
http://www.nwradu.ro/2012/02/danone-fabrica/
http://questioare.com/o-zi-in-vizita-la-fabrica-danone/
http://www.toane.ro/2012/02/27/in-vizita-la-danone/
http://arielu.ro/danone-nu-foloseste-lapte-in-produsele-sale-un-articol-ce-poate-contine-si-urme-de-text.html
http://valentinbosioc.com/
http://nebuloasa.info/dannon-familia-carasso-si-o-preocupare-pentru-sanatate
http://printreranduri.eu/2012/02/how-its-made-vizita-la-fabrica-danone
http://zaineasca.ro/danone-o-privire-din-exterior-in-interior/
http://rozsaunu.ro/2012/02/in-vizita-la-fabrica-danone-launiaurt.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=in-vizita-la-fabrica-danone-launiaurt
http://alexandrapalconi.info/bifidus-actiregularis-cea-mai-simpla-explicatie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bifidus-actiregularis-cea-mai-simpla-explicatie
http://www.dollo.ro/2010/11/activia-de-la-coada-vacii/
http://claudiuciobanu.eu/2012/02/28/in-vizita-la-danone-1/ 

F oarte ciudat este ca toti au postat un singur si acelasi clip publicitar, din zecile de clipuri publicitare Danone, ce coincidenta!
http://www.youtube.com/watch?v=lvL7x7FuttM
Sa zicem ca au fost gratis acolo, dar sa posteze toti acelasi clip care are doar 2000 vizite, cred ca nu mai este o coincidenta, si totusi ei se jura ca nu au luat nici un ban, oare cati din ei ar jura cu mana pe Biblie ca nu au luat nici un ban?
Site-urile lor sunt incarcate de reclame publicitare, poate ca eu iau acum bani de la concurenta ca fac antireclama Danone? Pot sa fiu verificat, sunt platit de tzaranii din piata de la care cumpar lapte neindustrializat!

Aceasta treaba mizerabila, prin natura sa manipulatoare a audientei a fost facuta totusi bine, Danone apare acum din plin in primele cautari pe Internet, asa ca parerile negative sau “alte pareri” au cazut in dizgratie, simplu,iata cum cu cativa bani, cat un minut de reclama pe ProTV iesi in cautari in primele pagini cu fata curata.

Vreau sa il felicit pe Chinezu` ca nu s-a pretat la … a scrie advertoriale, a fost si el printre vizitatori dar nu a scris pe blog despre asta, el are demnitate si verticalitate profesionala, inca o data, felicitari Chinezu ( http://chinezu.eu )!

Intrebari retorice (adica nu este nevoie sa raspundeti ci sa meditati un pic mai mult):
1. Pentru cati bani faceti asa ceva?
2. Cei care v-au contactat sa faceti reclama Danone stiti ce salarii au ca voi sa fiti “masa de manevra” care isi pateaza obrazul?
3. Cine v-a adunat pentru treaba asta a facut-o ca si cum ati fi niste oi sau vaci?
4. Credeti ca este moral sau de bun simt sa faceti reclama asa?
5. De cand aveti calculator&Internet? 1 an sau 2?
6. Internetul ar fi un loc mai bun fara specimene de genul vostru care pentru “o maslina” fac reclama?
7. Va considerati mai buni decat politicienii corupti?
8. Asta este munca voastra din care va cumparati paine?
9. Ce ar zice copii vostrii daca ar citi ce scrieti?
10. Credeti ca noi suntem prosti si nu stim de ce moderati si aveti NUMAI comentariii pozitive sau comentarii idioate negative despre Danone si nu acceptati comentariile INTELIGENTE NEGATIVE despre Danone cand sunt mii de probleme cu ei?

Felicitari Haterul:

http://haterul.ro/piscotul-si-iaurtul/

 

 

Bibliografie:
http://haterul.ro/evolutia-piscotului/

1. Deci, pișcotar = iubitor de atenții sau mocangeală necuvenită… îi dau aici exemplu pe bloggării care se duc la diverse evenimente și nu scriu sau pe cei care se duc la cea mai mare bășină de eveniment și te asasinează după aceea pe blog & twitter că a fost cea mai mare experiență din viața lor.

2. Atunci cand unii se comportă ca niște maneliști când câștigă bani și atenții și se mai și laudă că nu scriu de peste tot pe unde se duc, pen’ că așa vor ei, trag concluzia că iubesc acele atenții și nimic mai mult, deci se încadrează perfect în accepțiunea termenului de pișcotar.

Va recomand din aceasi serie, cu pishcotari:
http://haterul.ro/category/penibilitati-blogosferice/

 

Iulian

15 ani experienta in industria online

Related Articles

35 Comments

 1. Si tu ca Zoso care nu vrea sa apara in carti 🙂
  Tu le-ai facut publice nu eu 🙂
  Trimite-mi certificatul de proprietate de la OSIM sau BRAT si le scot, sau da-ma in judecata 🙂
  Daca erati celebritati si nu niste nimeni online vedete de carton nu va pretati la asa ceva 🙂

 2. Acum, că ai scris articolul ăsta esti mulțumit?
  Ai trimis cele o mie de probleme pe care le ai cu Danone la ei si n-ai primit raspuns? Daca n-ai facut-o, stai jos, ai 4!

  Da, oameni de genul celor care raspund în genul: ”da, ti-am furat portofelul, dovedește-mi ca-i al tau fiindca n-ai buletinul in el sau da-ma in judecata ” merita tot respectul din lume. Not.

  Si nu, n-am luat bani de la Danone, nici nu mă duc la job ca tine, am firma mea de unde-mi permit să lipsesc dacă vreau să-mi petrec o zi ca să-mi lămuresc niște chestii, chiar daca ele sunt legate felul in care se fabrică iaurtul pe care oricum il mănânc. Nu m-am dus acolo nici să mănânc, nici să vin să-i laud. Copiii mei mănâncă Danone, ai tăi nu?
  Si da, am spus si altora ce-am aflat și ce-am văzut cu ochii mei. Ce-i rău în asta?

 3. Ma bucur ca nu ai luat bani, dar poate nu ne intereseaza reclama ta, ce zici de asta? Ai fi putut sa spui un producator de iaurturi.
  Este greu de crezut ca cineva ar scrie gratis si si-ar pierde o zi cu asa ceva, foarte greu de crezut, mai ales ca stiu personal o multime care traiesc numai din asa ceva..
  Si eu sunt patriot si nu mananc “bombonele” de la straini, consum numai lapte de la tarani din piata!

 4. Pai daca nu ești interesat, nu citesti, eu nu oblig pe nimeni sa-mi citeasca blogul și din câte știu am voie să scriu absolut ce vreau atâta timp cât nu încalc nicio lege pe domeniul meu. Dar deja la tine…ai luat poze fără permisiunea autorului, deci intrăm in ilegalitate, so…

  Cât despre faptul că-i greu de crezut că cineva ar face așa ceva gratis, ei bine află că mai sunt și oameni pentru care banii nu-s cel mai important lucru din viața lor.
  Și ai să râzi, dar vizita asta am considerat-o ca o zi de școală. Nici acolo nu m-a plătit nimeni să mă duc. 🙂

 5. Spuneti mai bine ca mancati si voi o paine si din asta traiti sarmane creaturi, din intoxicat mass media.
  Am scos pozele deci au ramas pozele de la voi pe site :))
  Si acum sa va vad.. va pastrati pozele cu voi pe site sa va vada lumea pe strada cine sunteti sau nu?

 6. Mă bucur că definițiile mele despre pișcotari sunt material didactic pentru voi cei care observați fenomenul. Nu spun să nu existe acest fel de evenimente, dar învățați-va, frate să le marcați ca atare, că sămbătă puteam să jur că, subit câteva zeci de bloggări s-au îndrăgostit subit de iaurtul ăla.
  Deci dragi bloggări, primesc să fie prostituție, dar faceți și voi mai cu perdea…

  PS Marelui apărător al proprietății (sale) intelectuale Augustin Radu îi recomand să citească legea drepturilor de autor. http://www.legi-internet.ro/lgdraut.htm

  Art. 35. � Transformarea unei opere, fara consimtamantul autorului si fara plata unei remuneratii, este permisa in urmatoarele cazuri:
  b) daca rezultatul transformarii este o parodie sau o caricatura, cu conditia ca rezultatul sa nu creeze confuzie in ce priveste opera originala si autorul acesteia;
  Nu de alta dar mă irită toți cei care comentează după ureche…

 7. nu-mi place sa scriu despre produse in care nu cred. mai ales, nu le consum.

  nu mi se pare nimic iesit din comun sa scrii despre un produs care-ti place. mai grav este sa scrii doar de dragul banilor.

  situatia prezentata de tine n-o cunosc, si nici nu ma intereseaza. oricum, un pic de rautate tot zace in tine:))

 8. Ei sint mercenarii zilelor noastre. In general din categoria #saracilor care se bucura la pomana. Bine ar fi sa facem si noi ca partizanii francezi cu colaborationistii, astia care au promovat toate companiile straine de rahat pe bani, impotriva interesului national.

 9. Foarte bine Loredana ca nu te cobori la asa comportament si te apreciez, poate ca asa este, cum spui tu, dar este mai rau ca oamenii buni sa nu faca nimic cand cei rai fac rau..
  Asa ca prefer sa fiu acel “rau”.

 10. Problema nu este ca Danone a decis sa-si faca reclama si poate-poate sa mai agate doi-trei fraieri sa cumpere iaurtul ala cu gust vag de lapte si amplu de faina din oase. Problema este exact asta: Danone, o firma de doi lei, a decis sa-si faca advertising, chemand dupa portile-i inchise, niste neica nimeni, adica tot niste chestii de doi lei. Pentru ca un jurnalist serios nu se cobora la nivelul Danone, iar o publicatie serioasa cerea bani pentru reclama. Asadar, marea concluzie: Danone = de 2 lei; cheama pseudojurnalisti = de 2 lei; se cheama ca e campanie = de 2 lei; nu va da cu virgula? Nu, sigur ca nu, pentru ca totul e doar o mare labareala 2.0. Asa produs, asa expunere. La mai mare! Cat despre tristii aia care nu permit ca pozele lor sa apara pe alte bloguri, ar trebui sa dea printscreen, nu de alta, dar curand se vor ruga sa-i mai citeze careva, cu toate eforturile Chinezului de a parea un fel de guru prin online. Sfarsitul erei piscotarilor 2.0 este mai aproape decat credeti, pentru ca din carton nu faci palate si din specula cu imagine si trafic fals, expunere trucata, nu iese nimic bun, decat niste ghertoi 2.0 mintr-o lume 2.0 facuta pentru produse 2.0. Si stai linistit adminule, Chinezu nu a scris pe blog sdespre Danone nu pentru ca e prea dem pentru asta: piscoturile n-or avea miros, dar au un gust al dracului de dulce. El a apucat sa vada ca baietii de la Colegii.cc au luat Danoniada si #launiaurt fix in balon si a evitat elegant sa se mai umple de o portie de rahat.

 11. Multumim Corvin pentru lamuriri, foarte interesant ce ne-ai spus, pai poate ar fi cazul ca bloggerii sa isi retraga articolele cu scuzele de rigoare si Danone sa concedieze respectiva firma de blogvertising care a facut asta foarte neprofesional.

 12. Te superi ca s-au adunat niste bloggeri sa faca reclama Danone pe niste presupusi bani? Te rog eu, ia legatura cu Nadia Comaneci si spune-i sa nu mai promoveze margarina ca aliment sanatos pentru copii!

 13. Nu ai inteles, aici este vorba despre Internet si despre calitatea unei campanii online. Pe Internet nu vii cu advertoriale proaste pentru ca ai feedback din partea audientei, practic campania asta se putea face mai discret si mai inteligent cu mult mai mult succes.
  Halul in care a fost facuta campania este de un ceausism crancen

 14. hai sa iti zic cum stau lucrurile. 1 Danone nu e un brand prea iubit, nu inteleg de ce naiba, unii zic ca nu au vazut in viata lor o masina de lapte intrand la ei in fabrica, altii zic ca folosesc gandaci pisati sa coloreze iaurtul, altii zic ca baga aracet in smantana, etc:)
  2 nu stiu daca ceilalti bloggeri au luat bani sau nu ca doar nu o sa se apuce sa scrie despre asta. daca afli si ai dovada ca au primit bani as fi recunoscator sa imi dai un mail, eu nu am primit nimic si as vrea sa stiu daca am cazut de papagal:) 3 mai documenteaza-te si tu inainte sa scoti fluturasul, dreptul de proprietate asupra unei fotografii nu are nimic de a face cu brat, osim. iar cu faza” tu le-ai pus pe net” sau da-ma in judecata iti anulezi orice incercare de a fi luat in serios. pe bune acum, eu inteleg ca pe lumea asta e normal sa existe si oameni cu opinii diferite insa ca sa le fie luate in seama opiniile trebuie sa fie sustinute de argumente.

  eu de cativa ani buni am o afacere care imi permite sa fiu tot timpul anului in vacanta, anul trecut am fost plecat in concediu 175 de zile, ma trezesc la 12 zilnic daca nu am chef de munca, sunt seri in care daca imi e foame trag o fuga in Bulgaria sa mananc un iaurt:) chiar crezi ca ar fi o problema sa vin intr-o zi lucratoare sa vizitez o fabrica? eu am venit de curios, si eu am o fabrica si am zis sa vad ce pot fura din meseria altora. e frumos sa fii hater si e distractiv, problema e ca nu ies bani din asta.

  sa fii sanatos si nu uita ce te-am rugat, daca afli ca cineva dintre cei care au fost la fabrica in vizita a luat bani pentru asta da-mi te rog de veste

 15. da, asa e, ai dreptate, legea zice bine. daca pe fotografie puneati coarne sau barbi celor din ea si in dreptul rezervorului din inox cu iaurt desenati un “salvati rosia montana” asa era, era parodie, pamflet, etc. din pacate fotografia era fix asa cum ati luat-o de la mine de pe site. hai sa lamurim, nu sunt mare fotograf si nu fac bani din fotografie, nu am aere de vedeta artistica, e vorba de principii aici. am si eu o curiozitate, voi aveti ceva cu bloggerii sau cu danone?:) si aveti ceva cu anumiti bloggeri sau cu toti asa, la gramada?

 16. Okay, am sa iti spun daca aflu, dar nici nu am zis ca au luat sau nu ci doar ca este GREU de crezut ca nu au luat bani pentru asa ceva cand majoritatea se vede ca traiesc din asa ceva!
  Faptul ca o agentie care traieste din asa ceva i-a contactat si restul dovezilor ne duc cu gandul ca este POSIBIL sa ia bani sau foarte putin posibil sa nu fi luat.
  De exemplu domnisoara care s-a deplasat din Timisoara pana acolo si inapoi banuiesc ca nu a facut asta pe banii ei.
  Din ce spuneti aici se pare ca romanii bloggeri toti sunt prosperi si nu au grija zilei de maine.. ceea ce ar contrazice statistica ca majoritatea romanilor sunt saraci 🙂

 17. Ai idee cu cata usurare am citit postul asta? Felicitari, atat pentru cojones de a spune lucrurilor pe nume, cat si pentru documentarea excelenta.

  Sunt implicata in Campania Salvati Rosia Montana si am urmarit cu uimire in ultima jumatate de an cum, dupa cate o excursie la Rosia Montana, hoarde intregi de bloggeri de duzina se pronuntau pro RMGC, cu niste argumente tip copy paste din propaganda RMGC.
  Chiar joia viitoare bloggeri din Prahova si din Brasov merg intr-o asemenea excursie.

  Vad ca acum se intampla si cu Danone si printre piscotari recunosc foarte multe nume de pe lista mea secreta “curling superleague” (in traducere – superliga lingailor).

  A, si apropos de bani da ori ba. Sigur, ai crede ca n-au cum sa faca asta fara bani. Iti spun eu, o fac fara bani, pentru ca ei cred in Networking cu N mare. Mai multi followeri, imprieteneli, socializare. Ca asta e calea prin care se obtin apoi reclame la tine pe blog, sau joburi misto, dupa ce te ai la catarama cu cativa influenceri, eventual cate-un rege de printr-o agentie, samd. Lingareala ca la carte.

  Si cine-i mai citeste dupa asta… nu stiu. Se citesc intre ei.
  De-asta si exista analize privind eficienta unor campanii pe bloguri – sunt voci care spun ca, daca nu-si gandeste cum trebuie campanie, clientul risca sa dea banii pentru advertoriale care vor circula apoi intr-un circuit inchis, deci ineficient.

  A, sa le pui alora niste băluțe in Paint, sa nu te dea in judecata ca le-ai furat creatiile.

 18. @Simona – Oribil, practic piscotul se mananca nu numai cu Danone, se mananca si piscot cu cianura.
  Iata o generatie de scriitori care nu isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce scriu, se pare ca sunt o specie care in spatele anonimatului pentru “audienta audienta si iar audienta” fac tot posibilul sa iasa in fata chiar daca scriu tampenii.
  Cum zicea Ion Creanga: “Matzaii neveii meteiii curat mestesug de tampenie”

 19. Facem exact ce ați fi făcut și voi în locul nostru.
  Mult timp presa a fost în focul vostru, acum e rândul vostru să fiți țintele… Nu e mișto să fii vânatul nu?
  PS: Jur că cel care a copiat poza nu trebuia să mai pună bărbi sau coarne ca să fiți comici…

 20. bine, daca erai cat de cat interesat sa scrii ok, ai fi aflat ca Staropramen e bere ceha, nicidecum croata, iar daca nu ti-a placut mancarea puteai sa vii cu noi la Pizza Hut. Dar na, trebuie sa scrie cineva de naspa si fara argumente, nu?

 21. Pai sa stii ca berea este chiar buna, chiar imi place.
  Multumesc de invitatia la Pizza Hut dar locuiesc la 5 minute distanta de Howard Johnson, puteam sa merg acasa, ziceam si eu asa, ca am fost la vre-o 100 conferinte d-astea de top, cum ar fi Microsoft, Intel, Oracle, IBM, HP, DELL si la asta am mancat cel mai prost 🙂
  Oricum daca este vorba de placut ceva pe acolo.. tipele din PR si Publicitate sunt simpaticute 🙂 Mi-a placut chiar si Manafu` care credeam ca spune numai chestii banale.
  Acum iarta-ma ca nu sunt pishcotar sa spun numai de bine cum faceti voi cand va da cineva un pishcot 🙂 asa-i?

 22. si care e lumea TA, fiinta spalata pe creier? sa faci reclama gratis pt o corporatie careia i se rupe de tine??? asa de jalnica esti? ti-ai terminat treaba si te-ai gandit sa pui umarul sa ajuti benevol vanzarile alora?

  vai de capul vostru. de-aia au murit fraierii aia acum 22 de ani. sunteti rusinea tarii.

 23. Dar la cate conferinte de gramatica ai fost pana acum? La vre-o zero, i-ti spun e-u.
  Dar la vre-una de legislatie? Tot la zero, i-ti spun tot e-u. Incheind acum glumele despre limba ta romana care numai romana nu e, sa trecem la treaba.
  Apropos, misto linkurile catre torenti puse la tine de blog, esti la fel de pasibil de inchisoare pentru asta ca si pentru incalcarea dreptului de autor.
  Nu stiu de ce mergi la conferite.. probabil sa mai inveti niste copy paste. A, pardon, esti consultant online. Pe cine consulti? Ma astept, cand esti ditamai consultantul online, sa ai un portofoliu de clienti, nu linkuri spre site-uri de torenti la tine pe blog. Prin 90 Victor Rebengiuc a venit la televiziune cu un sul de hartie inginerica pentru cei care vorbeau cu spume la gura, dar de pomana. I-as da adresa ta, dar deh, esti ditai haterul, nu te complici tu sa ai sange in instalatie sa ai datele de contact pe blog. Esti consultant, sine vrea sa dea de tine da.
  Abia astept sa vad o campanie Zewa in bllogsfera, sa vad cum te facimielusel sa primesti si tu vreo doua trei suluri. Si le meriti cu prisosinta.

  Si publica te rog comentariul asta, sa nu fii fariseu pana la capat. In fond, daca tu te plangi ca altii nu-ti proba comentariile, tu de ce le-ai cenzura pe ale tale?

 24. Spre deosebire de voi eu nu sunt ipocrit sa scriu pe piscoturi si sa imi patez constiinta pe 2 lei, apropos, datele de contact sunt in partea dreapta, daca nu ai ochelari de cal ai sa reusesti sa le vezi.
  Asta este viata care ai ales-o, asta ai.
  Si recunosc, gramatica nu este prietena ma, te las pe tine sa o iubesti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close