I.T.Umor

Zuma, unul din cele mai bune jocuri online [truism / platitudine]

Genul jocului: Arcade, divertisment, rapiditate, amuzament

Simplitate: Usor de jucat

Dependenta: Mare

Popularitate: Mare

Nota totala: 8.5

Zuma este un joc de tipul puzzle-ritm rapid dezvoltat de PopCap Games.

Acesta poate fi jucat gratuit online si poate fi jucat pe Windows, Mac, iPod, iPhone, PDA-uri, Android, Winfows Mobile, telefoane mobile

Zuma a primit 2004 premiul “Game of the Year”, premiul de la RealArcade.

Continuarea sa Revenge Zuma! a fost lansata pe 15 septembrie 2009 pentru Windows şi Mac.

Zuma Blitz a fost live pe Facebook la 14 decembrie 2010, şi a fost descris de PopCap ca “adaptare socială”.

Descrierea jocului

Scopul ca broscuta de piatra “Zuma” sa elimine toate bilele de rulare aflate in jurul ecranului de-a lungul unui traseu dat, cu alte bile (calea este vizibila la toate nivelurile, cu excepţia ultimului nivel). Trebuie sa tintesti cu mouse-ul foarte repede in bile si sa le lipseti cand le gasesti ca sunt cate 2 de aceiasi culoare.

Eliminarea bilelor trebuie facuta înainte ca acestea sa ajunga la structura craniului galben, ce se va deschide în trepte diferite ca un avertisment de bile aflat in sens opus. Trebuie sa grupezi bilele sa fie cate 3 minim , pentru a putea sparge acest rand, si astfel pentru a face randul mai mic. Atunci cand tragi in doua bile de aceiasi culoare numarul de credite va creste. Aceste credite te vor ajuta la nivelele superioare.

De îndată ce o minge ajunge la craniu, restul urmează şi jucătorul pierde o viaţă. Pentru a preveni ca bilele sa ajunga la craniu, jucatorul poate sa elimine din bile prin arderea unei bile colorate din piatra

Când trei sau mai multe bile de aceeasi culoare vin în contact, explodeaza, declanşând, eventual, si alte explozii, parte a unei reacţii în lanţ.

Nivelul jocului este complet când jucătorul elimină toate bilele de pe ecran si bara de sus este plina.

Există bonusuri pentru monede de colectare (de obicei, prin goluri), ce provoacă explozii prin golurile lasate de alte bile, şi pentru a avea o linie care explodeaza cu mingiile trebuiesc asezate consecutiv (monedele şi bonusurile lanţ sunt o modalitate rapidă de a umple bara).

Bonusurile de timp se acorda în cazul în care un jucător completează nivelul la timp – Intervalul de timp poate fi de la treizeci secunde la patru minute, în funcţie de nivel.

Patru tipuri diferite de “energii” apar în bile, acestea pot fi activate prin explozia lor.

“Mingea inapoi” împinge înapoi lanţul de bile (în funcţie de dacă toate bilele sunt conectate) pentru o perioadă scurtă de timp.

“Mingea încetinire” incetineste viteza de lanţ de bile pentru o perioadă scurtă de timp.

“Mingea precizie” permite fotografii mai rapide şi puncte de la o săgeată la care mingea va fi lovita (aceasta rămâne activă pentru aproximativ aceeasi durata de timp, ca mingea incetinita; cu toate acestea, dimensiunea dintre bile trebuie să fie apreciata).

“Mingea explozie” distruge toate bilele pe o rază mică fata de mingea de acolo. Dacă nu a explodat rapid, “bila de putere” va reveni la starea ei normala imediat.

Mai sunt 2 moduri ale in care se poate juca Zuma

: Aventura si Gauntlet

Modul Aventura

Fiecare aventura incepe cu 3 vieti (desenata ca 3 broscute in coltul stanga sus al ecranului) primesti o viata pentru fiecare 50,000 puncte.

Nivelurile sunt organizate sub forma unor temple, fiecare nivel are are 3 etape. Etapele 1-3 au 4 bile de culori: rosu, verde, albastru, galben şi, Etapele 4-7 adauga violet, şi de la nivelul de 7 pe, alb este, de asemenea, o culoare de bile. Nivelurile sunt în cele din urmă adaugă la etape: Fiecare dintre etapele 4-7 au 7 niveluri, şi fiecare dintre etapele 7-12 au 7 niveluri. Etapele 10 – 12 sunt în esenţă aceleaşi ca 7-9, dar le iau mai mult, ies mai mult la începutul nivel, şi lanţul de mingi se mişcă in lung mai usor si mai rapid. Dacă jucătorul pierde toate vietile, jocul se termină, jucatorul trebuie să înceapă din nou de la începutul ultimei etape .

Cu toate acestea, în cazul în care jucătorul este capabil să bată toate cele doisprezece etape, ajunge la nivelul “Space”, care este mult mai dificil decat toate nivelurile dinainte, are mai puţina culoare-grupareintre bile, nu are nici o cale vizibila pentru bile pe care să o urmeze.

Acest nivel nu poate fi accesat fără a 12-a etapa de completare. Dupa ce face si acest nivel, jucătorul câştigă jocul (Dacă un jucător nu reuşeşte să bată nivelul spaţiului, acesta trebuie să bată toate cele 12 etape din nou înainte de a i se da o altă şansă de a câştiga).

Toate vieţile rămase la sfârşitul unui joc valoareza 50.000 de puncte suplimentare ce se adauga la scorul final.

Modul Gauntlet

Zuma oferă, de asemenea, modul de pedeapsă corporală, în cazul în care jucătorul revine la un nivel ce l-a atins deja în modul aventură, sau practic pentru a bate nivelul.

Clasificările Nivelul pe “modul infinit” sunt urmatoarele in ordine: Rabbit (iepure), Eagle(vultur), Jaguar (jaguar), şi Sun (soare) Dumnezeu.

Primele trei atunci când joci în “modul infinit”, trebuie să umpli bara galbenă de şapte ori (care este comparabil pentru toate aceste niveluri la rapiditatea de a umple bara de la primele niveluri de modul Adventure), iar apoi, dacă un jucător poate supravieţui suplimentarii rapide de viteză ca Dumnezeu fr la nivelurile de Soare, atunci jocul va continua nelimitat rundele Sun Dumnezeu cautand sa umplii bara de galben.

Cuvinte cheie:

Zuma, Zuma DeLuxe, Arcade, PopCap, PopCap Games, bile,jocuri zuma, zuma de luxe, joc zuma, zuma online, jocuri cu zuma, zuma joc, download zuma, jocuri zuma, joc zuma, zuma gratis

Zuma, Zuma Revenge, Zuma Antix, Zuma Atlantis, Zuma Bear, Zuma Biopop, Zuma Blaster, Zuma BonBon,Zuma Bongo,Zuma Bonny,Zuma Bubbles,Zuma Burst,Zuma Candy,Zuma Cannon,Zuma Crab,Zuma Deluxe,Zuma Dragons,Zuma Egypt,Zuma Elements,Zuma Fish,Zuma Fotbal,Zuma Freaky,Zuma Fruit,Zuma Gold,Zuma Guest,Zuma Honey,Zuma Island,Zuma Joker,Zuma Kazoo,Zuma Luxor,Zuma Magic,Zuma Marble,Zuma Numbers,Zuma Odyssey,Zuma Panda,Zuma Pirate,Zuma Popper,Zuma Safari,Zuma Wrax,Zuma Yeti,Zuma Zapper,Zuma Alus,Zuma Ballies,Zuma Bistro,Zuma Charged,Zuma Factory,Zuma Germs,Zuma Jewel,Zuma Jungle,Zuma Mistery,Zuma Stress,Zuma Swap,Zuma Tower,Zuma Twist,Zuma Virtual,

Zuma World,Zuma Wowee

Tags

Related Articles

Back to top button
Close