DaciaEconI.T.

Si ei sunt ai nostrii… nu au dreptul sa fie ignorati

Drama a sase sute de animale care dupa moartea protectorului lor, au ramas in voia soartei, mar al discordiei pentru familia defunctei lor protectoare, familie care a dorit doar valorificarea averii succesorale si care a uitat sa indeplineasca ultima dorinta a celei care, cu ultima suflare, a implorat sa i se promita ca “bietii ei copilasi” vor avea o casa a lor!

Vezi si: Strangere de fonduri pentru constructia noului adapost care va gazdui cainii din “Laila”

De peste doi ani, persoane voluntare, independent sau impreuna s-au straduit sa tina aceste animale in viata, sa le gaseasca adoptatori unora si un refugiu-camin adevarat pentru cei mai putin norocosi sa aiba o casa a lor .

Din pacate, desi initial mostenitorul fabuloasei averi a Victoriei Gheorghe a promis sprijin financiar pentru gasirea, amenajarea si relocarea cainilor mamei lui, ulterior a retractat.

Impreuna cu angajati ai societatii imobiliare cumparatoare a proprietatii unde se afla cazate animalele, a depus marturie in instanta pentru evacuarea animalelor, cu ajutorul hingherilor si…a reusit!

Cainii vor fi evacuati! Unde?! Intai pe strada, apoi la hingheri!

Moralitatea si legalitatea acestui gest, pot fi analizate si sanctionate de oricine, citind documentele atasate acestui S.O.S.!

Scrieti la adresa pentru a adopta un caine sau pentru a oferi sprijin ONG-urilor implicate in ingrijirea acestor caini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close