I.T.Romania

Cel mai bun WebHOSTING din România – Virtono.ro

Sunt foarte multe WebHostinguri din România, câteva zeci și la un moment dat este greu sa alegi din multitudinea de oferte.
Unele hostinguri sunt atât de ieftine că te mai întrebi de ce le mai plătești, altele par a îți oferi mare cu sarea la niște prețuri amețitoare dar constati că nu îți oferă cine știe ce în plus de banii aceia.
Ce ai nevoie de la un webhosting bun?
–  În primul rând stabilitate – adică să nu îți pice de n-șpe mii de ori pe lună
– Să se miște rapid, adică să ti se încarce website-ul rapid
– Să aibă un suport tehnic rapid, prompt, politicos disponibil care să îți preia repede problema si sa o rezolve eficient fără să te ”plimbe” aiurea sau să îți ceară ”și pe mama și pe tata” ca să îți rezolve problemel
– Gadgeturi care iti fac viața mai usoara
– Suport la instalarea de platforme / mangazine / WordPress
– un preț decent!

Ei bine, toate acestea le-am găsit la VIRTONO – Cloud Hosting Romania

La un preț de mai puțin de 1 Euro lunar poti sa ai website-ul găzduit cu servicii bune, rapid, fără probleme și securizat.
Fiind o fire care ”am trântește” prin website, am apelat de multe ori si telefonic și prin interfața lor la rezolvarea mai multr probleme și aceștia m-au ajutat cu mare plăcere.

Au nenumărate opțiuni care de multe ori necesită un webdesigner, de genul să iti pui un magazin online, sau un simplu WordPress, acum cu Virtono.ro este mai simplu ca niciodata!

De exemplu ai o problema cu un hacker sau un virus si vrei o copie de siguranță, poti sa restabilesti website-ul dintr-o copie a ta.. problema pe care o rezolvi in 2-3 minute fara nici o batai de cap fara sa apelezi la specialisti.

mai sunt o multime de Gadgeturi incredibil de utile:

Vrei sa îți faci o adresa de e-mail.. vrei sa iti gestionezi casutele de e-m\il, vrei sa partajezi spatiul de e-mail nimic mai usor!
Este pacat sa folosesti o adresa de Gmail sai Yahoo cand ai propriul tau domeniu / webhosting!

sau poate vrei sa afli ce fel de trafic internet ai, despre orele la care este accesat website-ul sau miile de alti parametrii tehnici care pareau undeva secreti si ascunsi intr-o interfata neagra de linux unde ar fi trebuit sa dai comenzi de HACKER, dar aici nu mai este cazul, la VIRTONO, le ai pe toate elegant la un singur click distanta!

De asemenea aici poti sa blochezi ca site-ul tau sa nu fie vazut de cine nu vrei tu, inclusiv de unele tari sau de pe unele echipamente

Poti sa faci singur tot ce vrei cu site-ul tau usor.. de pe Virtono.

Așadar, la un pret mic, la o calitate buna, la atat de multe optiuni utile si benefice care costa multi bani, fara sa mai fie nevoie sa platesti specialisti, VIRTONO este alegerea cea mai buna in materie de webhosting din România, mai ales în ceea ce priveste serverele virtuale, VPS Romania

Oferta de 20GB pe servere cu SSD este supertare, superoferta cred ca este cel mai bun pachet VPS România

 

Related Articles

Back to top button
Close