Econ

Experimente culinare

Ultimele zile ale verii, inceput de toamna, ma gandesc sa imi iau portia de legume si fructe cat mai consistenta inainte de iarna.
Moldoveanul rosu in obraji majoritatea timpului de la tzuica ce aduce mere in piata din cartier mi-a zis ca “ruginiul” care imi place mie se culege peste o luna, sau 2 asa ca┬ám-am multumit cu struguri si piersici grecesti.
Fiind o fire prea curioasa am experimentat un storcator de fructe Philips care sa ma scuteasca de plictisul rontzaitului de morcovi sau telina sau gutui, am inceput experimentele ­čÖé
Primul suc a fost de morcovi, dimineata, toata ziua am avut pofta de tzopait, al doilea suc ziua urmatoare a fost de telina si morcovi, vigoare 100%, sucurile se asimileaza bine si repede.
Istoria s-a repetat insa curatirea storcatorului si a deseurilor mi-a cam luat cheful de sucuri, dar sucurile cele mai gustoase au fost cele de piersica, cele de portocale ESEC TOTAL (sunt seci portocalele RO), caisele (dementiale), nu am bagat inca mere dar cred ca este acru rau ­čśÇ
Urmatorul experiment care il astept este prima raceala cand voi baga in storcator 3-4 cepe mari si am sa beau sucul, chiar sunt curios, oricum, se merita in bucatarie asa ceva mai ales ca sunt multe fructe acum.
Sunt foarte multe legume/fructe pe care nu ne prea plac la rontait, storcatorul de fructe vine la fix pentru cei care vor sa aibe un control al alimentatiei, storcatorul de fructe este un mic laborator chiar la noi in bucatarie, merita experimentat.
Chiar ma gandeam la un party cu porunci de genul sa bea usturoi sau sarmale in storcator sau orice alte ciudatenii cu gust ciudat ca misiuni ­čÖé
Dincolo de acest amuzament, un storcator de fructe este interesant, daca iti incepi ziua cu cateva fructe sau legume crude, este perfect, nu achizitionati echipamente NO NAME, www.okazii.ro are multe oferte interesante.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close