PsihoUmor

Femeile și canibalii

banc-cu-canibali

O navă de pasageri se scufundă în mijlocul oceanului.
De pe ea, 3 femei – o blondă, o roșcată și o brunetă se salvează înotând până la o insulă.
Sfârșite de oboseală acestea se prăbușesc pe plajă dezmierdate de razele blânde ale soarelui și adorm acolo, o fericire!
După câteva ore, blonda deschide un ochi, privește în larg și zărește mai multe canoe cu canibali venind spre ele. Disperată își trezește suratele și strigă la ele:
”Canibalii! Canibali! Să fugim!”
Fug în nordul insulei, canibalii după ele, fug în est canibalii după ele, fug în vest canibalii după ele, până la urmă zice roșcata: ”Hai în cocotier, că nu au cum să se ia după noi” .. așa că se ascund în cocotier
De unde, canibalii le văd, își fac tabăra sub copac și se pun pe așteptat.
Blonda (care era mai grasă) nu rezistă mult în copac și după 2 ore pică. Canibalii nici nu stau la discuție, îi dau una cu măciuca în cap, o tranșează și o mănâncă.
Ălea două din copac, roșcata și bruneta văzând îngrozite toată scena de sub copac, terifiate hotărăsc să nu se dea jos niciodată!
Canibalii nici un gând să plece, ascultau manele, se uitau la Suleyman Magnificul, n-aveau nici o treabă, așteptau să cadă femeile.
Trece o zi, două, trece o săptămână, fetele mâncau nuci de cocos, beau apă de ploaie, până la urmă după 2 săptămâni, de la atâta stress, oboseală, frig, roșcata cade.
Canibalii tacticos îi dau cu măciuca una în cap, o tranșează și o mănâncă.
Bruneta terifiată își pune ambiția, rezistă eroic, de foame mănâncă chiar și frunzele copacului, după ce le termină roade și coaja, trece o lună, 2-3-4.. într-un final, slabă de tot, fără dinți, chioară, cade și ea din copac.
Canibalii îi dau cu măciuca în cap, o tranșează și o mănâncă și pe aceasta!

MORALA: Cu răbdare de canibal, pică orice femeie!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close