Econ

Freestyle culinar de seara

Sunt momente in care ai pofta sa mananci ceva bun si totusi nu ai chef sa stai mult la cratita. De regula ceva bun de papat dureaza mult si multa migala, in seara asta insa am vrut sa ma destrabalez un pic in bucatarie si sa nu mananc obisnuitele chestii romanesti, cartofi, pui, porc, vita, spagetti, varza si asa mai departe, am avut pofta de ceva rapid si exotic.
De regula seara mananc spagetti cu ton sau conserve de peste in ulei de masline cu ceapa si multa lamaie, in seara asta mi-am adus aminte de mancarea chinezeasca, foc iute, tigaie mare rotita cu dibacie, legumele taiate in bucati mari aruncate in tigaia incinsa, sos de soia, ulei de masline, fructe de mare, masline.
Mai intai am taiat un morcov mare in rondele, un ardei gras rosu si o jumatate de ceapa rosie, dupa ce s-au rumenit in tigaie am pus fructele de mare am presarat peste ele piper sare si la sfarsit praf de usturoi cu sos de soia.
In paralel ca garnitura am facut risotto italian cu parmezan pe deasupra.
Toate acestea le-am servit cu betisoare, am observat ca atunci cand mananc cu betisoare mestec mai bine si digestia este mai buna, un pahar de vin alb si un film cu Clint Eastwood pe DVD au completat cina.
Apoi mi-am continuat cursurile de olandeza pana la 2-3 dimineata cu numeralele si pronumele pe Youtube, vreau sa mai invat pana in vara o limba straina in afara de engleza si franceza.
Cam atat, baietii de la IBM Romania sunt de nota 10!

Iulian

15 ani experienta in industria online

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close