EconRomania

Reclamă ILEGALĂ la TV în afara spațiului de publicitate

Pe lângă faptul că PROTV nu plătește TVA de 10 ani și că Realitatea TV sunt în insolvență cu datorii de 20 milioane de Euro la stat, aceștia fac și reclamă ILEGALĂ în spațiul din afara timpului alocat publicității

Reclama TELEKOM este vizibilă, se pare că agenția respectivă este BĂSISTĂ crâncen, pe celelate posturi TV nu apare.

Așteptăm reacția CNA la acest ABUZ PUBLICITAR !!!

reclama_TV_ilegala

 

reclama_basista

 

 

Legea este fooooarte permisivă, suntem la mâna publicității, te piși pe el de CNA!

Art. 100

(1) Prin plasare de produse se înţelege orice formă de comunicare comercială audiovizuală constând în includerea unui produs, serviciu sau a mărcii acestora ori în referirea la acestea, prin inserarea în cadrul unui program, în schimbul unei plăţi sau contraprestaţii.

(2) Plasarea de produse se semnalează, la începutul şi la sfârşitul programului, precum şi la reluarea după fiecare pauză publicitară, prin menţiunea Acest program conţine/a conţinut plasare de produse., precum şi prin simbolul PP de culoare albă pe fond negru, afişate lizibil, cu o dimensiune de minimum 30 de puncte în format SD, definiţie standard, respectiv 60 în format HD, înaltă definiţie, şi pentru o durată de minimum 5 secunde.

(3) Menţiunea scrisă prevăzută la alin. (2) va fi eliminată după o perioadă de 6 luni de la intrarea în vigoare a prezentului cod.

(4) Plasarea de produse nu exclude sponsorizarea şi/sau difuzarea de publicitate pentru aceleaşi produse sau servicii, în cadrul aceluiaşi program, cu respectarea dispoziţiilor art. 97 alin. (9), precum şi a celorlalte condiţii impuse de Legea audiovizualului.

Detalii: http://legeaz.net/codul…/art-100-plasarea-de-produse

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close