Econ

tic/tac v.s. Orbit

Cu totii suntem supusi zilnic micilor noastre tabieturi, limba face parte din sistemul nostru digestiv,  din momentul in care am pus botul la ceva digestia incepe din gura cu buzele cu dintii cu saliva cu limba si pana la bolul alimentar care poate fi mai mic sau mai mare dupa apucaturi sau pofte :).
Inainte de a incepe acest post substantivilizez Orbit de la nume propriu la nume comun “orbit” la fel si la TicTac pentru a nu jigni respectivele branduri la care isi pun umarul o gramada de corporatisti, cele doua produse au politici de marketing diferite, orbit`ul se preteaza ca guma de mestecat ce curata dintii, tictac`ul drept pastile pe care le jucam cu limba pervers sau vinovat intre dintii mai mult sau mai putin cariati sau curati, insa stilul diferentiaza.
Am incercat cam toate gumele de mestecat orbit din Romania, sunt bune, nu sunt rele dar de foarte multe ori nu iti curata complet dintii, senzatia de prospetime este decenta, am incercat o multime de alte gume de mestecat din Olanda,  si orbitu romanesc este cat de cat la un nivel bun, dar cea  mai buna senzatie de prospetime ti-o da TicTac-ul, chiar lasa un gust mai bun in gura si zgarie foarte placut dintii.
Zilele astea m-am decis clar sa ma mut de la guma de mestecat la TicTac, este mult mai finutz, stylish, shic, placut, iti lasa o senzatie mult mai buna in gura decat Orbit.
Am urmarit evolutia celor doua produse in ultimii 5 ani, cred ca TicTac`ul a evoluat mult mai bine decat orbit si este mai bun si ajuta mai mult, orbit`ul la un moment dat incercand sa concureze grosolan TicTac`ul cu ambalajul acela cu capac care imita oarecum tictac`ul, nu a fost dragut din partea orbit`ului ca a jucat asa de urat.
Cred ca oamenii de calitate prefera TicTac`ul orbit`ului, aruncand din cand in cand in gura un tictac mushchii fetei sunt mai suplii si mai frumosi, buzele cu mult mai frumos conturate, sarutul mai delicios si mai amuzant.
Mai mult, cu un TicTac iti faci mai multi prieteni decat cu un pachet de Orbit deci si o functie sociala, priceless 🙂
Imi pare rau Orbit, fuck off  from my life, bine ai venit Tic Tac 🙂

[polldaddy poll=1559995]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close