microsoft office professional plus 2013 iso free nikon capture nx2 pour windows 10 free microsoft office word 2010 online tutorial free secunia psi windows 10 download free autodesk sketchbook free for pc activate windows 10 pro with windows 7 key free download pinterest for pc windows 8 free microsoft project 2010 gantt chart tutorial free
I.T.

7 motive pentru care Star Wars 7 e mai bun

lansare-Star-wars-romania

Vreau să scriu astăzi într-o manieră pozitivă, complet opusă zecilor de ”experți” în Star Wars
Observ cu neplăcere ceea ce mă așteptam deja: hatereală, trolling și comercial despre noul film Star Wars

Dacă nu mă înșel cele mai de succes articole pe bloguri despre Simona Halep au fost cele de genul ”Eu nu îi mulțumesc Simonei Halep”
Scârbit este puțin spus  să constat că fenomene de același fel se manifestă în sfera ”pișcotarilor” online care ciugulesc câte un pișcot de foame (la propriu) online și oricum, nemuțumiri despre ce sperau și nu a fost Star Wars.

Star Wars a fost preluat de la Lucas la Disney acum 2 sau 3 ani de către Disney, care nu este un terchea berchea e cineva.
Cumva a fost anticipat noul ”look” al Star Wars mai ”childish” dar cu plăcere am observat următoarele 7 lucuri BUNE asupra noului Star Wars 7

1. Star Wars este 3D.
Băi fraților, noi poate suntem boșorogi și nu prea apreciem ce e un 3D, noua tehnologie video, dar mie chiar mi se pare super șmecherie să vezi chestiile ale 3D super realistic ca efecte video de imagine și sunet. Sunteți chiar așa de tâmpiți să nu apreciați acest super plus tehnologic?
Chiar nu puteți să apreciați un film 3D versus unul 2D ?
Boșorogii care sunt mutanți pe 2D vor considera că StarWars era mai bine să rămână 2D.
Peste toate astea, 3D-ul face desuetă piratarea! Măcar Star Wars-ul să îl vezi cu toate efectele și beneficiile tehnoilogice pe marile ecrane!

2. Pentru copii mici este DUBLAT în limba română,
Filmul este dublat pentru copii mici!!!
Poate că voi martalogii o banghiți bine pe engleză, dar copii între 5 – 15 ani chiar vor să simtă filmul dublat și să nu ciotească subtitrarea.
Cinematografele au fost chiar foarte drăguțe că v-au dat optiunea sa vedeți filmul dimineața DUBLAT în limba maternă să vă duceți copii incpabili să citească subtitrarea în engleză să se bucure și ei de film. OK, ești martalog bătrân vrei în engleză cu subtitrare, după ora 16.00 poți să îl vezi așa.

3. Firul epic.
Aici chiar nici cel mai cârcotași fan Star Wars nu are ce reproșa. Filmul chiar are continuitate cu toată povestea. Tată cu fiu, soră cu frate, împarat cu supus, etc
Deci aici chiar ”povestea merge mai departe” compălet, fără ezitare spun că se leagă cu fostele ediții și lasă loc elewgant de viitoarele ediții Star Wars, am simțit complet și coerent că ”povestea merge mai departe” dincolo de preluarea Disney

4. Franciza Star Wars – Franciza Nr. 1
Poate o să vi se pară prea comercial, dar cu acest eveniment supermarketurile au început să vândă ciocolate, tricouri, iaururturi Star Wars car au favorizat accesul oricărui țăran la Star Wars.
Star Wars a ajuns în fine mainstream și în republica iobagă România.
Haterii vor spune că e de rău, eu voi spune că e de bine asta!
Aproape fiecare Supermarket vinde ceva StarWars, este practic brandul nr. 1 în materie de vânzări și franciză, a popularizat Star Wars ca fenomen mondial

5. Teoria Designului Inteligent

Pentru cei căpoși, cu foarte mult creier activ și supradotat, este clar că teoria evoluționistă, darwinistă este depășită.
La ora actuală teoria Designului Inteligent este noua teorie care în 10 – 20 maxim 30 de ani va înlocui în școli teoria evoluționistă.
Practic Star Wars cu ”The Force” va fi nava amiral de promovare a noiii spiritualități umane, a noii cunoașteri umane ca filosofie existențială.
Biserica scientologică a lui Tom Cruise va cădea în desuet, The Force a noii teorii asupra DESIGNULUI INTELIGENT va fi noua orientare spirituală iar Star Wars va asigura consacrarea sa, indirect evident.

6. Diversitate multiculturală + Feminism

Aici se sparg noi bariere cu privire la prejudecăți:
a) Feminismul – personajul principal în SF este o femeie și femeile nu mai sunt la mâna a 2-a
b) Rasismul – În fine un negru are un rol important în SF-uri. Amintiți-vă că Jango este primul western în care personajul pozitiv este un negru și albii sunt personaje negative. Gândiți-vă la repercursiunile la scală globală că un negru e așa de vizibil în Star Wars.

7. Mai bine CEVA decât nimic, filmul devine un serial obișnuit. Online-ul este consacrat!

Știu că vă dezamăgesc, la capitolul ”old school” Star Wars este praf, are puțini figuranți, are efecte video slabe, are cadre filmat slab spre prost,
Star Wars 7 seamănă cu un serial TV pentru copii ieftin.
Dar StarWars reușește că aducă o nouă paradigmă, împreună cu democrația comercială.
StarWars 7 seamănă cu unul din filmulețele de copii de la ora 8 dimineața, adică IEFTIN!
Vox populis, vox Deus!
Asta vrea să însemne că voința poporului este Star Wars care confirmă ca mișcare spirituală Star Wars
Filmul se aseamănă și chiar se confundă acum cu serialul de televiziune sau chiar online .
Supraviețuiorea artei devine acum o simplă chestiune de User Interface și User Interface pe computer.
Sunt semnale MARI de alarmă că online-ul este săpân chiar și peste cinematografie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close