I.T.RomaniaUmor

Basket versus Cisco

Acum 7 ani imi luasem o minge de basket, Adidas, foarte buna, m-a tinut pana anul asta.

Orice minge de basket se desumfla intr-un an, nu mai jucasem basket de mult si m-am dus la vulcanizare “sa-i mai bag un fassss” in ea. Acolo` meseriasu` care era mi-a spus “n-am ac si daca dai pe deasupra ii bag ventilul in ea, este riscant”.
Ma gandesc un pic (prost) si imi spun in mintea mea ca m-am cam plictisit de ea si ca daca se strica, iau alta, gandire proasta desigur, normal ca s-a rupt ventilul si a intrat in ea am ramas fara minge… ­čÖü

Cum boala basketului este una care nu te lasa daca te apuca, mi-am luat alta minge, de vinilin, nu am mai investit milioane ca in cea “Adidas” ci numai 25 reni. O cumpar, era desumflata… “Here we go again”
De data asta nu ma mai duc la astia sa le dau bani, mi-am spus, am sa imi iau pompa cu tot ce trebuie… adica.. inca 30 reni.. plus o calatorie de 2 ore pe jos pana la Obor dus si intors..

In fine.. au urmat zile fericite in care in fiecare dimineata de la 8 la 9 am jucat basket, burta a scazut, umerii au devenit svelti, pielea stralucea pe mine si somnul era de urs, numai ca de curand, aruncand cu maiestrie de la jumatea terenului, nu a atins mijlocul cosului, a intrat exact pe mijloc si s-a lovit in coltul cornierului de la baza schelei “romanesti”

Rezultatul a fost mingea sparta / taiata de marginea schelei si fasssss….

Acum meditez daca sa imi iau o minge de cauciuc care este ieftina sa nu imi para rau de ea, sau una de piele, care este rezistenta dar daca o mai arunc iar asa dibace se intampla acelasi accident?
De retinut este ca sunt multe colturi si ca mingea deja se umpluse de taieturi pana a primit lovitura fatala..

sau..

Sa iau un ciocan cu mine si o jumate de zi sa “indulcesc” colturile respective?

Lucrul romanesc prost facut isi arata coltii inca o data…

——–

——–

——–

Totusi.. un pic de Cisco ar fi mai interesant pe moment… asa ca.. mai bine invat mai bine, castig mai bine si imi iau o minge mai buna.. chiar si un baros.. si aranjez eu terenul.. pentru ca acum intre ora 8 si 9 dimineata nu am stare deloc si alergatul prin parc mi se pare prea “mainstream”.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close