betternet vpn windows 10 vlc player free for pc window 7 making games with adobe animate cc free photoshop cs6 free download for windows free windows installer 5.0 free download free apache web server windows 10 sony vegas pro 13 patch free microsoft windows vista ultimate 32 bit iso free
Econ

Angry Birds – cel mai tare joc pe telefon!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bNNzRyd1xz0]
Pana acum un an credeam ca este plictisitor sa joci un joc pe telefon, butoane si ecran mici, sunet slabut, si asa mai departe.
Anul asta mi-am instalat pe iPhone o multime de jocuri, de la clasicul worms, NFS, Mortal Combat, Sims, pinball, pool, fiecare in 2-3 versiuni, ca doar incap in 16GB o multime.
Primul joculetz de pe iPhone care parea sa promita mai multe, Ninja Tunes era simpatic dar in versiunea sa freeware era destul de plictisitor, dar interesant, l-am terminat repede.
Noul joc, Angry birds este foarte interactiv cu sunete foarte amuzante, pasarelele sunt catapultate cu prastia pentru a distruge cazematele in care sunt barcadati porcii, porcusorii si porcotanii mari.
Bombardamentul se face cu diferite pasari, bombe si oua, cazematele sunt de lemn, sticla, piatra, etc.
Fiecare dintre cele 120 de niveluri impune logica, indemanare, sau forta pura pentru a zdrobi dusmanul, tot acest maraton demolator de cocini de porci in care porcusorii plesnesc ca basicile in moloz este acompaniat de o coloana sonora complexa dar foarte amuzanta.
Evident, jocul este foarte addictive, te poti pomeni ca il folosesti la semafor, in sedinta, pe stalp, pe WC, cand iti astepti prietena, cand astepti felul 2 la masa sau inainte de noapte buna.
Jocul incepe de la o aparenta complexitate foarte redusa, treptat insa iin fuctie de punctaj (stele) se deschid alte nivele, este valabil si modul day/night, sunetele fac o foarte mare parte din amuzamentul jocului si poti sa te pomenesti ca in loc sa joci cateva minute ca joci cateva ore fara sa iti dai seama cum a trecut timpul, deci atentie, viata voastra sociala si profesionala este in mare pericol daca incepeti acest joc!
In mod cert Angry Birds este cel mai bun joc ca gameplay si amuzament la ora actuala, daca aveti iPhone, nu ezitati, este foarte amuzant si are 120 de niveluri.. deci, o sa aveti ce juca anul asta, cred ca apare partea a 2-a pana il terminati ­čÖé

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=o_RJZ0nGcng]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close