I.T.PsihoRomaniaUmor

Arta culinara si TV picture in picture cu Facebook

Este weekend in mijlocul verii.

In weekend am destul timp sa imi pregatesc pe indelete ceva bun de mancat.
Si cum omul spre deosebire de animale mananca si cu ochii (adica trebuie sa arate si bine), astazi am placerea sa vi-l prezint pe Cartofel!
Cine este Cartofel?
Cartofel este un cartof nou din piata mutant, are o forma neobisnuita, maini picioare, are si coada (unii spun ca daca il privesti din alt unghi coada poate fi interpretata ca altceva).

Pe langa el se adauga 4 cirese siameze si o alta cireasa tripleta sau nasoasa ­čÖé

Si pentru ca pe Discovery sunt documentare dragute si nu vreau sa fiu “offline in timp ce ma uit la documentar, am conectat laptopul prin HDMI la televizor si am activat functia Picture in Picture (PiP)
De fapt acesta este tendinta de a creste hiperactivitatea creierului inserand mai multe informatii in ecran, iata cum arata acum monitorul meu.

Acest fapt este relevant cand te uiti la canale TV cum ar fi CNN, unde o bara de informatii curge, sau la transmisii live care arata mai multe cadre video simultan, am vazut la cativa prieteni 4 monitoare conectate la acelasi computer care aratau unul un TV altul cateva canale de monitorizare bursa altul arata stiri, altul Facebook altul messengeruri.

Arta culinara se poate manifesta si fara a maltrata ingredientele (taiere, prajire, fierbere, cojire)
Un pic de atentie, un pic de bun gust, un pic de fantezie ­čÖé

Iata ce a iesit, sper sa va placa!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close