Psiho

Băutura mea favorită :) – Soia Ghimbir Shake :)

De o bună vreme experimentez cum se face o băutură cât mai perfectă, care să fie hrănitoare, sănătoasă, fără e-uri și cu adevărat originală 🙂
Așadar, am ales ca reper laptele de soia și ghimbirul pentru aroma sa deosebită.
Am dat prin blender ghimbir (mult!!!), kiwi, grapefruit și mango apoi am îndulcit cu miere din belșug și iată băutura perfectă!
Gustul mi s-a părut senzațional, mai ales că vreau să slăbesc și alimentația este importantă.

Cu ce am să mai încerc, pe rând (nu simultan!!!) îmbunătățirea acestui ”mix” sau ”shake”:

1. Mentă
2. Ciocolată neagră
3. Pepene galben
4. Banane
5. Ananas
6. Căpșuni
la care se pot adăuga: morcovi, țelină, pătrunjel 🙂

Mă gândesc, zâmbind ”tot răul spre bine”, la faptul că în copilărie nu aveam dulciuri și că îmi este foarte ușor să mă lipsesc de ele, cât de ușor îmi este să nu poftesc dulciuri.

Referitor la gusturi, un rol important îl joacă mintea. Atâta vreme cât conștientizezi la nivele superioare ale conștiinței beneficiile anumitor alimente, pur și simplu gustul lor devine adorabil !

Sunt convins că ”degustibus non disputandum” este perfect adevărat pentru că fiecare om are o sumă de experiențe care îi ordonează valorile deci implicit și plăcerile, așa că nu mă aștept ca cineva să considere băutura această ca fiind perfectă.

Concluzia care ar trebui trasă este că fiecare dintre noi ar trebui să experimenteze ingrediente cu mai mult curaj și mai puține prejudecăți 🙂

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close