Romania

CARVERTICAL.com este țeapă!

și nu vă returnează banii pentru verificarea mașinii!

Motto:
Unde-i fum, e și putere!

Ai auzit foarte des expresii: cazan, tigaie, coteț, iar dacă până acum nu ai fost lămurit xce înseamnă, te lămuresc acum

Ce este o TIGAIE?
– Tigaia este o mașină mai veche de 10 ani, serie mică, poate fi un A3, A4, Polo, Seria 3, C class sau Golf

Ce este un CAZAN?
– Cazanul este mașina mai veche de 10 ani, serie superioară, BMW 5-ari 7-ari, Mercedes S Class, Audi A8

 

Ce este un COTEȚ?
Cotețul este SUV-ul (jeepul, gipul) mai vechi de 10 ani, la BMW neapărat X5, la ML-urile vechi, Touaregurile alea mari si vechi, intră și Mitsubishi Pajero si Toyota LC

 

Și acum să vorbim despre țeparii țeparilor 🙂 carvertical.com care promit se jură că dau toate informațiile în rapoartele lor și nu dau nimic, eu mi-am luat țeapă așa că vă previn și pe voi că nu vă luați banii înapoi!

 

Pe Vloguri mai multi vloggeri fac reclamă la CARVERTICAL.com

CARVERTICAL = SCAM

carvertical.com it is a SCAM website with INCOMPLETE DATA – they will not return your money!

SFAT: NU cumpărați raporturi de pe carvertical.com pentru că rapoartele despre mașinile pe care le verificati sunt incomplete!!!!!!

De exemplu acest escroc, care are zeci de rapoarte de făcut ”gratuit” (ce băiat bun) pentru fanii vlogului său

Acestia vă înseamnă să faceți verificări cu carvertical.com și laudă că ar fi un sisrem CORECT care dă toate detaliile despre mașinile pe care vreți să aflați informații!

Am făcut verificarea la mașina mea și de când a intrat în România, CARVERTICAL nu are nici o informație, nici măcar ITP-urile.

Și nu sunt singurul care e pățit, sunt mulți alții țepuiți de escrocii ăștia,

https://forum.softpedia.com/topic/1152969-siteuri-de-verificare-a-seriei-de-sasiu-vin-pareri/

În cazul meu ULTIMII 5 ani ani nu apar DELOC în verificarea CARVERTICAL.com , de fapt de la intrarea mașinii mele în România, în 2014, a dispărut,  nu apar nici un fel de rapoarte despre mașina mea după 2014, asta înseamnă că oricine ar căuta să verifice mașina mea pe CARVERTICAL.com nu va putea găsi nici un fel de informație de mașină de când a intrat în țară.

 

Am cerut insistent returnarea costurilor pentru raportul efectuat și nu au vrut să ramburseze, așadar, le fac un pic de reclamă ca să nu mai păcălească și alți oameni!

Cu alte cuvinte, NU CUMPĂRAȚI RAPOARTE CARVERTICAL, sunt foarte scumpe, 70-80 lei si nu vă dau nici un fel de informații utile despre mașinile pe care le verificați!

ATENȚIE!!!! CARVERTICAL nu vă rambursează nici un ban dacă raportul nu este complet!!!

 

Cu alte cuvinte, acest Carvertical.com este bun doar pentru masini noi și de LUX, pentru tigăi cazane și cotețuri (90% din mașinile aduse) are niste informatii care sunt la limita încrederii, nu știi dacă te ajută sau te fac să ratezi o afacere, și costă o grămadă de bani!  Dacă verifici 50 de masini cu Carvertical iti poti cumpăra una ca mea un E46!

Și sunt mulți care se plâng de ei, nu sunt doar eu!!!

 

:)))))))))

– Fac o verificare cu Carvertical.com, platesc o căruță de bani un raport, raportul este OK îmi arată că mașina este fără probleme dar în realitate este bubuită, după ce am cumpărat mașina sau am făcut un drum în Germania degeaba, cine plătește? Despăgubește carvertical.com?

  • Carvertical nu iti garanteaza nimic nu iti da nici un fel de certitudine nu iti dă nimic, absolut nimic fizic,
  • Carvertical.com nu detaliază calitatea reparațiilor
  • Carvertical nu pune in raport nici măcar ITP-urile din România!

Iulian

15 ani experienta in industria online

Related Articles

Check Also

Close
Back to top button
Close