Romania

CARVERTICAL.com este țeapă!

și n u vă returnează banii pentru verificarea mașinii!

Pe Vloguri mai multi vloggeri fac reclamă la CARVERTICAL.com

CARVERTICAL = SCAM

carvertical.com it is a SCAM website with INCOMPLETE DATA – they will not return your money!

SFAT: NU cumpărați raporturi de pe carvertical.com pentru că rapoartele despre mașinile pe care le verificati sunt incomplete!!!!!!

De exemplu acest escroc, care are zeci de rapoarte de făcut ”gratuit” (ce băiat bun) pentru fanii vlogului său

Acestia vă înseamnă să faceți verificări cu carvertical.com și laudă că ar fi un sisrem CORECT care dă toate detaliile despre mașinile pe care vreți să aflați informații!

Am făcut verificarea la mașina mea și de când a intrat în România, CARVERTICAL nu are nici o informație, nici măcar ITP-urile.

Și nu sunt singurul care e pățit, sunt mulți alții țepuiți de escrocii ăștia,

https://forum.softpedia.com/topic/1152969-siteuri-de-verificare-a-seriei-de-sasiu-vin-pareri/

În cazul meu ULTIMII 5 ani ani nu apar DELOC în verificarea CARVERTICAL.com , de fapt de la intrarea mașinii mele în România, în 2014, a dispărut,  nu apar nici un fel de rapoarte despre mașina mea după 2014, asta înseamnă că oricine ar căuta să verifice mașina mea pe CARVERTICAL.com nu va putea găsi nici un fel de informație de mașină de când a intrat în țară.

Am cerut insistent returnarea costurilor pentru raportul efectuat și nu au vrut să ramburseze, așadar, le fac un pic de reclamă ca să nu mai păcălească și alți oameni!

Cu alte cuvinte, NU CUMPĂRAȚI RAPOARTE CARVERTICAL, sunt foarte scumpe, 70-80 lei si nu vă dau nici un fel de informații utile despre mașinile pe care le verificați!

ATENȚIE!!!! CARVERTICAL nu vă rambursează nici un ban dacă raportul nu este complet!!!

Iulian

15 ani experienta in industria online

Related Articles

Back to top button
Close