Romania

The Color Run Romania – fomism publicitar + cum a fost

26 Aprilie 2014, ziua în care trebuie să alerg 5 km dintr-un foc, ce nu am mai alergat de 15 ani mai mult de 3 km.

Am fost ieri să iau chitul de alergător, pe lângă el am mai găsit următoarele:
– una bucată abțibild Kiss FM
– una bucată detergent DERO
– una bucată detergent săculeț DERO
– una bucată mini spray (mostră) Dove
– tricou the colour run
– bentiță the colour run
– abțibild temporar the colour run
– pliant Orange
– carton mare cu DERO

Pe lângă faptul că DERO este cel mai prost detergent pe care îl știu și am o mare antipatie pentru vremurile lui Ceașcă când stăteam dimineața 3 ore la coadă pentru 2 cutii, mai este si imprimat mare peste tot pe echipament.

photo 1

De parcă aș fi alergător DERO, lăsați-mă în pula mea cu DERO că am PLĂTIT 85 RON să nu fiu papițoi DERO.
Așa că am acoperit cât am putut ”DERO”-ul de pe tricou și de pe număr.

Fraților, până și pe sărmanul număr era scrisă ”by” cine scosese la imprimantă !!!!

Și iată cum am ajustat 🙂

photo

Adică, înțeleg că e sponsor, poate să dea și el niște pliante, să pună niște bannere pe acolo, să dea niște mostre, să îl pomenească pe afișe pe Internet la TV sau Radio, dar nu să mă ”decoreze” pe mine ca alergător ca pomul de Crăciun pentru că eu AM PLĂTIT, am plătit chiar 85 RON ca să alerg în aer liber !

Dar ce să zic, tipic românesc, te încarcă și te ciupesc ca pe fraier MAXIM de tot, abia aștept să văd ce organizare au pe acolo 🙂

Până atunci, țineți-mi pumnii, ieri noapte am fost în cârciumi, sunt numai bun de alergat :)))))))))))

Update seara
Ora 16.30 – inviorare / încălzire cu antrenorii de fitness de la World Class, frumos
Multă lume, cam 3000, peste așteptări, clar că au făcut o grămadă de bani, 2000 să zicem că au plătit cei 80-90 reni si sunt o grămadă de bani, lume finuță se organizează 10 starturi de câte 300 oameni, vr4eme frumoasă, un pic de vânticel, toată lumea aleargă pe un vibe bun.
După primul km, baia de culoare galbenă, cam puțină vopsea, am crezut că am alergat eu prea repede.. la al 2-lea km urmează portocaliu, aici parcă au dat putin mai mult, dar tot putin, urmează 3 si 4 roz si albastru, iar putina culoare desi am mers incet si i-am încurajat pe cei care aruncau cu vopsea să toarne generos.
Cam frustrant a fost că nu se dădea APĂ pe parcurs !!! În schimb era BERE (urmează-ți instinctul)
La Finish, după 25 minute, probabil cel mai bun timp al meu pe așa distanță sunt inspirat să apuc un plic cu vopsea roșie.

The_Colour_Run_Romania

Dintr-o dată realizez că evenimentul se transformă într-o cerșetorie generală de vopsea, mii de momente penibile de cerșit vopsea se derulează peste tot. Mi s-a părut supernașpa ca organizatorii să nu dea măcar 2 plicuri de vopsea participanților sau măcar să ofere spre vânzare, deși, părerea mea e că din 100 reni puteau să rupă 2-3 reni să dea 2-3 plicuri la fiecare participant.

O grasă, de la un sponsor, cred că de la Becks dă la copilași. deși atitudinea de matroană mi s-a părut cu totul dezagreabilă a făcut probabil cel mai nobil gest de acolo, a dat vopsea la cât mai mulți copilași, sărmanii de ei meritau să se simtă bine, ei se bucurau cel mai frumos și sincer de culoare.

O altă observație, erau 80% fete, e clar că fetelor le place culoarea, muzica a fost bună, m-a enervat teribil că cei de la KISS FM se tot promovau pe acolo în neștire.

Vreau să punctez cel mai de căcat posibil moment, poate că pentru unii a fost cel mai frumos moment, momentul în care cei de la KISS FM aruncau plicuri de vopsea publicului, de departe insuficiente, la ultimul plic au zis că îl dau unui cuplu când el o cere pe ea în căsătorie, pe scenă, pentru un plic de vopsea.
INCREDIBIL!!! , A apărut un cuplu costumați în iepurași și el a cerut-o de nevastă în limba iepurească: ”Țup țup țup vrei să fii țup nevasta mea?” / fata a acceptat, mi-ar fi plăcut să îl refuze dar ce nu face omul pentru un plic de vopsea, sper că a fost la mișto sau că erau căsătoriți deja sau că a fost regie, oricum .. foarte penibil

A, uite și iepurașii :
iepurasii

Rezumând, evenimentul a fost un succes deplin, oameni frumoși, sport de calitate, distracție, dacă dădeau vopsea tuturor din plin ca în vest nu ZGÂRCENIE că aproape nu eram DELOC dat după trecerea prin 4 puncte și apă pe traseu și DJ-ii nu promovau așa de des Kiss FM-ul ar fi fost FOARTE BINE.
Ceea ce a stricat evenimentul a fost că s-au dat mult prea putine plicuri de vopsea, trebuia mult mai multă vopsea !!!

Cu bune cu rele, totul a fost BINE !

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close