Psiho

Ce este o femeie sexy?

Fiecare epocă a avut standardele sale de frumusețe feminină, unele dintre ele sunt valabile și astăzi.
Dar, dincolo de toate aceste standarde cuantificabile, rămân câteva trăsături cumva universal valabile în timp a ceea ce este sexy cu adevărat la o femeie.

În primul rând sexy, este ceva care are un plus erotic, care degajă viață, care te stârnește magic, fără să știi ce!
Este un pic ingrat să scrii despre ceva magic, atracția erotică ține de acea muzică ce apare între un bărbat și o femeie natural.
Se știe că atunci când doi oameni se plac, gândurile curg mai coerent, cuvintelesună mai melodios în frază și privirile sunt mai intense, ochii strîlucesc, buzele se întredeschid, senzația de foame sau de oboseală dispare 🙂
Este ceva sexy când semnalele erotice sunt mai pronunțate, într-o formă naturală și nu artificială, de exemplu sânii sau buzele sunt frumoase dacă sunt armonios pronunțate dar nu șterse sau exagerate cu botox sau silicon.

Este adevărat că fizicul contează inevitabil, contează și vestimentația cosmetica dar mai ales atitudinea ta ca femeie. Dacă ridici glasul, esti prea bărbată, prea cu inițiativă, ridici 200 kg, fumezi, înjuri, bei alcool și ai apucături brutale, nu poți găsi sexy o femeie care nu degajă feminitate.

Dacă ar fi să aleg între fizic și vestimentatie, fizicul este mult mai important, dacă ar fi să aleg între trasături de caracter și ținuta, este vident că este de apreciat o ținută feminină.

Degeaba ai 100 de masterate si este șefă de corporație dacă te porți ca un bărbat, asta nu este ceva sexy, mai repede apreciezi o țărăncuță simplă și curată, inocentă și prostuță decât o femeie prea sofisticată.

O femeie sexy este SIMPLĂ și misterioasă dar nu complicată și directă. O femeie sexy este vulnerabilă. O femeie sexy este o femeie caldă, primitoare, dulce și nu una aridă și dificilă.
Pentru că dacă principala ei preocupare este să se ”tuneze” fizic și psihic permanent: cosmetice, operații, sală, shopping, socializare la cafea, shooting, coaching, NLP, devine pur si simplu ca o bucată de carne ambalată frumos și nu își dezvoltă potențialul ei autentic, uman, aceea femeie nu mai ese sexy, este artificială, iar artificialul nu mai este sexy.. deloc!

Nu poți să găsești ceva sexy la o femeie în vârstă de 80 de ani sau excesiv de obeză din cauza lenei și alimentației neîngrijite.
De asemenea nu poți găsi o femeie ca sexy fiind neîngrijită, adică nespălată sau obeză, sau sexy cu un pet de 2 litri de bere în loc să îți toarne frumos într-un pahar și să îl soarbă cu înghițituri mici, delicate,

De asemenea nu poate fi sexy o femeie care se poartă ca un bărbat, pentru că nu atrage la ea markerii erotici, poate doar contrastele bine studiate dar si acelea nu sunt garantate.

Poți să spui că o femeie este sexy când zâmbește fericită atunci când este complimentată de bărbatul de care este îndrăgostită.
Sexy este și o femeie suplă, sănătoasă, care face sport si are o piele și carne pe ea sănătoasă și nu îmbâcsită de e-uri alimentare sau dulciuri.
De asemenea, o femeie este cu mult mai atractivă când face mișcare, cum ar fi o balerină sau gimnastă.
Sexy este la o femeie un parfum fin, discret care o acompaniază ca o muzică discretă, de muză care capturează în . mrejele ei bărbați.

În mod evident, circumstanțele joacă un rol important în acest ”sex apeal”, există un erotism în privirea unei femei îndrăgostite gata să se dăruiască complet fără rezerve, există un erotism matinal calin în raza de soare care se prelinge peste trupul nud dintre asternuturile răvășite din noaptea dinainte, există un sexy în cămașa ta scumpă care este singura piesă vestimentară care o îmbracă dimineața când face cafeaua cântând veselă ca o rândunică.

Dar, mai poate fi sexy și acea privire care ți-o strecoară recunoscătoare când îi salvezi reputația punându-ți reputația ta la bătatie, sau momentul în care îți spune ”te vreau” cu o sinceritate dezarmantă în timp ce își soarbe tacticos paharul de vin și te privește în ochi.

Muzica pe care dansează sau îți scrie poate fi un companion adorabil al erotismului, chiar și un banal film la care vă uitați împreună si ea începe să se joace cu părul tău o poate face periculos de sexy, dar totuși, sexy este acel moment în care ea abandonează ”femeia puternică” și lasă să te cucerească partea ei nesigură și fragilă, când ”face pe prostuța” și cu ”cazi în capcană” ca și cum ar fi cel mai firesc moment din lume.

Liniștea ei, răbdarea, viața pe care o degajă, imaginația care o potențează în tine ca bărbat, când ideile îți vin repede, minutele dispar mai repede ca secundele în preajma ei, asta este sexy.. să o dorești doar pe ea, numai pe ea, chiar și atunci când nu este lâng tine sau e plecată departe departe pentru multă vreme.

O femeie sexy, este atunci când orice este permis cu ea și ea încă îți spune că își dorește mai mult decât ai crede tu că e prea mult, e muzica pe care delirul bărbatului dansează până la ultimul strop, când ea îți zâmbește ștrengărește lângă tine și se miorlăiește că mai vrea și tu nu mai poți deloc și te rogi la Dumnezeu să îți dea puțină vlagă ca s-o fericești încă o tură…

 

Iulian

15 ani experienta in industria online

Related Articles

Back to top button
Close