Econ

Clone Wars are succes!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nlRS_Ys_azc]

Ueeeepaaaaaa !!!…
Ultimele 3 episoade din seria Clone Wars saga Star Wars sunt mult mai reusite, de data aceasta personajele se misca mult mai verosimil si mai interesant.
Credeam ca doar prostii se bucura cand se uita de mai multe ori la acelasi film ca fosta mea prietena Anca ce se uita de mai multe ori la un film in loc sa gaseasca alt film bun, nu neaparat nou, dar in fine, m-am pomenit ca vreau sa ma uit din nou si iar din nou si iar din nou la ultimele episoade care au aparut:

– 06 Landing at Point Rain
– 07 Weapons Factory
– 08 Legacy of Terror

Foarte thrillo-SF episoadele acestea, in mod cert serialul ia viteza si fiecare nou episod care apare acum este din ce in ce mai tare, poate scot si astia vre-un star wars nou lung metraj ca episoadele astea m-au tot “incalzit” de nu este adevarat.
Oricum este foarte tare ca poti sa iti iei de pe net la orice ora ultimul serial la calitate HD si sa le savurezi cum iti place pe electronicu` tau preferat, iPhone, LCD, laptop proiector.
Din ce estimez serialul va deveni foarte foarte popular se pare ca serialul prinde la oameni si grafica, sunetul, scenariile s-au imbunatatit substantial deci numai vesti bune dinspre serialul Clone Wars, eu sunt foarte sigur ca va avea un mare succes anii urmatori.
Acum un an dupa deceptia ca lung metrajul Star Wars a fost film de animatie mi-am revenit acum complet din stupoarea cu proiectul de animatie in serialele Clone Wars, inca un motiv in plus sa ma trezesc maine dimineata vesel.
Pentru cei curiosi: http://en.wikipedia.org/wiki/Clone_wars

Bravo echipei Lucas Entertainment!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close