AnticDaciaEconI.T.PsihoRomaniaUmor

Complexul Romania

In psihanaliza sunt identificate cam 200 de complexe de inferioritate clasice, gras, slab, inalt, alb, roz etc si din ce in ce mai mult se pune in Europa Complexul Romania, ceva ceea ce ma doare si ma simt nevoit sa scriu.
Trebuie sa precizez si sa repet (a 10001 oara si nu eu am descoperit asta) pentru sfertodocti, nu exista termenul “complexat” “complexata” in psihologie sau psihanaliza, exista doar “are un anumit complex de inferioritate”, expresia aceasta “complexat” / “complexata” a fost inventata de prostii care nu au citit o carte de psihologie cap-coada.
Acest post nu este un manifest nationalist, acest post este o incurajarare de a trai mai vesel, vioi si mai sincer, casele comuniste au ferestre putine si mici, la noi ferestrele sunt toate pline de perdelute si draperii si accesorii in fereastra accentuand depresiile si paranoia. In Olanda cu cat esti mai civilizat cu atat ai ferestrele mai fara perdele si mai mari si mai expuse sa se vada in casa.
De o jumate de an NU VREAU sa imi pun jaluzele sau perdele, prefer sa imi traiesc viata cu toata lumina de la soare, oamenii nu inteleg ca lumina soarelui intinereste si te face viu, iti da sanatate, perdelele opresc lumina si adancesc depresiile.
Vad prea mult machiaj la femei, femeile noastre sunt frumoase si nu au nevoie de atat de mult machiaj, mi se pare ca oamenii trag prea mult de niste haine nepotrivite prea mult timp, nu sunt preferate culorile deschise, iar urat.
Este inca in mintea noastra si in buzunare criza dar, supravietuim totusi cu prea putin zambet, de ce sa nu zambim mai mult cand vedem un dambulet in loc sa lasam coltul gurii in jos.
Bucurestiul este un calvar pietonal provocat mai mult de nesimtirea soferilor de a isi parca masina prost decat de drumurile intretinute prost.
O umbra gri cade peste felul in care este proiectat Bucurestiul, inca mai cred ca cei care ne conduc vor avea geniul de a gasi solutii pentru fluidizarea traficului, peste tot in Europa am vazut ca se plateste in capitala ca iti parchezi masina in centru, se plateste chiar serios, 2-3-4 euro ora! Si nu este vorba de parcari amenajate, banala parcare pe bordura, ma nedumereste lipsa de virilitate a guvernului nostru sau a parlamentului de a adopta aceste legi imperios necesare care nu exista la noi.
Din cauza ca acest gol legislativ lipseste traficul in Bucuresti este blocat, traficul in Bucuresti blocat inseamna ca sunt blocate celelalte sisteme centrale si implicit toata Romania o duce superprost din cauza lipsei acestei legi ce exista peste tot este normala si naturala, numai la noi in Bucuresti nu se plateste parcarea.
Pana cand guvernantii nostrii semi-comunisti ce au fost pionieri si utc-isti in tinerete vor intelege asta noi vom trai rau, in continuare, pentru ca noi suntem destepti, suntem activi, suntem dornici de schimbare dar nu suntem organizati, iar aceasta lipsa de organizare ne duce la banala fabula Racul broasca si cu stiuca ce probabil multi dintre cei care ne conduc nu o stiu sau le-a trecut pe langa ureche fara sa o remarce in copilarie cand isi puneau temeliile propriilor lor constiinte.
Nu atac pe nimeni, nu am cu nimeni nimic, dar lipsa aceasta de initiativa legislativa cu parcarea in capitala este cred buba cea mai mare a tarii acum, cine vrea sa ma creada, bine, cine nu, mergi mai departe si impiedica-te de ala care si-a parcat Dacia acum 2 ani sau Cielo-ul si sunt nemiscate cu lunile.
Repetam greselile trecutului, “spatiul vital” este o metafora moarta in Bucuresti.
Si atunci apare complexul de inferioritate “sunt roman”, ceea ce ma doare, cred ca cea mai proasta lege pe care au dato cei ce ne conduc a fost abrogarea conscriptiei (Finlanda, Danemarca inca o mai au si nu o duc rau) ce a dus clar la aparitia atat de multor dezordonati, neseriosi, lenesi si necinstiti, armata isi avea in mod cert rolul sau benefic in completarea educatiei unui barbat.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close