AnticDaciaEconI.T.PsihoRomaniaUmor

Cum au aparut homosexualii la noi in tara, pe calea Romei

In acest post, voi demonstra simplu, antropologogic, istoric, sociologic comportamental ca in Dacia nu exista homosexualitate.

Acest post nu este homofob sau antitolerant, pana si maretul Burebista nu permitea sa se vorbeasca urat despre Iulius Cezar ca este “femeia” altul barbat sau barbatul altui barbat… nu… aici este vorba despre recunoasterea istorica a ADEVARULUI, nu este o lupta impotriva omului ci o lupta impotriva RAULUI din OM.

Pentru VERIFICAREA acestor informatii va rog cititi cel putin 10 carti scrise de autori recunoscuti stiintifici despre Dacia ca sa imi contestati AUTENTICITATEA oricaror dintre afirmatiile de mai jos, daca sunteti prea lichele sa cititi carti macar uitati-va la aceste 3 filme romanesti

– Burebista

– Columna

– Dacii

Daca vreti sa contestati si filmele acestea uitati-va la 100 de filmulete de 3 minute pe youtube si apoi contraziceti-ma. In cazul in care NU indepliniti aceste conditii nu aveti dreptul de a contesta ca autentice sau neautentice aceste informatii.

Mai mult chiar, am descoperit ca primii care au INVENTAT discriminarea sunt GRECII si LATINII, acestia numai BARBARI pe oricine nu era ca ei gres sau latin, chiar daca erau mai avansati tehnologic “barbarii” tot barbari erau numiti, asa ca aveti grija cui spuneti “barbari”, pe mine m-ar onora sa mi se spuna barbar demonstrand in acest post ca grecii si latinii au fost cei care au raspandit homosexualitatea in lume!
Etimologic vorbind, barbar vine de la purtatori de barba (intelepti, filosofum non facit barba), de asemenea, cuvantul BARBAT tot de la purtator de barba…Sa nu uitam ca tot grecii si latinii, au iventat sclavia, in Dacia, daca in luptele dacilor de a se APARA capturau inamici, acestia erau intrebati daca vor sa ramana si sa munceasca in Dacia sau, sa se intoarca acasa in buna pace!

Daca alegeau sa plece in buna pace, dacii le dadeau daruri in AUR, pentru eroismul lor in lupta!

Mai mult chiar, mai mult de 80% din razboaiele dace erau castigate prin INTELIGENTA, prin asasinari, prin otraviri ale conducatorilor lacomi sau chiar PACALELI, acestea erau facute cu scopul CARITABIL de a cruta viata soldatilor inamicului.

Asadar, barbaria dacilor se pare ca este o calitate dispretuita si la propriu si la figurat de lichelele care nu au pic de bun simt s studieze cartea sau sa ii placa sa munceasca si sa iubeasca oamenii. Evident, altfel se explica si dispretul sau aversitatea populatiei normale pentru homosexuali, acestia isi bazeaza stilul de viata pe infractiune sau exploatarea slabiciunilor umane dar nu prin MUNCA FIZICA GREA SI CINSTITA, pentru ca teoretic barbatii nuar trebui sa ii dispretuiasca pentru ca nu ii concureaza iun lupta pentru femei. Teoretic ar trebui ca sa nu ai nimic impotriva cuiva care iti mareste sansele sa ai acces la o femeie mai buna, mai draguta, se pare ca acest aspect nu este apreciat de restul populatiei heterosexuale, normale.

Dacii respectau viata, respectau libertatea, erau atat de drepti si viteji incat nimeni nu a mai fost la fel de cinstiti ca ei pana acum.

Introducere

Aceasta descriere este pozitionata istoric intre anii 200 inaintea erei noastre si anul 106 Era Noastra, imediat dupa cucerirea de catre romani a 15%-20% din teritoriul actualei Romanii, nici decum 100%.. departe de asta!

Dacii erau cel mai Drepti si Viteji dintre traci, neamul tracilor se intindea Geografic aproximatic din Germania pana la muntii Ural (Rusia), la sub.. pana in Albania.. Se spune ca granitele lor ar fi fost mult mai intinse decat le-am descris aici dar aceasta este o alta discutie.

Dacii cunosteau, plugul de FIER (Stalin cand a preluat Rusia in 1918, jumate din aceasta tara inca mai era arata cu plug de LEMN) si nicaieri in lume nu se ara cu plug de fier cu cu plug de lemn, nu aveau sclavi, era interzisa sclavia sau orice forma de inrobire (cum sunt actualmente bancile sau contractele sau drogurile ca alcool-ul si tigarile), mai mult, toata lumea muncea, inclusiv regele muncea de dimineata pana seara, acest rege era ales DEMOCRATIC sau daca acesta se simtea prea slabit propunea un alt rege care aproape intodeauna pe drept era recunoscut.

Regii in Dacia nu se alegeau pe criterii exclusiv de sange, daca urmasul regelui dac nu era destul de puternic sa fie cel mai bun, un altul era ales, pe langa aceasta, in Dacia nu existau juraminte, nu existau promisiuni, nu existau contracte, cuvantului dacului era UNIC si DREPT.. niciodata nu mintea, niciodata nu fura, niciodata nu viola sau ataca spre a cuceri alt neam.

Cu 1000 de ani inaintea erei noastre numarul oamenilor in Europa a depasit cu mult posibilitatile cinegetice (vanatul) dar si pomilor fructiferi alke omului.

Populatia prosperase asa de mult incat din cauza slabei economii si tehnologii multe popoare au recurs la invazii, cuceriri, sclavie, clima, furt, jaf, teroare.. homosexualitate.

Dintre acestea DACIA nu a facut niciodata parte, noi ne-am aparat INTODEAUNA pamantul si nu am avut niciodata nevoie de bunul altui om, dimpotriva, am darutit cum nu a mai daruit nici un alt popor, in Dacia fugeau romanii ingroziti de viata aceea bazata pe crime, sclavii, jaf, conspiratii, tradare…

Cuprins

Barbatul Dac

Barbatul dac niciodata nu se barbierea, nu se epila, nu se tundea. Chipul sau era tot timpul concentrat, nu i se citea pe chip ura, nu i se citea pe chip durerea, privirea sa era otelita, depasind modelul apolinic al filosofului grecesc contemplativ care era “bland” cu acela al barbatului hotarat, demn, darz, neanfricat. Un barbat dac nu plangea niciodata! Subliniez, un barbat DAC niciodata nu plangea, NICIODATA! De cand era mic era educat cu greul, cu lupta, cu bataia, destul de simular modelului spartan de pregatire dar cu mult mai uman, mai metafizic mai genial si mai nobil.

Singurul tradator dac ce a existat vreodata se numea in limba daca Bicisis si in limba latina, Bastus, de aceea cea mai josnica blestematire este “bicisnic”

In credinta dacilor, cea mai mare jale era venirea pe lume a unui copil, copilul era jelit pentru ca urma sa isi poarte sufletul intr-un trup toata viata, si toata viata sa, dacul trebuia sa arate ca este demn si merita sa se intoarca la Zalmoxis, in dreapta sa, de aceea tot ceea ce facea era sub semnul perfectei moralitati, demnitati, iubiri si compasuiri a neamului sau, de trai in armonie cu restul neamurilor.

Asupra cunostintelor tehnice se stie ca Pitagora a fost pregatit de Zamolxe, se stie ca dacii cunoasteau eclipsesle, ca pamanatul este rotund, cunosteau sistemul nostru solar cu planetele sale (inclusiv Nibiru) si mai mult, aveau cel mai precis calendar din lume, chiar mai precis decat al aztecilor.

In viata de zi cu zi aveau apeducte si chiar INCALZIRE CENTRALA, constituita din terme care circulau apa prin conducte de ceramica pe sub podeaua casei asa ca in casele celor bogati nu se facea focul pentru ca exista incalzire centrala… etc etc

Desi nu se stie de foarta lume, tara noastra poseda mai mult de jumate din aurul lumii in muntii nostrii, era foarte obisnuit ca pe malul raurilor de munte sa fie intalnite ades, uneori la mai putin de 10-20 de metrii sa intalnesti bucati de aur cat palma frecvent, aurul nu era o valoare in Dacia dovada ca in fiecare sat sau oras era tinut intr-o singura casa cu un singur strajer cantitati de aur care uneori se apropiau de o tona, deci practic aproape fara aparare… asadar este lesne de inteles ca nu exista tradare pentru ca nu exista motivatie pentru ce… deoarece, bunastarea nu puteai sa ti-o cumperi cu aer, sclavi sau femei nu puteai cumpara cu aur.. practic singura optiune posibila era CINSTEA si MUNCA.

Mai mult, aspectul barbatului era intentionat neangrijit, purtau pantaloni lungi, de bumbac, si barbatii mai peste 25 ani, pantaloni lungi negrii.

Stilul de viata al lor includea si poligamia, barbatii daci aveau deseori mai multe femei, mai multe neveste, cele preferate fiind femeile harnice si credincioase capabile sa intretina un stil de viata foarte activ si solicitant.

Vinul care il consumau dacii era EXCLUSIV rosu, venind de la un cult al vinului care il considera, sangele pamantului, acest vin era baut initiatic, si avea ca scop dansul sacru, dansul vanatorului si razboinicului prin care prelua fortele inamicului invins.

Dacii erau eminamente o populatie sedentara.. nu efectuau calatorii lungi, nu schimbau casele unde stateau, ramaneau intodeauna acolo unde pamantul i-a plamadit din tzarana sa si ei erau ai pamantulu, apartineau pamantului pe care s-au nascut, de aceea in clipa in care murea un dac, i se punea in palma pamant, care acesta, cu ultima sfortare o strangea in pumn. Atunci era cea mai mare bucurie in comunitate pentru ca sufletul sau se inalta la Zamolxe si ca sa fie bine primit trebuia sa urce insoti de uralele celorlalti de glorie!

Capacitatile fizice si intelectuale ale

In batalie, dacii se aruncau cu cea mai sincera, pura, adanca si aprinsa dorinta sa moara in glorie pentru ca sufletul sau sa ajunga mai repede la Zamolxe, de cand era mic i se spunea ca singura cale de a ajunge la Zamolxe este sa moara demn, in glorie, in lupta.

Astefel, am demonstrat ca pentru Daci, lasitatea, minciuna, ura, necinstea, violul, talharia, hotia, necredinta, invidia, pur si simplu nu existau, daca pana si REGELE dacilor de dimineata pana seara muncea alaturi de ceilalti oameni, ca simplu muncitor.. este lesne de inchipuit ca intradevar asa era. Aurul care a fost si inca este de la inceputurile noastre au asigurat primele unelete metalice inbaintea celorlalte civilizatii, astfel ca, in epoca de piatra din Dacia au inceput sa vina primele bucati de metal, acestea erau AUR ALB. Cu aceste monede, dacii au putut face comert pentru a isi sustine bunastarea, confortul, tehnologiile, traditiile, cinstea, calitatile morale primite de la ziditorii nostrii, dar, faptul ca toate civilizatiile din jur se ridicau, si ca aurul era cel mai frumos si elegant metal pentru o moneda care fiind optim de rar ca extractie prelucrare, aspect si functionalitate, aurul a devenit blestemul dacilor care a atras de la sine invidia, poftele, concurenta si dorinta de putere mai tare decat orice magnet. De aici, din faptul ca Dacii aveau suficienta tehnologie si forta de munca dedicata, cinstita, eficienta, pur si simplu aurul care il trimiteau spre exteriorul tarii pentru ca in interior nu era pretuit, avand grija sa il dramuiasca asa cum se cuvine in lume, dupa niste legi pe care nu orice minti de om muritor de rand este capabil sa le inteleaga, acestea fiind mai vechi decat belagiile.

In Roma, la Celalalt antipod:

Roma trecea printr-o epoca in care nu mai erau bani, banii prin rulare se pierd, aurul fiind ascuns de multe ori nu mai putea fi gasit, se stie ca erau multe invazii popoare navalitoare si ca masura de protectie era ascuns ingropat, dar de cele mai multe ori evident, cei care stiau unde este ascuns aurul, ori erau luati in sclavie ori erau ucisi, asa ca aurul si monedele se pierdeau constant pana la epuizare, astfel ca in cateva sute de ani a aparut o criza mare de aur.. Imperiul roman era disperat dupa bani.. dupa aur mai ales.. pentru ca aurul aduce putera sufletului, a iubirii prin atractia universala siprin rezoanta sa cu universul. O tara daca nu are are aur in pamantul sau este o tara fara suflet, fara inteligenta vie, fara har… fara genii

Expeditiile de jefuire ale vecinilor si tarilor inrobite epuizasera clar tot aurul imperiului roman, asa ca era disperata nevoie de aur care nu se gasea decat in.. Dacia.

Usor de inchipui ca lenea si prostia duceau automat la

Dar in Dacia, luau mereu bataie pentru ca dacii erau de cel putin 5 ori mai putrnici fizic si ca intelect decat romanii, asa ca disperarea facuse ca tradarea, crima, minciuna, inselatoria, santajul, preacurvirea, sclavagismul sa fie moneda de schimb uzuala in imperiul roman. de fapt imperiul Roman facuse un succes din minciuna cu care isi incalca pacea, tratatele de pace sau vecinatate, ca sa nu mai vorbim ca orice general mai glorios care avea mai mult de 100,000 de oameni sub comanda daca era in preajma Romei in majoritatea cazurilor prelua puterea ca Imparat, dar de fapt era un simplu dictator.

Asadar, revenind asupra fizionomiei, este universal recunoscut ca un homosexual de cand este el este contrar acestor tipologii:

Soldatul roman era:
– motivat doar de bani, restul era vrajeala

– epilat
–  lash, din cauza lasitatii aparuse DECIMAREA – decimat (daca batea un pas inapoi in batalie, 1 din 10 era omorat de sefii lor)
– sclav, este lesne de inteles cate abuzuri fac
– tuns
– aranjat
– umbla la futite cu pulpitele epilate la vedere
– parfumat
– rafinat (ca femeile)
– poet
– bea vin alb
– face calatorii lungi (unde nu aveau decat femeile violate sau ei faceau intre ei pe fetitele)
– tradeaza pentru oricine plateste mai bine – tradarea, lasitatea, hotia, violul erau normalitati de zi cu zi obisnuite la romani

Casatoria intre homosexuali era recunoscuta legal in Roma, Nero insusi oficializand casatoria dintre cel putin doua cupluri gay

Este unanim cunoscut ca si Iulius Cezar si Traian nu numai ca aveau relatii homosexuale dar ca se si afisau in public tinandu-se de mana cu iubitii OFICIALI ai lor, dupa ce Traian a cucerit 14% din Dacia.. a provocat prima criza mondiala de supraintroducere de aur in circulatie stfel ca in 120 Era noastra in Roma aurul avea o valoare de 10-20 ori mai mica decat inainte de cucerirea Daciei. Pur si simplu atunci s-a trait in huzur si risipa, zeci de ani cu aurul dacilo.. aceasta a dus la slabirea neamului lor care ulterior au cazut prada barbarilor

Incheiere

Prin urmare avem civilizatiile latino-greaca  ce isi tineau jumate din barbati imbracati in fetite epilati dragalasi in expeditii departe de femei sau cand aveau femei aveau doar intre ei ca asta era situatia.. nu aveau femeiu.. sau daca era ceva de violat. mai greu…  actualmente toata lumea stie ca cei mai jalnici soldati, cei mai lasi, cei mai homosexuali sunt italienii … Istoria Italiei descrie aparitia bancnotelor.. banilor de hartie… din Venetia, Milano porturile la mare care au prosperat mereu, tot acolo polul de putere al papalitatii au uneltit la tot evul mediu intunecat de o mie de ani in care omeirea intreaga a regresat (inchizitia)

SAU….

Barbarii daci care aveau aur sa ii cumpere pe toti, aveau tehnologie, erau cinstiti, erau drepti, erau curajosi. aveau femei frumoase care stateau tot timpul in preajma lor…

Poporul nostru a inteles de cand este lumea ca aceste valori JOSNICE nu-i apartin, homosexualitatea inclusiv, iata ca aceastra optiune este asociata des cu acel cuvant:

BULANGIU. Iata cateva definitii existente pe internet la ce este un Bulangiu, si cautati sa vedeti care este asemanarea dintre un DAC si un urmas al romei.

.

=========

A.

http://www.123urban.ro/def/bulangiu

bulangiu 1. homosexual; peiorativ/depreciativ Exemple: “Da, mă, dacă-ti zic! Sigur sunt bulangii, ca i-am văzut cum se lingeau!” taguri bulau pidosnic
2. subst. com./ adj.; (drăcos) Exemple: E bulangiu mare ăla taguri drăcos şmecher
3. Despre o persoană care nu este ca lumea, fie că e neserioasă, fie din nesimţire, fie din răutate. Un om care nu place sau care a decepţionat. Exemple: Dă-l încolo de bulangiu. Eu nu mai vorbesc cu ăla după ce mi-a făcut.

B.

http://www.dex-online-ro.ro/cautari/bulangiu.htm

BULANGÍU, bulangii, s.m. (arg., pej.) 1. Homosexual. 2. Neserios, măgar.
Bulangiu – un barbat care se fute in cut ( face sex in fundulet)

BULANGÍU, bulangii, s.m. 1. (Peior.) homosexual 2. (fig., depr.) om rău sau nesimţitor, sinonim cu sensul figurativ al cuvintelor măgar (2), porc (2). /< bulan (=picior (depr., et. nec.))+ suf. gíu (< tr. „-ci“ (citit „gi“), sufix ce marcheaza o ocupatie legata de substantivul pe care-l completeaza, ex. makraci = macaragíu)

bulangiu – adj. persoana care este caracterizata ca om rau , neserios , cu intentii ascunse , mincinos , pervers , si mai nou si ca homosexual – ca subst. bulangiu / bulangii , persoana(e) care se incadreaza in una sau mai multe din caracterizarile de mai sus.

C.

http://en.wiktionary.org/wiki/bulangiu
Synonyms (faggot): poponar
(jackass): măgar
Noun bulangiu m (plural bulangii)
1.(pejorative) faggot
2.(pejorative) jackass

Alte argumente de mare finete.
Toti barbatii daci erau arcasi. Arcul este o arma foarte masculina pentru ca presupune aruncarea la distanta si calcule complexe de fizica, mai mult, am descoperit ca sagetile dacilor erau cele mai avansate sageti ca aerodinamica comparativ cu alte sageti din antichitate.
Asadar, avem un popor de arcasi dublat de cele mai performante sageti, deci masculinitate dubla!
Drept dovada am inserat in acest post o fotografie facuta de catre mine la muzeul din Orheiul Vechi (Arcasii din Orhei, cei mai celebrii arcasi romani) , oricine vrea imi poate solicita mai multe poze din acel muzeu in format mare calitate EXCELENTA poze facute cu camera foto profesionista.

Varfurile de sageti au o vechime mai mare de 2 milenii!!!

Pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine corelatia dintre orientarea spatiala si aruncat cu masculinitatea va invit sa vedeti cele 3 filmulete apartinand lui Allan Pease cu privire la diferentele dintre femei si barbati.

Pentru cititorii care au cunostinte mai avansate de psihanaliza pot sa prezint mai multe detalii daca imi vor solicita

Alt argument de mare finete este ca in intreaga literatura a antichitatii nu se gaseste nici un fel de relatare sau consemnare a prezentei homosexualitatii in Dacia.

Related Articles

2 Comments

  1. In privinta grecilor, s-au gasit o serie de izvoare scrise cu ajutorul carora s-a demonstrat ca armata spartana incuraja homosexualitatea in randul soldatilor, pentru a crea o legatura mai puternica intre ei.
    In privinta dacilor am o nedumerire: daca romanii au cucerit numai o parte a Daciei si nu au rezistat mai mult de 300 de ani (inclusiv ultimii romani ramasi dupa retragere, care prin absurd ar mai fi avut o influenta asupra limbii), oare limba romana nu este in intregime limba daca?

  2. Da, limba noastră este limbă DACĂ / Tracă veche, chiar mai mult, limba latinilor si grecilor au multe cuvinte din limba DACĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close