RomaniaUmor

Festivalul de muzica Raggae – Chisinau Republica Moldova 7 mai 2011

[slideshow]

Sunt disponibile mai mult de 1000 de poze la o calitate foarte buna

Organizator: Art-Labyrinth
Raggae Music Festival
One Love, One World, One Aim

Artists:
Sweet mama`s jamma mojo juice
ujeutro
Rastenie Mudrosti (Belarus)
Rapapam&dubchikidub (Moscow)
East Roots (Romania)
Theatre Of Fire “Sansara”
Alegria Da Capoeira
Stilts Theatre “Der Gulliver”

7 mai 2011 – ora 18.00
Teatrul Verde

sweet mama`s jamma mojo juice
Echipa este destul de tanara, a fost creata cu puţin mai mult de un an în urmă, au aparut pe scena pentru prima dată de la ziua de naştere a lui Bob Marley. Apoi, numit Partidul-Fon & HalliluJaH, în termen de un an a luat parte la doua festivaluri, si-a schimbat numele şi ziua de naştere organizat de Bob Marley în anul curent.

Ujeutro
de lungă durată şi care deservesc în mod activ la Chişinău de grup, după sloturi şi schimbări semnificative în componenţa sa şi-a schimbat direcţia principală în stil – de la latină la reggae.

Rapapam & DubChikiDub
Moscova – O voce geniala, excelent aranjament muzical, spontaneitate şi originalitate – totul despre RAPAPAM & DUBCHIKIDUB! Discursuri RAPAPAM & DUBCHIKIDUB – o încercare de a cel puţin uşor pătrunde în sufletul cel mai apropiat vecin de pe planeta, acesta este un mesaj prietenos şi cordiale pentru persoanele cu dorinţa de relaţie bună şi fructuoasă în prezent şi viitor, este un apel pentru a asculta sunetul de cultura jamaicană şi îmbogăţi inimile lor cu dragoste şi bunătate!

East Radacini
Bucureşti – “De la est la vest, de la nord la sud, venim cu pozitivitate ia ovah dvs. de sunet.”
Drum & Bass, Reggae, Ska cu insertii pe sitar şi NAI. Jucând cu benzi diferite într-o varietate de stiluri şi a tendinţelor – de la clasic la jazz şi dub, rock şi – în muzicienii Est rădăcinile, au fost în măsură să facă propriile lor sunet original.

Festivalul a fost bine organizat, am ajuns mai devreme, la 16.30, artistii isi faceaqu treaba si isi pregateau sonorizarea.

Mi-a placut cum a fost organizat, multa politie, foarte pasnici, lume buna, vesela, de toate felurile, initial am crezut ca nu o sa vina multa lume, mai mult era destula lume din bucuresti, Radu, Alexandra (Romania Libera) etc, foarte frumos spectacol, s-a terminat cu recitalul de flacari.

Prezenta “picioroangelor” a mai animat si a dat un aer de diversitate, de acceptare a oamenilor si diversitatii oamenilor, s-a cantat ragga, reggae, dubstep, un pic de IDM, mie mi-a placut melodia lui Jimmy cu polobocu`, daca citeste post-ul meu pe blog sa imi spuna cum dau de melodie, chiar ar trebui chemat si in Bucuresti sa ne faca o cantare Jimmy ca are prezenta nu gluma pe scena,

Pozele sunt branduite pentru ca traim in capitalism, in capitalism munca patriotica nu exista, cine vrea poze, dar cu brand-ul site-ului meu si la rezolutie mica, consider ca sunt de bun simtz ca va ofer gratuit pozele mele, desigur sunt disponibile si pozele la calitate buna dar doar pentru: prieteni, organizatori si artisti. Restul primesc doar poze la rezolutie mica cu logo-ul website-ului meu.

Am facut mai mult de 1000 de poze, cine este interesat lasa un comment si un link catre poza cu persoana care sa o caut in poze.
Deoarece muncesc mult am doar o ora pe zi pentru discutii pe net, poze catre necunoscuti asa ca va rog sa aveti rabdare.
Sunt disponibile mai mult de 1000 de poze la o calitate foarte buna

Au completat spectacolul:
– Teatrul de Foc “Sansara” – acel spectacol feeric si incendiar cu manuirea focului, cunoscut de intreg orasul, in acelasi timp fascinant si unic.
– Teatrul pe picioroange Der Gulliver – teatrul oamenilor uriasi
– Alegria De Capoeira – dansuri braziliene cu caracter de arte martiale fara contact, infaptuite sub vibratii de tobe vii..

Sunt disponibile mai mult de 1000 de poze la o calitate foarte buna

Tags

Related Articles

6 Comments

 1. Buna ziua,

  As fi dorit sa aflu daca am putea utiliza pozele d-voastra de la acest festival in cadrul unei cronici pe care o vom publica pe site-ul http://www.fest.md/ ?

  Vom folosi pozele fara a le modifica si va vom mentiona ca fiind autorul lor.

  PS. Am incercat sa va contactez prin email, dar a esuat. Sper sa reusesc macar prin acest comment.

 2. Cu mare placere va ofer pozele de pe website-ul meu numai cu brandul personal, aceste poze apartin nu numai ci si artistilor si organizatorilor evenimentului.
  Daca obtineti permisiunea dansilor pot sa va ofer pozele facute de mine fara branding personal la rezolutie si calitate maxima.
  Am raspuns e-mailului si apreciez munca Dvs. este de calitate si v-am solicitat sa avem o intrevedere in scopul imbunatatirii transmiterii informatiei catre audienta site-ului care il reprezentati.
  Deoarece sunt o persoana foarte ocupata asa cum am precizat in post, imi cer scuze inca o data pentru intarzierea raspunsului pe e-mail.

  Va multumesc

 3. salut. sunt unul din oranizatori, putem cum va sa avem pozele pentru arhiva noastra care tu le-ai facut la festival? cum putem sa facem? poti sa-mi dai telefonul tau sa ma telefonezi tu pe 068324542. Multumesc mult. Sasha

 4. Salut Sasha,

  Ne vedem in weekend in Chisinau, deocamdata calatoresc si nu sunt in Chisinau, pozele au 2-3Gb, o sa te sun diseara si o sa caut sa scriu un DVD pentru voi.

  Multumesc

 5. Normal, dar aceasta facilitate este disponibila dfoar pentru artisti si organizatori, restul primesc pozele la rezolutie mica purtand brandul website-ului meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close