PsihoUmor

Gata de 1 Mai!

M-am convins ca prognoza vremii este la fel ca horoscopul, toata lumea pana acum a amenintat ca o sa ploua si o sa fie urat si sa te duci de 1 Mai la mare este o mare por-ca-rie, ce atata defetism si sedentarism, va fi bine.
Nu un sunt bou, am consultat ultimele imagini de la sateliti si starea vremii de 1 mai este ca la mare nu va ploua 100% si va fi soare si frumos, asa ca in bagaj am si chilotii de baie si pantalonii scurti.
Radu si Diana s-au ocupat de rezervari si bilete de tren, trupa organizata nu va da gres la veselie anul asta pe plaja vom astepta cumintei sa vedem cum rasare soarele. Pentru asta am pregatit un 450D cu 28-135`ul is cu care o sa fac niste poze la rasarit de soare destepte, teme de casa, siluete, forme, fantezii :).
Plecarea vineri dimineata, pana la mare ne vom face incalzirea pe tren cu o sticla de whisky (party in compartiment), cazare la hotel @ 12 AM, terasa, fete, baieti, briza marii in nari si freza si plimbarea de cu seara pe faleza ­čÖé
In rest lume multa nehotarata, cred ca multi o sa stea acasa si o sa se plimbe prin parc, la mare insa va fi soare si ar fi pacat sa nu prind un pic din briza verii si chiar sa bag o balaceala la betie de amorul artei de a imi simti corpul plin de sare.
Meduzele insa pot sa mai astepte, pana la vara.

Related Articles

3 Comments

  1. pot sa vin sa stau si eu la mare la tine ?hai ca ii aduc o prietena la 450d o nikoana d90 ce zici ? muahahaha, e bune astea cu meduzele sa mai astepte bre ?ce sa astepte ?:)) hai ca ai fost simpatic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close