Econ

IGO8, GPS, digital versus analogic

Noua generatie de telefoane pe langa inutilul 3G care nu este adorat de nimeni are si GPS.
La HTC-ul meu procedura a fost simpla, am intrat pe DC++ am luat ultimul IGO, copiat in memoria telefonului si lansat ca un exe mizerabil ­čÖé
Apoi hartile ce le am sunt pentru toata Europa, am pus pentru Romania si cu voce romaneasca, primele destinatii au mers bine, si cele interurbane, m-am descurcat bine la gasirea localitatilor, insa azi am patito urat de tot, cautam sa gasesc strada Vigilentei langa Natiunile Unite pe splaiul unirii si increzator nu m`am uitat pe harta ca sa gasesc acolo cu GPS`ul. Am ajuns la Unirii am pus GPS`ul in functiune si invarta-te in jurul cozii .. o ora si ceva.
Am renuntat si m`am intors acasa cu coada intre picioare cum s-ar spune sa ma uit pe harta unde este exact, sa imi fac o schita pana la magazinul F64 si sa imi si notez numarul lor de telefon, am fost invins de prejudecatile mele si inca o data mi s-a confirmat faptul ca nu te poti baza niciodata 100% pe masini sau software.
Multi ar zice ca este o fitza GPS`ul pe telefon, eu il consider util, sunt sigur ca peste 10 ani toate telefoanele vor avea asa ceva pe ele, si hartile vor fi mult mai bine facute, in fine, ma lupt sa ma acomodez cu viitorul digital.
De asemenea ma chinuiesc sa ma obisnuiesc cu touch flow`ul, este destul de ciudat si greu de folosit, este prea sensibil, sunt asa de obisnuit cu keypad locks de la 8800`le meu incat de multe ori gasesc telefonul sunand pe cine stie cine, de regula ultimul apelat, ma enerveaza si ca haleste repede bateria daca uiti 2-3 aplicatii deschise, destul de frustrant sa ai un telefon de 500E care se descarca intr-o zi, nu?
Oricum anii acestia oamenii vor migra incet incet de la analogic la digital, stiu ca mi-a cerut cineva telefonul sa cheme un taxiu si cand i`am dat telefonul sa sune a zis ca imi bat joc ca nu stie sa foloseasca asa ceva :))

Amuzant, dar pana cand?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close