vmware workstation 12 player for mac free adobe after effects cc manual pdf free simtower download windows 10 free sonic r pc download windows 10 free autodesk 3ds max 2016_x64 free fear 1 pc game free lan messenger for windows 10
PsihoRomaniaUmor

Imi place singur

Da, chiar imi place singur. De ce sa imi bat capul atat de multa vreme sa fiu inteles de cei carora le este greu sa ma inteleaga.
Si mai este un risc major, care mi-am dat seama ca nu se merita sa il accept pentru atat de putin folos, daca nu reusesc sa ma fac inteles majoritatea covarsitoare sfarsesc in a ma crede nebun, ciudat sau rau voitor, uitand totusi sa verifice daca este adevarat ce le spun.

Asa de usor renunta oamenii, pentru ca sunt incapabili sa isi asume adevarul si consecintele sale, responsabilitatea unei actiuni vine inevitabil dupa ce alegi, ai ales esti servit.

Ma amuza cei/cele care mereu ma intreaba daca am o iubita sau prietena, ma amuza pentru ca imi aduc de un banc auzit recent in Republica Moldocva, bancurile de aici sunt de o cu totul alta nuanta pe care uneori imi este greu sa o inteleg.

Vine Vasile si ii spune lui Ion, care inca nu se insurase:
“Bai Ioane, stiu o vorba din batrani care ti se potriveste: “Futi, nu futi, vremea pulii trece…””
Se scarpina dupa ceafa Ion, ofteaza, ajunge la birou si ii zice lui Gheorghe care se juca pe calculator
“Auzi ba Gheorghe, mi-a zis Vasile o vorba din batrani foarte inteleapta..”
Gheorghe se oprete din joc (il pune pe pauza): “Si ce vorba ai auzit Ioane”
Si Ion foarte natural: “Ba pula… vremea trece!”

Pe masura ce inteleg mai mult imi este asa de usor sa accept tot ce se intampla in jur, fara ura, fara fericire, fara graba, fara bucurie doar cu seninatate, la fel ca cerul care ma priveste de fiecare data, cand sunt singur cu el.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close