EconI.T.PsihoRomania

LinkedIn NLP v.s. clasici – partea a 3-a

Cristian • @Iulian
Am sa exprim un stereotip desi eu imi exprim gandurile prin cuvintele pe care le-am invatat. Imi place cum gandesti. Sincer descopar in tine un om cu o vasta cultura. De invidiat si de invatat. Te felicit si ma bucur ca te cunosc. Si eu iti citesc blogul si imi pare rau ca nu pot comenta nefiind autentificat.
Teoria este lunga, pshihanaliza se mai schimba si ea pe ici pe colo. Se concluzioneaza o multime de experimente si experiente in ultima vreme. Cel mai recent arata ca printre altele invatand in permanenta iti intaresti cortexul si iti prelungesti viata.
Oricum ma bucur mult ca esti prezent in viata mea si ma lasi sa invat de la tine atatea lucruri.
O zi minunata iti doresc
1 day ago

.Iulian✿ • @cristian Multumesc pentru remarca, uitasem activat “must be logged in” la comentarii

Eu as pune accent si pe alte chestiuni care imbunatatesc invatatul
– sportul
– alimentatia cat mai simpla
– ceaiuri, gin seng daca este nevoie de sprinturi, sunatoare, menta, coada soricelului
– renuntarea completa la zahar! zaharul este foarte daunator
– renuntarea la TV
– linistea
– consumul muzicii bune, de exemplu cel mai calmant sunet este zumzetul de albine, cel mai sunet de invatat sunt valurile oceanului, pentru mai multa vivacitate.. Beethoven.. pentru mai mult misticism.. Mozart.. in nici un caz muzica moderna

Dincolo de toate aceste “accesorii” enumerate mai sus.. motivatia.. motivatia sta la baza.. daca motivatia se limiteaza doar la “salariu” aceasta este o motivatie de sluga, sclav, trebuie motivatia binelui, a valorii promovate, pur si simplu serviciul ce vrei sa il oferi avand bagajul respectiv de cunostinte sa fie pentru un scop inalt, in care crezi cu adevarat.

Related Articles

Back to top button
Close