Romania

MasterChef la PRO TV – O alta facatura de emisiune pentru prostit publicul – Bucatari Profesionisti ca participanti amatori la concursul MasterChef

O emisiune TV care promite destul de mult la moda zilele acestea la TV este MasterChef.

http://masterchef.protv.ro/

Din punctul de vedere al audientei, ideea de emisiune este minunata, oameni normali carora le place sa gateasca, ce nu au legatura cu industria, adica nu sunt bucatari profesionisti concureaza pentru marele sort.
Pana aici totul ok si in regula, un fel de “Romanii au talent” in versiunea culinara, comparativ cu low budgetul “Cireasa de pe tort” de pe Prima TV aceasta emisiune se anunta de succes.
Juriul de la MasterChef in stilul “Romanii au talent”, imuabili, apolinici, mistocari si teatrali is fac datoria de a face spectacol, este un premiu cat de cat rezonabil, o procedura facila de inscriere, se completeaza un formular online si te vezi la TV http://concurs.protv.ro/masterchef/

Dar, pentru ca emisiunea sa aibe totusi un aer natural, popular se cere ca nici unul dintre participanti sa nu aibe tangenta cu industria culinara.
Dintre acestia insa 2 dintre ei cu nesimtire “dribleaza regulile”:
–  Gabriel Godeanu
–  Viorel Copolovici – actual proprietar al restaurantului Kopel
http://www.protv.ro/stiri/viorel-copolovici-orez-sigla-masterchef.html

In mod normal, aici trebuia sa vedem ceva normal de gatit si nu “exotisme” cum ar fi “Fazan flambe” de domnul Gabriel Godeanu.
Pentru a prepara un faza, flambat, trebuie sa fii profesionist si sa te antrenezi special pentru asta, sa fim seriosi, cine a facut vreodata fazan flambat?
Care dintre voi va prepara vreodata in viata sa “fazan flambe”

http://www.myvideo.ro/watch/8487927/Masterchef_Romania_Gabriel_Godeanu_fazan_flambe

Parca pentru a ne rade si mai tare in nas, adica prosti pe fata,
http://www.stiri.com.ro/stire-25573/s-au-taiat-la-degete-si-au-fost-dati-afara-pe-capete-vezi-cum-a-decurs-proba-de-taiat-ceapa-la-masterchef-.html
Gabriel Godeanu a condus detasat proba aceasta, parca trebuie sa fii savant sa deosebesti un om care toaca o ceapa pe zi si unul care taie 100 de cepe pe zi in fiecare zi.

Pagina de web http://masterchefromania.com nu functioneaza, este plina de bug-uri.

Asadar, inca un concurs “teapa”, este o jignire la adresa inteligentei oricarui om cat de cat inteligent, cum sa pui intre participantii la concurs profesionisti din domeniu??
Daca era asa facea din prima concurs intre bucatari!
Este ca si cum ai fura bombonelele unui copil mic, asa ca mai bine ma uit la piztipoancele de carton de la “Cireasa de pe tort” aceia cel putin stiu din start ca sunt facatura :))

Dovezile ca este o mare porcarie organizarea / regia acestei emisiuni care totusi poate sa fie decenta:
1) Comentariile despre Godeanu ca este bucatar profesionist sunt sterse de pe forumul ProTV
2) Sunt multe surse care le pastrez anonime si le protejez care spun ca sunt MULTI BUCATARI profesionisti in concurs!

Sugestie/trick/tip: Daca vreti sa va dati seama cine sunt bucatarii profesionisti intre participanti uitati-va cum taie ceapa, cei care tin unghiile infipte in ceapa sunt profesionistii 🙂

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close