Econ

Noaptea devoratorilor de publicitate 2008 intre reusita si esec

Totul a inceput cu 1 zi inainte, am vrut o iesire din ritm, de ajuns cu discotecile pline cu pokemoni sau minore care se vreau curve in cluburile gen Expirat/B52, am vrut sa merg la un show si am gasit ca Noaptea Devoratorilor de Publicitate s-ar potrivi de minune mai ales ca am lipsit in ultimii 3-4 ani de la asa ceva.
Locatia a fost Sala Polivalenta, adica versiunea low budget unde se face de obicei, asta inseamna ca m-am fript de 30 Roni banii de taxiu (pentru ca stau in centru), biletul de intrare 28 Roni, decent pret, chiar mic, combinatorii incercau sa vanda invitatii folosite cu 15-20 Roni bucata, nu m-am riscat, pentru 10 Roni nu vreau sa ingros din obraz. Inauntru multa lume, FOARTE CALD, nici o ventilatie, fetele de la orange ne-au intampinat cu multplictisitoarele ruxace cu doua sfori de cocalari, am luat 3-4 ca sa i le dau lui tata sa isi puna sculele de la masina si de dulgherie in ele, Nutline dadea la discretie seminte decorticate la pliculete, am rontait o jumate de ora la e-urile alea apoi m-am dedat la vodka amestecata cu nectar ascunsa cu grija in geanta, de frica unei posibile lipse a bauturilor alcolice de acolo, insa aprovizionarea era foarte bine pusa la punct, multe chiosculete cu detoate, Red Bull`ul era chiar ieftin, 7Roni, nu erau preturi nesimtite.
Inauntru un ecran mic la care se chinuiau sa priceapa ceva cam 1000 persoane, sonorizarea proasta si tipatoare, reclamele bune si multe noutati, erau alese cu grija, se aplauda destul de des.
Asa cum ma asteptam a fost multa lume buna, din publicitate particpanta, ici colo cate o disperata dupa imagine imbracata in rochie de nunta se mai chinuia pe tocuri penibila, pauzele erau binevenite, paza foarte buna (BGS) nu era haos.
Caldura insuportabila a luat cheful majoritatii de vizionare, lumea era tavalita pe jos plictisit/lesinata, dupa ora 2 noaptea majoritatea au plecat acasa si si-au bagat pula in caldura probabil pentru discoteci, probabil pentru o normala pardida de sex cu partenerul/partenera (ca doar sambata nu se munceste si poate reusesc mai bine sexul de weekend).
Am luat un taxi, am ajuns acasa, un film nani.
Per ansamblu, a fost cam low budget seara dar am iesit din ritmul serilor cu muzica de pokemoni, astept Massive Attack`ul prea promis de feeder desi parca este inca in ceata acel concert, si daca va fi va fi cam varza, ce fel de concert e cel anuntat cu o luna inainte intempestiv?

Imi e somn, sunt multumit ca am scris azi si lucruri mai bune, pe cat se poate in Bucurestiul asta mizerabil si mai periculos ca o jungla amazoniana, am fost incantat ca azi m-am vazut in topul blogurilor cu cea mai rapida crestere, 200 vizitatori azi, nu`i rau!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close