RomaniaUmor

Republica Moldova la inceput de homosexualizare

Daca in Romania homosexualii deja si-au gasit stilul de viata, capitalistii nu se lasa si finanteaza, sponsorizeaza, infinteaza tot felul de asociatii si facilitati ca homosexualii sa invadeze si Basarabia.

Iata un videoclip la inceputul lor ca Gay,se vede ca nu sunt aproape deloc, sunt doar niste ciudati sau anormali la cap care nu au nici o treaba cu comportamentul normal, in acest timp nu se sfiesc sa ii denumeasca Intoleranti, incuiati la cap, discriminanti.

Auziti si voi ce statistica cretinoida, 90,000 de gay si lesbiente, pai.. din cate am vazut la clip, erau 10-20 moldoveni si 50-100 straini.. unde sunt 90,000 de gay+lesbiene, nu inteleg… asa manipulare cretinoida.. mai rar

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SDXMjALM_-I&]

Nu inteleg de ce vin atatia straini si sa plateasca, sa sponsorizeze sa prosteasca lumea sa se arda la partz sau femee cu femee, barbat cu barbat cand aici lucrurile sunt clare si simple cu sexualitatea, aici se mai respecta institutia familiei, dar se pare ca asta nu le convine capitalistilor si vor sa ii aduca la nivelul de josnicie prezent in Romania ca la Gay Fest, si la noi in Romania la fel, ei tot vin cu avioanele si ne indeamna sa ne comportam anormal, si daca tot zic ca sunt zeci de mii sute de mii, de ce nu ies macar 1,000 in strada, din ce vad la moldoveni din 90,000 nu au iesit nici 100, la noi in Romania banuiesc ca zic ca sunt 500,000 Gay si la miting avbea sunt 3-400, adica diferenta dintre 1 si 1000 este cam .. nejustificata, ma pricep la sociologie si la statistici si un lucru este clar: CINEVA vrea sa ne bage in cap homosexualitatea!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=G7Eebc-SbDg]

Dar pentru acestia, exista intodeauna o replica, un cuvant de spus care nu este prejudecata, este bun simt. Atata vreme cat nu ai ce sa pui in locul unei “prejudecati” nu poti sa pretinzi eliminarea ei.
Este ca si cum daca ai o carie, sau un pic ciobit un dinte sau o masa, in loc sa o plombezi, sa o scoti de tot. Sau daca o scoti de tot, trebuie sa pui ceva in locul ei.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QRrFUs87uIU]

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close