PsihoRomania

1 Aprilie – Bau Bau – Trădarea PR-ului MApN care se ocupă de pagina de fani Facebook

Armata României este una dintre instituțiile cele mai de încredere din statul român.
Trecută prin grelele încercări din istorie, după revoluția de la 1989 (sau răsturnarea de putere pentru americani), Armata României a trecut prin mai multe transformări, unii le spun ”modernizări” alții le spun ”desfințări”.
Realitatea crudă este că armata României a fost redusă efectiv, ca putere de foc, pregătire și personal, la mai putin de 10% din ce era înainte de 1989, aceasta este estimarea mea personală.

În fine, trecând peste neajunsurile datorate ”tranziției la economia de piață” , la acest moment instituția Armatei Române are ca toate instituțiile, pagină de fani Facebook, unde se postează serios și CORECT și OFICIAL informațiile despre armata României.

În dimineața aceasta însă, mare anunț pe pagina de fani Facebook că acum armata este obligatorie, asa cum se vede în această imagine

Anunțul este pus cu emoji-uri cu semnul exclamarii pentru ca special sa atraga atentia!

==============

𝐀𝐫𝐦𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞

==============

Faptul ca a fost pus cu BOLD si cu semnele esclamarii arata ca cineva a fost FOARTE hotărât (ă) ca acest mesaj ca de azi armata este obligatorie.


==============

 

Primul sentiment a fost puternic emotional de bucurie (sunt pro conscripției) dar 90% din ceilalti au avut atacuri de panică atunci când au văzut postare oficială pe pagina de fani Facebook a ministeulului apărării.

Am dat clicl pe link-ul (ciudat) cu BIT.ly https://bitly.com/2U7kyeR+ si a apărut asta:

Acest gen de mesaje majoritatea le ignoră si merg mai departe.. pentru Dumnezeu, era vorba de introducerea armatei obligatorii, a conscriptiei.. asta poate insemna ca poate incepe un război. că cine stie ce calamitate

Când colo.. stire FALSĂ de la Adevărul.. că un proiecțel nu știu cum că poate că nu știu ce o mizerie de informatie care nu merita acel grandios
”  𝐀𝐫𝐦𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞‼”

Stirea va avea astazi peste 100,000 vizualizari, urman statisticile bitly

=============

OK: Acum vrem ca să stim următoarele:

– De ce am fost directionați către o publicație privată de presă?
– De ce am fost MINȚIȚI cu clickbait că ” 𝐀𝐫𝐦𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞‼” ?
– Cine a dat ordinul să posteze asemenea titlu mincinos sau cine a decis să pună titlul mincinos?
– De ce a făcut asta?

============

Deoarece, urmare a clickbait-ului pe pagina de fani Facebook a Ministerului Aparararii, încrederea în a citi si a asimila informatii din partea PR-ului va scadea simtitor, cei care citesc sunt leaderi de opinie, trendsetteri, raspandaci, influenceri si microinfluenceri… se mai pun următoarele 3 întrebări:

  • A primit cineva BANI si foloase materiale din urma acestei nebunii mincinoase intentionate ? Dacă DA – CINE??
  • Este un act de SABOTAJ a imaginii armatei Române?
  • Este doar o glumă proastă de 1 Aprilie?

 

Related Articles

Back to top button
Close