Econ

Blogerii fomisti ca Zoso si eDoru castiga audienta cu “premii” neglijabile :)

Fariseu este denumirea dată membrilor unei foste secte religioase evreiești, care a existat în Palestina în perioada celui de-al doilea Templu (516 î.C. – 70 d.C.). Fariseii (ebr. perushim) au apǎrut ca grup distinct imediat dupǎ revolta Macabeilor (165-160 î.C.), fiind considerați descendenții spirituali ai Hasidienilor, conducǎtorii acelei revolte. Dupǎ distrugerea celui de-al doilea Templu în anul 70 d.C., fariseii au continuat sǎ funcționeze în sinagogi și în școli, încurajând poporul evreu, dar, cu timpul, puterea lor s-a redus

http://ro.wikipedia.org/wiki/Fariseu

Asadar, exista o specie de oameni foarte fomista care vor sa fie exponentii noului val de spiritualitate, blog-iul ca rezutanta normala a Mass Mediei tabloidiste tip Libertatea, ProTV, Antena 1, s.a.m.d., unde discuta de 10001 ori cele mai neoriginale si idioate subiecte ce au mai fost spuse de 1000001 ori de alti 100001 oameni inaintea lor sub 10001 alte forme, exemplu clar este blogul lui edoru punct ro.
Acesta ca orice bloger ipocrit semidoct si sfertodoct are sectiunea concurs care o modereaza cum vrea el, adica daca nu zici si tu ceva DE BINE si sa nu te pui contra ideilor sale, te modereaza ca si cum nu ai scris niciodata acolo.

Si uite  asa apar tabloizii nostrii 🙂

Inevitabil acestia isi cumpara domeniu (scurt) pentru blog (edoru.ro, zoso.ro, numele de familie de regula s.a.m.d.), da au nevoie de un intreg domeniu,ro pentru imparatia lor, harul lor lor este prostia, scopul este insa audienta!

http://www.zoso.ro/concurs-cu-camere-si-nuditate/ [Zoso moare de foame, ajutati-l copii cu un click si reclama sa isi vanda camerele foto, muahahahaha]

sau

La cine merge camera video Serioux

ha ha… Zoso vezi daca nu scrii pe blog o sa mori de foame :))

Subiectele posturilor din blogurile lor (acestia posteaza zilnic de 3 ori ceva mic si scurt) abordeaza teme rasuflate de minim 1 saptamana, un an sau 10, sau cateva mii de an, reusesc sa nu spuna nimic nou sau autentic, de regula agregheaza mai multe ori aceiasi informatie mai imprecis, mai senzational, vulgar si superficial….

Acestia sunt pentru inceput noii exponenti ai literaturii, bloguri ce respira partz si mananca maro cu o  naturalete asemanatoare politicienilor nostrii zambareti capabili de surasuri cuceritor-condescendente dupa deglutitia contentului tip “brasca raioasa vie” adjutecat oficial in discursurile lor ce mascheaza hotia, pacaleala, de ciumpalaci ciugulitori..
Nu uitati insa.. “verba volant scripta manent“.. tot contentul poate fi regasit la adresa web:
http://www.archive.org/web/web.php

Sunteti gata sa va asumati raspunderea cuvantului scris?

Related Articles

4 Comments

  1. Acum este a doua oara cand comentezi offtopic adaugand link-uri cu scop 99% publicitar, de aceea am scos link-ul tau din comment dar din respect ti-am lasat link-ul spre blog-ul tau, nu agreez reclama de nici un fel, multumesc pentru intelegere si te rog frumos sa comentezi la topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close