RomaniaUmor

Cei mai proști / incomozi ”adidași” de la ADIDAS

colectie-incaltaminte-ADIDAS-sport

Incredibil dar adevărat, am dat peste 2 perechi de la ADIDAS foarte prost făcute la dinamică – ambii din specia ADIDAS NEO
Este vorba de două modele comercializate prin rețeaua Deichman (pentru a înlătura orice suspiciune de ”fake”-uri)
Cele două modele:
ADIDAS NEO Mens Coneo Dslim
Adidas – VL Court Suede Trainers Mens
.. au o caracteristică foarte tâmpită, au talpa incredibil de rigidă în călcâie, și la mers normal și la alergat.

ADIDAS-VL-COURT-NEO
Când i-am cumpărat și încercat în magazin am zis că ”se lasă” sau se îndulcesc, dar senzația la mers / alergat este identică cu roțile pătrate la un automobil, exact ca în acest videoclip!

Sunt un mare fan ADIDAS, în decursul timpului cred că am cumpărat mai mult de 25 perechi de pantofi ADIDAS, modelul cel mai cumpărat este Handball Spezial, mai mult de 10 perechi, în acest moment mai am 4 sau 5 perechi de Spezial.

cei-mai-buni-ADIDAS-Spezial
Apreciez ADIDAS în special pentru confortul deosebit, pentru faptul că 43 1/3 mărime europeană, pe care îi port mi se potrivesc mereu PERFECT, pentru faptul că sunt foarte confortabili și bineînțeles pentru că sunt șic, foarte pe gustul meu.
Acum, în casă am mai mult de 10 perechi de ADIDAS pe care le folosesc pe rând, aceste 2 perechi le-am cumpărat pentru șofat, pentru că nu șofez decât cu încălțăminte de acest tip.

Pentru mine, nu există încălțăminte în lume mai bună, pentru stilul meu de viață decât ADIDAS HANDBALL SPEZIAL

De asemenea, am apreciat mai mult decât entuziast, seria tematică Star Wars de la Adidas care este EXTRAORDINAR de frumoasă, în toate formele sale!

ADIDAS-Star-Wars-frumosi

De ce sunt așa de revoltat pe aceste 2 perechi de ADIDAS care îmi plac cum arată, au un preț excelent, îmi ”cad bine” în picior la format, materiale frumoase?
În prima fază am observat că sunt un pic prea rigizi la șofat și astăzi am zis să îi iau la plimbare, dar am mers ca un Pinochio zgâlțâit toată ziua ceea ce m-a enervat teribil.
Sunt cumva ”la limită” cu vândutul lor pe Internet, să îmi scot măcar jumate din banii cu care i-am luat, pentru că nu am vândut niciodată încălțăminte folosită, la mâna a doua, mi se pare și de prost gust să vinzi adidași folosiți, chiar foarte puțin, cred că îi voi dona unor oameni sărmani, care nu sunt așa de ”extrapretențioși” ca mine la încălțăminte.

ADIDAS-NEO-VL-Court-probleme

Ceea ce mă întreb este cum de ADIDAS a permis ca să scoată pe piață asemenea încălțăminte PROASTĂ, cum?

Eeee.. nici chiar așa, dar pe acolo.. la senzație!

ADIDAS-probleme-design
Apoi am văzut că acești adidași  ADIDAS NEO Mens Coneo  sunt construiți pentru SKATE (mi se pare probabil) , ceea ce nu scria pe cutie sau nicăieri! Dar totuși mai am 2 perechi de Skate ADIDAS cu care nu am această problemă!
Sau poate că acest călcâi se poate ”ajusta” cumva, ori modela, ori ceva, pentru că îmi plac cum arată și cum îmi vin pe picior (nu îmi sunt nici mari nici mici nici nu mă ”bat”), dar la mers/alergat sunt un DEZASTRU, talpa fiind prea rigidă în călcâi !

ADIDAS-foarte-prosti

Mă întrebam dacă asemenea probleme ați mai întâlnit și voi la încălțămintea ADIDAS, ca talpa să fie așa de Clack-Pack când pășiți sau când alergați?

ADIDAS-talpa-prasta

Rezumând, NU VĂ RECOMAND ADIDAS NEO.

Nici un model din seria ADIDAS NEO nu este de cumpărat și dacă totuși vreți neapărat să cumpărați modele ADIDAS NEO, vă rog să îi testați cu mare atenție la DINAMICA tălpii, pentru că personal, am găsit-o ca fiind foarte foarte foarte proastă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Close
Back to top button
Close