RomaniaUmor

Concertul E.M.I.L. din Wings (cu poze multe)

Un prieten al meu mi-a spus ca estei n Wings, la concert la E.M.I.L. Pana aici nimic nou, numai ca el incasa intrarea la concert si bodyguardul nu sosise inca, lumea incepuse sa se adune asa ca, am facut pe ajutorul sau, am pus stampile la intrare.
Intr-un final a venit si bodyguardul, care surprinzator pentru multi dintre voi nu era o masa de carne sau grasime inculta ci dimpotriva stia istorie chiar foarte bine, si multe bancuri cu jidani, la care am ras copios impreuna toti 3 ­čÖé

Asa ca am avut ocazia sa pot sa observ comportamentul oamenilor la intrare, un mic exercitiu de comunicare nonverbala.

– De exemplu, cand plateau fetele pana isi scoteau banii, pana primeau restul pana intindeau mana sa le pun stampila, se miscau mult mai incet decat baietii. De asemenea am observat ca ele prefera ca stampila la fie pusa pe spatele palmei si nu pe incheietura mainii pe interior.

– O alta observatie interesanta erau cand veneau cate 2, cuplati, de regula el platea intrarea. In acel moment ea isi arata pentru el afectivitatea lipindu-se de el. Bineanteles erau cazuri in care plateau si fetele intrarea baietilor dar ele ii dadeau inainte de a se aseza la coada banii ca sa plateasca ei, asta mi s-a parut dragut si aiurea in acelasi timp.

Concertul a fost reusit, nu pot estima cate persoane au fost., poate 200, poate 300 ceva in jurul acestei cifre, am sa pun aici pozele de la concert, daca va place stiti regula, un like un share si asa mai departe.

Desigur mai am inca 300 de poze, cui ii trebuie sa ceara ­čÖé

Tags

Related Articles

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close