Econ

Concertul Massive Attack 27 iunie 2010 – review – naspaaaa

Cu mari sperante ca experienta de anul acesta sa fie cel putin la fel cu cea de acum 2 ani am mers la concertul de anul asta Massive Attack.
De data aceasta locatia a fost in zona Floreasca intr-o zona semiindustriala, prost amenajata, conditii urate.
Intrarea la concert a inceput de la ora 18.35, timp de o ora si jumate adica ora 20.10 am stat degeaba si m-a batut soarele in cap, nu erau umbrare, era de baut bere si suc.
Dupa ce s-a intunecat orbecaiam pe acolo aiurea in inghesuiala, pe jos un cauciuc naspa ce se incalzise si putea urat, scena luminata cat de cat, sonorizarea praf.
Deschiderea concertului Martina Topley Bird, de cacat, evident ca anul trecut, o lalaiala aiurea vre-o ora, pana la urma au ajuns si megastarii si au inceput sa cante 21.30, au lalait 3-4 melodii cunoscute, 3-4 necunoscute aiurea si asta a fost concertul.
Inchipuitiva, in bezna aproape totala sa incerci sa mergi 100-200 m pana la bar sau la WC prin inghesuiala?
Luminile de la scena ok, sonorizarea cam varza, inghesuiala, cat cuprinde, rezumand: teapa concertul.
Participantii la fel ca anul trecut, foarte finuti, printre VIP-uri locale, Loredana Groza, Dan de la OCS, Cosmina Pasarin si alte gaini indigene, nimic extraordinar.
Ce a fost cel mai bun la concertul asta a fost prezenta cunoscatorilor recunoscuti dupa uniforma albastru inchis, o multime de oameni finuti, pacat ca locatia a fost urata rau
La ora 23.00, gata concertul, finito, nici nu am inteles nimic din el, mai bine nu veneam, imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu asa ceva, aveam altele mai bune de facut, mi-a placut ca cei care au venit s-au imbracat mai ales in albastru inchis, ca si mine, multe fete aveau tricouri si bluzite blue lines, si asta a fost treaba buna.
Cam atat.

Related Articles

6 Comments

 1. nici nu aveam ce intelege din el, nu este doar parerea mea, sincer nici nu am intrat cine stie ce in tripp, ascult massive de mai mult de 10 ani asa ca inteleg bine muzica lor
  nu stiu la ce concerte ai mers tu care te vaiti ca nu poti strange 40E intr-o luna dar eu am mers la concerte mult mai bune decat asta

 2. concertul a fost SUPER TARE
  si muzica, si luminile, si publicul.
  wow, ce atmosfera

  mult mai misto ca cel de acum 2 ani.

  martina a fost cam plictisitoare, intr-adevar.

 3. serios? publicul? nu stiu unde ai fost tu catalina, dar in jurul meu erau doar fiinte isterice. cam trist.

 4. Nu inteleg de ce tot bati toba cu “uniformele albastre”. Chiar conteaza tinuta asa tare? I don’t give a fuck! Cred ca ai gresit concertul; mie mi s-a parut extraordinar!

  “…pana la urma au ajuns si megastarii si au inceput sa cante 21.30, au lalait 3-4 melodii cunoscute, 3-4 necunoscute aiurea si asta a fost concertul.”

  Au fost 16 piese si cu exceptia a 2-3 relativ necunoscute, restul erau al naibii de cunoscute. Karmacoma, Unfinished Sympathy, Angel, Risingson, Teardrop, Intertia Creeps, Mezzanine, Future Proof, Safe From Harm nu-ti spun nimic?

  Babel, Psyche, Girl I Love You, Atlas Air, Splitting the Atom au fost de pe noul album Heligoland ca doar de-aia se numeste turneul Heligoland Tour, iar alte doua piese sunt “necunoscute”.

  Apropo, sonorizarea a fost chiar buna.

 5. Daca ascultai si intelegeai Blue Lines-ul si ce inseamna Massive Attack nu mai intrebai care este rostul uniformei albastre 🙂 , fiecare trend spiritual isi are vestimentatia sa, hai ca nu este asa de greu de inteles ce zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close