Econ

Discriminare, cotele nebanuite ale nesimtirii

Stiu ca in viata voastra s-a intamplat destul de frecvent sa fiti discriminati, insa cea mai rea discriminare este cea care este vadita si chiar publica.
Aceasta firma pur si simplu isi ofera serviciile discriminatoriu si afiseaza acest lucru inca de la intrarea in office/magazin. Oare cum este posibil asa ceva?
Sa ne aducem aminte ca au existat vremuri in care era interzisa prezenta unor persoane dupa criterii etnice, rasiale sau sociale, vrem noi oare acest lucru sa se repete?
In timp ce faceam aceste poze “patroanca” a iesit foarte hotarata la interval sa imi ceara sa ii justific de ce ii fac poze firmei ei, i`am spus politicos ca daca nu ii convine sa ma dea in judecata pentru ca am fotografiat ceva de pe DOMENIUL PUBLIC si este o RECLAMA la serviciile sale nicidecum intimitatea sau ceva ofensator. Realitatea este ca si ea este de acord ca acest anunt este ofensator si ii este frica, in mod cert zilele urmatoare va scoate acel afis defaimator cu “Nu lucram cu persoane fizice!”, si cu semnul exclamarii, nota bene va rog ­čÖé

Astept cu interes sa fiu dat in judecata pentru ca am postat poze cu discriminare :), aceasta “firma” se afla pe bulevardul Stefan Cel Mare vis a vis de spitalul Colentina.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close