EconI.T.PsihoRomaniaUmor

Zapping la TV

Zapping – este atunci cand comuti intre canale TV fara sa te opresti la un canal anume, de regula cand ai mai mult de 50 de canale TV poti sa incepi practicarea acestui sport al degetului opozabil cu care apesi pe butonul telecomenzii ca si cum ai impusca televizorul.
Moda zapping-ului este corelata cu surfing`ul pe paginile web, retele sociale si chiar pe posturile radio, evident si asta in cazul in care exista mai mult de 20 de posturi radio.

Din punct de vedere psihologic, superficialitatea bipolara (analitic / sintetic) se manifesta prin ADHD (Attention-deficit hyperactivity disorder), aceasta conotatie leaga psihicul uman de lene, lipsa de initiativa, loialitate, capacitate de abstractie, timiditate, furie, nervozitate, dependenta, rezultanta fiind incapacitatea de a fi focusat pe un subiect si de a il intelege in profunzime.

Aceasta slaba capacitate de atasare de un subiect de informare / studiu este rezultanta de asemenea a reactiei de aparare impotriva publicitatii: “ad blindness”, telecomanda conceputa initiala ca aparare impotriva publicitatii la fel ca liftul impotriva stresului scarilor devine rusc o prelungire a spiritului uman.

Totusi printre acestea, uneori putem sa remarcam fraze memorabile, rupte din context, hai sa ne amuzam cu cateva dintre ele:

Iulian

15 ani experienta in industria online

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close