EconPsihoRomaniaUmor

Frumoasele din Chisinau – Moda si Muzica

[slideshow]

Da, aici este vorba despre fetele frumoase din Chisinau.
Dana mi-a dat o invitatie sa vin la eveniment, sala plina, cam friguroasa, un fel de Sala Palatului din Bucuresti dar pe jumate ca marime, am ramas uimit sa vad ca nu erau fotografi profesionesti sa fotografieze frumoasele pe scena.
Mai mult, ceea ce am observat aici in Chsinau, fetele se imbraca cu mult mai mult bun gust ca fetele bogate din Bucuresti.
Inca ceva ce imi place la fetele din Chisinau – Republiba Moldova este ca sunt toate foarte naturale, chiar foarte putin machiaj, au foarte mult bun simt si decenta, ceea ce nu se poate dpune deloc de materialistele si profitoarele din Bucuresti care nu merita nici sa le pupe urmele la fetele din Chsinau.

Cat despre cat de frumoase sunt fetele din Chisinau, in comparatie cu cele din Bucuresti, diferenta este de la cer la pamant, fetele din Chisinau sunt frumoase frumoase frumoase… papusi delicate si finute, plus ca au bun simt si gust la moda.

Ceva care m-a uimit este ca sunt 20 de creatori de moda in Chisinau, ceea ce este imens avand in vedere faptul ca aici nu sunt asa de multi bani.. iar colectiile.. nu se compara.. sunt mult mai reusite si de bun gust ca cele Romanesti.

Desigur, cine mai vrea poze, mai am inca.. 900 de poze.. deci… daca mai vreti poze.. intrebati-ma.
Si acum, va invit sa le admirati!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close