I.T.Romania

iPhone 7 la 24 ore de la achiziție – Review REALIST

Multă lume se întreabă ce are mai bun, practic, ca utilizare iPhone 7 față de iPhone 6 / iPhone 6g / iPhone 5SE / etc

Pe lângă glumițele cu donatul rinichiului, ratelor la bancă sau articolelor plătite, nu e cazul la mine, sunt un profesionist în domeniu și vă asigur 100% că acest articol nu este sponsorizat de Apple!

Am făcut o analiză practică, utilizare simplă în 24 de ore a noului telefon:

cum-e-iphone7

1. Materialele
Poate părea stupid că nu dau atenție în primul rând: procesorului, memoriei, tehnologiei sau chiar iOS-ului nou, dar materialele din care este făcut iPhone 7 sunt mult superioare calitativ celorlalte.
Atât carcasa căt și ecranul sunt făcute din cele mai bune materiale posibile, au o finețe și delicatețe pe care nici unul dintre obiectele electronice existente în lume, nu o au!
Mă gândesc la câte materiale / obiecte fără suflet am atins / folosit în viața mea și, sincer, nici un obiect din lume nu este mai plăcut la atingere dec\t un iPhone 7, finisajul, sticla, ”formele” sale sunt perfecte, nimic nu lasă loc a fi îmbunătățit, este aborabil de ținut în mână, nici prea mare, nici prea mic, nici prea subțire, nici prea gros, nici prea ușor, nici prea greu..  doar perfect!

Este FOARTE important ca obiectul pe care îl atingi cel mai mult zilnic să fie perfect ca și calitate a materialelor, Samsungul întodeauna mi s-a părut scârbos spre ieftin, să nu mai vorbesc de Huawei sau Evolio care sunt de-a dreptul sărăcii.

2. Autentificarea / deblocarea.

Conform ultimului studiu făcut de Vodafone și Orange în Aprilie 2016, 41% dintre români își verifică telefonul de peste 200 de ori într-o zi.

Mesagerie

SMS – 23 ori
eMailuri – 18
Apeluri – 25 ori
Ceas – 18 ori
Alarma – 6 ori
Camera – 8 ori
Player Audio – 23 ori
Jocuri – 22 ori
Calendar – 4 ori
Social Media – 39 ori
Stiri – 12 ori
Cautari – 17 ori
Internet – 28 ori
Video – 6 ori
Incarcare Telefon – 4 ori
Casuta Vocala – 1 dată
Aplicatii si altele – 23 ori

Încă de la introducerea amprentei ca autentificare am observa că față de iPhone6 / iPhone 6s citirea ampreentei nu doar că este mult mai rapidă dar și mult mai precisă.

Practic, în loc să îl deblochezi în 2 secunde, îl deblochezi în mai putin de 0.5 secunde. Unde mai pui că funcția de activare la ridicare este promptă, experiența deblocării este extraordinară, mai ales pentru că un utilizator obișnuit deblochează telefonul de peste 200 de ori într-o zi, asta înseamnă că economisești 10 minute pe zi numai cu deblocatul și 3600 minute pe an, adică o săptămână pe an numai cu deblocatul.

FOMO: “fear of missing out”. The fear that if you miss a party or event you will miss out on something great
– Evolutionary biology – an omnipresent anxiety brought on by our cognitive ability to recognize potential opportunities:
– form of social anxiety – a compulsive concern that one might miss an opportunity or satisfying event, often aroused by posts seen on social media websites.

iphone7-lansare-romania

3. Antiacvatic / antiploaie.
Culmea este că zilele acestea a plouat mult și am folosit de multe ori telefonul în ploaie, pentru StreetView Google etc.
Ce poate fi mai relaxant să știi că afară plouă și poți folosi telefonul liniștit știind că nu se va strica dacă se va uda puțin?

lateral-iphone7

4. Display – sunet – dinamică – touch screen
Sunt ferm convins că există un PLACEBO al așteptărilor cu privire la sunet, dinamică, imagine, cu toate acestea se vede ușor că ecranul generează imagini mult mai clare, fine, bine definite.
Touch screen-ul ecranului reacționează cu mult mai fin, prompt, clar și precis ca iPhone 6 / iPhone 6s / iPhone 5SE
De asemenea am ascultat muzică, am jucat jocuri (Boom Beach, Pokemon Go), sunetul este mult mai fin și mai bine definit decât anterioarele versiuni

iphone7-review-complet

5. Butonul de home
Extraordinar de precis, foarte plăcut, ergonomic, încântător de utilizat

spatele-iphone7

6. Calitatea fotografiilor
O schimbare foarte mare, claritate mult mai mare, dar încă DEPARTE de claritatea Samsung-ului, pentru camera foto nu este recomandat!
Se va simți destul de mult o îmbunătățire față de iPhone6

Am executat câteva Google Spheres 360 astăzi pe întuneric / ploaie /seara

Muzeul National de Artă (dimineața la 9, cer înorat)

Aici: Sfera 1
Aici: Sfera 2
Aici: Sfera 3
Aici: Sfera 4

Veți observa că în comparație cu celelalte Google Spheres făcute iPhone 6  / iPhone 6s calitatea este mai bună dar nu cu mult mai bună, se văd liniile mai clare (sharpness)

Sau această fotografie

fotografie-cu-iphone7

7. Bateria

După 24 de ore de utilizare INTENSIVĂ, bateria cred că ține cu 20%-30% mai mult față de iPhone 6

acte-iphone7

8. Instalarea / migrarea datelor
Foarte rapidă și facilă din iCloud, toate aplicațiile rulează rapid, impecabil , fără probleme!

9. Rularea aplicațiilor
Cu 20-30% mai rapid ca iPhone 6s / iPhone 6, se simte clar o îmbunătățire a vitezei

10. Viteza Internet
Vrei nu vrei, viteza aplicaților impulsionează direct proporțional și experiența navigării pe Internet, de asemenea, mai rapid cu 20-30% decât iPhone 6s / iPhone 6

Abonamentul meu este un 25RED de la Vodafone, la ora 2 moaptea din centrul Bucureștiului

104 Mbps pe 4G la download
viteza-iphone7-4g

viteza la UPLOAD mult mai mică, dar cui îi pasă de upload?

viteza-upload-iphon7

CONTRA (dacă se poate numi contra)
Designul iPhone 7, seamănă prea tare cu iPhone 6 / iPhone 6s , poți să îl confunzi ușor cu un iPhone 6, deci nu se pot remarca în cluburile de fițe sau la prostit femeile ușoare cu noul iPhone 7!
Se poate deosebi cel mai ușor după dimensiunea lentilei de 2 ori mai mari la iPhone 7 față de iPhone 6 pe spatele telefonului.
Desigur, poți ”contrabalansa” notabilitatea faptului că iPhone7 seamănă prea mult cu un iPhone 6 sau iPhone 6s, achiziționând un iPhone 7 de culoare negru sau alte culori care nu există la iPhone 6.

=============

Rezumând, poate că prețul este cu 400-500 Euro mai mare decât al unui iPhone 6 si cu 250E – 300 Euro mai mare ca un iPhone 6s, vă spun că își merită cu prisosință prețul dacă lucrezi în media online și îl folosești la muncă, în maxim 5 luni valoarea sa este recuperată!

 

 

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close