Vin rose / Vin roze

Licorna Rose Cuvee Burgund Mare & Merlot

Astăzi am dat o tură prin Megaimage după ceva de mâncare, random și am zis să văd ce a mai apărut la orizont în materie de rose-uri.
Epopeea rose-urilor prin supermarket este un fel de maximul de audiență al rose-urilor, ce rose este comercial se găsește în supermarket, implicit în Megaimage, mother of supermarkets în România.

Așadar, am pus mâna pe această sticlă de rose cu o etichetă absolut oribilă, galbenă.
Cred că acest rose deține locul 1 la capitolul cea mai oribilă etichetă de rose, galben!

Licorna Rose Cuvee Burgund Mare  Merlot

Galben cu rose, bla bla bla, sigiliul ”șosetuță”, l-am aruncat în coș și acum mă situez în fața lui și îl examinez.

Prima chestie care mi-a trecut prin minte când l-am luat de pe raft a fost că nu este românesc, ceea ce însemna că nu intră în raza mea de explorare, dar, dacă am văzut că este românesc, l-am luat cu mine.

Examinare vizuală, ce nu îmi place la sticlă:
– Licorna, la noi la români motivul Licornului nu prea este indigen, nu pricep legătura, sunt un deștept și vreau să găsesc corelații
– Eticheta față, oribilă!
– Nu pricep ce înseamnă ”burgund mare”
– Pe dop scrie HARAVIN, cine este HARAVIN ? Apoi pe partea cealaltă a dopului ”Crama Harabaciu” pe eticheta spate (principala) nu scrie de Harabagiu
– Winehouse, Frei Andy, denumiri în engleză??? Cu totul neinspirat ”Andy” și ”Winehouse”

Licorna 2013 ROSE SEC

Ce îmi place la sticlă, apreciere exterioară:
– Alcool mult, 13,7% .. raiul bețivilor !!!!
– Vinificație naturală, uraaaaaaaa!!!!
– Adâncitură profundă/ mare în fundul sticlei, ca la vinurile bune (seeexy!!!)

===========

Miros – slab, fără multe arome, foarte slab mirosul, nu are miros pronunțat, chiar sunt uimit că miroase așa puțin!!!
Gust – amar, nu foarte amar, printre cele mai amare rose-uri care le-am gustat, la primele înghițituri a fost UN PIC deranjant, apoi a fost OK

Personal sunt un degustător foarte puțin experimentat, chiar nu îmi plac vinurile seci care sunt apreciate de profesioniști și risc să calific ușor acest vin drept slab.
Vestea bună pentru Licorna este că astăzi am mâncat un cârnat boieresc de porc cu vită foarte gras și consistent și acest rose DUR, super recomandat pentru porc chiar se așează foarte bine peste carnea de porc! Marele noroc al acestui vin, chiar a picat foarte bine peste digestia mea prelungită de peste 8 ore a cârnatului de porc! Recomand cu încredere pentru carne de porc, de altfel scrie si pe eticheta principală că merge cu porcul.

Vin Rose Sec Licorna

Notă generală;
Vinul își merită la limită banii, dar îi merită pentru asocierea sa cu carnea de porc, este un rose mai ieftin spre mediu pentru cunoscători care nu își permit un rose scump.

Am ajuns la al 3-lea pahar, încep să simt un postgust și postaromă destul de evident! Vinul acesta merge grațios cu mâncarea!!!!

Citesc review-uri si observ că sticla arată cu totul altfel în poze de vinuri online, este oare altceva? Tot ”șosetuță”

licorna-supermarket
Primește o notă foarte slabă la partea de MARKETING pentru mesajul neinspirat ”LICORNA”

Mai mult, am dat 25 RON pe sticlă, cel din imaginea anterioară costă 18 RON, mai există alt LICORNA Serafim care cotă 28 RON

Mă simt absolut stupid, sunt cu curul în 2 bărci de ROSE !!! Căutați și voi pe Google Licorna Rose și ajungeți și voi împreună cu mine la concluzia că LICORNA are o foarte mare problemă de marketing si comunicare a brandului.

De asemenea nu am putut să dau de site-ul producătorului acestui vin, ceea ce este încă o notă mare negativă !!!!

Suntem în 2015 și nu pot să văd pe net o descriere detaliată pe site-ul producătorului despre acest vin !
Faceți-vă WEBSITE  dacă tot vreți să vindeți în SUPERMARKET !!!!!!

 

licorna-supermarket22

După cum vedeti LICORNA Serafim arată frumos frumos!!! Mă simt chiar LEZAT că nu am acces la acest vin rose care arată foarte bine și SERAFIM sună așa de mistic și magic încât regret că mă mulțumesc cu acest Licorna a a cărui etichetă arată ORIBIL !!!!

Singurul loc unde am găsit sticla de rose pe care o beau acum este pe… eMag, ceea ce îmi face silă din punct de vedere comercial..

Iar din punct de vedere SEO online / publicitate Google pe Internet acest vin este pe ultimul loc ca imagine, se confundă cu Busuioacă de Bohotin, un dezastru electronic!!!!

Cineva să le spună că sunt varză pe Internet cei de la LICORNA

Vinurile Licorna probabil sunt foarte bune din moment ce sunt prezente în supermarket, dar lipsa unui WEBSITE propriu m-a dus cu gândul la acest banc:

 – Ce ţi-e domne cu tehnologia asta modernă, zise un călător dintr-un compartiment de tren. Am văzut un documentar italian pe Discovery, unde arăta că la şapte dimineaţa intra cireada de vite pe poarta abatorului şi la şapte seara ieşeau pe poartă containerele cu conserve!
– Ehei, dar în Japonia, la şase dimineaţa intra pe poartă camionul cu nisip, iar, la ora 13, ieşea vagonul cu microprocesoarele pe bază de siliciu, zise alt călător.
– Vax, zice Bulă, uite, în oraşul nostru, cam pe la nouă dimineaţa au început să toarne fundaţia la fabrica de bere şi spirt, iar pe la zece deja toţi erau beţi morţi!

 

vin-rose-prost-internet

 

Și dacă vreți să luați la ”porcăit” Licorna pentru marketingul online praf găsiți referinnțe aici,

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close