AnticVin rose / Vin roze

Mied – degustare / test review așteptări

Am primit spre testare 3 sticle de MIED de la http://mied-dacic.ro/

Sunt 3 sortimente, astăzi voi testa CIREDAVA, voi reveni pe seară cu procesul testării

mied_degustare

Miedul este o băutură antică pierdută în trecut.
Foarte puțină lume știe despre el, de fapt este aproape necunoscută băutura, mai mult de 10 persoane întrebate nu știu absolut nimic despre el.
Să fim concreți, mied-ul este:

– probabil cea mai veche băutură obținută prin fermentare, se spune că a apărut înaintea celor din viță de vie, fructe sau cereale. După unele scrieri, se pare că băutura este consemnată de mai mult de 6000 ani.
Miedul mai este numit (incorect) „vin făcut din miere”.

Miedul se face din miere, cu apă cât mai pură din izvoare de munte la care se adaugă fermenţi viticoli (must de struguri sau drojdie). Pentru mai multă plăcere sunt adăugate diverse arome: cireșe, afine, soc, mure, fructe de pădure.
Are un gust deosebit de plăcut şi multiple indicaţii terapeutice, fiind bogat în vitaminele B, minerale, aminoacizi – cărămizile din care sunt construite proteinele – și monoxid de azot care susține sănătatea sexuală.
Se spune că este un potențator de energie sexuală, un afrodisiac!

Mai multe consemnări ale istoricilor asupra strămoșilor noștri daci ne relevă faptul că strămoșii noștri ar fi consumat MIED mai mult decât vin, desigur asta ar trebui cercetat la ora actuală am doar Internetul care este relativ sărac în preistoria românilor.

Mai multe detalii despre MIED aici: http://mied.ro/

Iulian

15 ani experienta in industria online

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close