EconI.T.Romania

Moment istoric ROL.ro – 500,000 unici pe zi

Când am venit la ROL.ro erau în medie 60,000 unici pe zi, astăzi, după 3 ani sunt 500,000 unici și poziția de Leader DETAȘAT de la începutul 2013 în topul SATI.ro / topul cel mai oficial al audienței internet în ROMÂNIA.

 

 

Portalul ROL.ro a înregistrat în luna martie 2013 cel mai mare număr de vizitatori unici în România, clasându-se pe locul 1 în topul general și stabilind un nou record în rândul site-urilor românești.
ROL.ro a depășit pragul de 4.000.000 de vizitatori unici pe lună, conform Studiului de Audienţă şi Trafic Internet, realizat de Biroul Român de Audit al Tirajelor.
Astfel, în luna martie 2013, 4.145.281 de vizitatori UNICI

Rezultate trafic total martie 2013 (SATI)
Un alt criteriu analizat de SATI este reprezentat de vizitatorii unici numai din România, clasament în care portalul ROL.ro s-a situat tot pe primul loc cu un număr de 3.206.854 de vizitatori UNICI

Anul 2013 a marcat o revenire în forță și o creștere organică a audienței ROL.ro. Traficul din lunile ianuarie si februarie 2013 a reprezentat începutul unei noi perioade de creștere accelerată și confirmarea că ROL.ro a redevenit liderul site-urilor românești. Clasarea pe primul loc și în luna martie confirmă tendința ascendentă și certifică constanța dezvoltarii rapide de noi servicii și atragerea de noi vizitatori.

SATI este studiul realizat de Biroul Roman de Audit al Tirajelor care masoară audienţa, traficul şi profilele sociodemografice ale site-urilor web din România. Rezultatele SATI pot fi consultate în paginile de rezultate trafic.
Romania Online – ROL.ro, fondat în anul 1998, a fost primul portal din România. Mai bine de 7 ani, ROL.ro a dominat net clasamentul traficului ONLINE.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close