Econ

Se stie, TOT! Absolut TOT!

Nu inteleg de ce multi dintre voi va mirati ca la televizor apar numai parasute, stricati, golani, nesimtiti, hoti, lepre. stiri de la ora 5 , manele si alte chestii care sunteti ipocriti si spuneti cu orgoliu ca sunteti straini de ele, la TV, pe net, in media apar tot timpul, sau ca mancarea si viciile sunt asa de multe, asta este ceea ce vreti, asta este ceea ce va place si cumparati!

Daca toti in loc de asta ati muta canalul de TV pe “lambada”, ati viziuona videoclipuri cu Lambada sau ati cumpara de la chiosc numai lambada, la telefon ati vorbi numai de “lambada” maine la TV ar aparea numai “lambada”.
Da, televizorul, computerul, telefonul pana si “bombonica” de la chiosc ce o cumparati sunt monitorizate, nu sunt niste terminale proaste, fiecare persoana din lume, fara exceptie are un profil indexat in baze de date in care sunt stocate toate comportamentele voastre si se tine cont. Daca asta cereti, asta primiti!

Nu este “manipulare”, este CERERE si OFERTA, este “mana invizibila a pietei”, tehnologia urmatoare permite de multa vreme lucruri care par “imposibile” precum ar fi:
– monitorizarea tuturor televizoarelor din lume
– monitorizarea tuturor computerelor din lume
– recunoasterea vocii oricarui om din lume
– monitorizarea intregii corespondentei din lume

Daca maine, sa zicem, ai cumpara un computer nou, un telefon nou, o cartela “prepaid” de numari nou, un televizor nou, poti fi gasit imediat oriunde ai fi in lume.
Tehnologia actuala permite recunoasterea chipului oricarui om cand trece prin dreptul unei camere video, recunoasterea felului in care misti sageata de mouse in browser, felul in care te exprimi in scris sau audio, felul in care iti misti corpul pe strada, TOT.
Toate e-mailurile, toate convorbirile telefonice, “grila tv” vizionata pentru fiecare om,  din ultimii 10 ani sunt stocate in baze de date si pastrate pentru totdeauna, asta cereti, asta o sa vi se ofere.

Atata vreme cat o sa fiti ipocriti si nu o sa recunoasteti ca primiti ceea ce vreti, tot atata vreme o sa fiti nefericiti.
Acceptati sau nu, este bine, foarte bine ca se stie, altfel planeta asta mica nu ar putea sa sustina o asa de mare presiune care o exercitam toti asupra ei, 8 miliarde de oameni fara control ar fi un dezastru imediat general, hai sa respectam asta si munca celor care ne monitorizeaza.

Altfel, ar fi rau…

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close