Econ

StarCraft 2 se va vinde ca painea calda! (Wings Of Liberty)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C_E83GfWM-A]
In 1998 Blizzard Entertainment aduce pe piata un excelent joc de strategie, StarCraft, s-a vandut repede si multi au devenit dependenti de el, cel putin 12 milioane jocuri vandute in mai putin de o luna!
Conceput initial ca un joc ce nu este facut pentru Internet, dupa mai mult de 10 ani apare mult asteptata versiune OnLine, deja cand majoritatea s-au lasat WOW si se parea ca steaua StarCraftului a apus.
Se pare insa ca noul joc StarCraft 2 se va vinde in mai mult de 100 milioane exemplare, Blizzard doreste sa vanda dincolo de bariera miliardului de dolari intrecand la vanzari astfel chiar si cele mai bune 10 filme realizate pana acum, uimitor sau nu se pare ca pe masura ce timpul trece filmele de pe marele ecran vor fi depasite in audienta de acest nou joc.
Cele 3 rase, Protos, Zerg si Terran isi continua aventura de la nivelul unde s-a terminat Brood War, o serie noua de eroi intra in joc, detaliile, armele, armatele mai mari vor da o experienta ce in mod cert nu ii va dezamagi pe vechii fani ai StarCraft si WOW, sunt anuntate cel putin 30 de arme si eroi noi.
Ca noutate StarCraft 2 se va putea juca online, mai mult, userii de WOW pot sa isi foloseasca userul si la StarCraft 2, in Romania se va vinde licenta la pretul aproximativ de 200 RON (50$ sau 60$), pentru pasionatii acestui joc in mod cert nu isi vor dori sa joace versiunea jocului sparta sau piratata ci isi vor dori propriul lor profil.
StarCraft-ul este probabil cel mai tare joc de strategie al anilor nostrii, mai tare ca Ages of Empire, Civilizations sau Heroes, jucatorii de WOW la ora actuala au intrat intr-un nou sevraj iar carierele si viata lor personala se afla din nou in pericol [sefii, profii, prietenutele, parintii vor fi disperati], desigur, si cerintele minime ale sistemului PC sunt destul de exigente.
Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Updated with the latest Service Packs) with DirectX® 9.0c
– 2.6 GHz Pentium® IV or equivalent AMD Athlon® processor
– 128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT or ATI Radeon® 9800 PRO video card or better
– 12 GB available HD space
– 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/Windows® 7 users)
Pentru cei care au X-Box si Playstation degeaba asteapta sa fie lansat jocul si pentru consolele lor pentru ca aceasta nu se va intampla, mousii o sa aibe viata grea anii care vor urma si multi dintre ei isi vor da ultimul click sub apasarea degetelor isterizate ale gamerilor, morti dupa acest joc.
Asteptam review-urile celor care deja au intrat in noul joc 🙂 Jocul nu pare mult diferit de prima versiune decat in detalii.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8ODTYcOTDko]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close