I.T.

Televizorul a evoluat – este un hibrid media

cum=e-fara-televizor

Fotografia aceasta am făcut-o în 2007 într-un squat din Amsterdam. Era o seară de muzică electronică cu tematică jocurile TV din anii 70-80.
Mai țin minte că în acei ani mă lăudam că nu ascult nici măcar muzică românească.
Cei 3 ani de locuit în Amsterdam mi-au deschis mintea și am realizat că DISCRIMINAM, apoi acceptarea diferențelor / diversității înseamnă și păarticipare.
Acum ascult orice muzică, de la cea clasică, rock punk, retro până la manele.

televizor-inchis

Fotografia este din 2006 Iar acest Televizor l-a cumpărat tata de la RUȘI din piață, în 1991 , firma este BEREZKA 🙂

Hipsterii care nu își permit un TV au găsit de cuviință să se laude că ”e bine fără TV”.
Cei care se laudă că nu se mai uită la TV le spun că ar putea să îl consulte să vadă la ce se uită cei din jurul lor.
Forma asta de hipsterism autist este doar un teribilism ieftin semidoct vecin cu ”nu ascult manele” și ”nu am prieteni țigani”
Una dintre formele cele mai evidente de înapoiere mentală este discriminarea și elitismul fără fond.

Iată principalele 5 motive pentru care este BINE să ai totuși un televizor în casă, în ordinea importanței:
1. Te uiți la filme downloadate de pe Internet, acum sunt la calitate 1020p, Full HD, 4K, vezi și tu frumos pe un ecran de 1.5 m omenește un film, doar  nu ești nebun să cheltuiești zilnic 100 RON în MALL pentru a vedea 2 filme, cinema la tine acasă. De ce să te uiți la filme ca un sărac pe un monitor de 15 inch de laptop?
Caz propriu: Am văzut cam TOATE filmele bune (peste 2000 filme) ale omenirii la calitate maximă în BLUE RAY, filme care nu mai rulează la cinema, mai ales cele de colecție
2. Poți urmări transmisiile live, sport (tenis, fotbal), concerte, actualitate în direct, mai ales micile emisiuni și interviuri, care nu există pe Internet, să fim serioși, e distracție mare cu prietenii să te uiți LIVE la ceva frumos
3. Play Station, X-Box, un deliciu!
4. Canalele TV sunt acum HD, documentare superbe, seriale superbe, mai ales Nat Geo, Discovery, History, HBO care sunt mai mult decât delicioase
5. România este țara care se uită cel mai mult la TV din Europa și are cea mai slabă rată de penetrare a Internetului în mediul rural. Asta înseamnă că trebuie să CONSULȚI TV-ul să știi și tu la ce se uită cei din jurul tău, ce au în cap, cum sunt manipulați și cum funcționează treaba cu ”manipularea în masă”

Iar acest articol se termină cu actualul TV, 152CM, 3D, Full HD, 4K, Smart TV etc etc

samsung-tv

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close