Econ

Ziua ideala a unui tocilar

06:00 Trezirea.
06:15 Lectura de dimineata, rezolvarea unei integrale sau unei ecuatii de gradul 4 .
06:30 O lunga distractie satisfacatoare în WC pana este citit un intreg capitol din “Paradigme ale societatii umane” de Emile Durkheim.
07:00 Micul dejun servit de androide si 2 profi universitari atenti si politicosi.
07:30 Soseste limuzina dotata cu Internet wireless, telefonie 3G, antene satelit si 4 consilieri.
07:45 Cateva e-mailuri urgente, terminarea unui capitol de noua teorie despre fizica nucleara în drum spre aeroport.
09:15 Zborul în avionul particular, pe ecranul impartit in 20 de canale  se deruleaza mai multe emisiuni de pe Discovery, National Geographic, Arte, Mezzo si Animal Planet.
09:30 Limuzina cu sofer pîna la academie (o autopsie a unui extraterestru pe timpul calatoriei).
09:45 Cercetare, microscop electronic coordonarea unei grupe de cercetatori ce studiaza genele la 100 de schelete de oameni preistorici.
11:45 Prînz: Soup a la creme`, rasol cu legume si peste, Chardonay, in background canta orchestra de jazz.
12:15 Fumatul trabucului impreuna cu 5 castigatori ai premiului Nobel.
12:30 Studiu intensiv al autorilor: Kant, Heidegger, Newton, Aristotel si Einstein.
14:15 Limuzina înapoi pana la aeroport (descoperirea unei noi particule elementare mai mici decat atomul).
14:15 Zborul spre Geneva pe parcursul careia directorii celor mai importante 10 banci elvetiene is prezinta rapoartele secrete detaliat.
15:30 Plecarea la pescuit/vanatoare. Testarea ultimelor arme cu laser in pesti ierbivore carnivore pasari si fosti colegi de scoala generala care ii dadeau bobarnaci cand era mic.
17:00 Zborul acasa, echipa de consilieri primeste confirmari la intalnirile din zilele urmatoare cu presedintii celor mai importante 9 tari.
18:45 Relaxare la dus, masaj facut de 5 tocilare cu silueta de Pamela Anderson imbracate in scolarite, barbierit, parfumat, imbracarea unui costum nou de la Ralph Lauren sau Armani.
19:00 Stiri: A fost inventat teleportorul, barbatii se pot inmulti si fara femei, descoperirea unui medicament care face procesul de imbatranire reversibil.
19:30 Cina: caviar pentru aperitiv, Dom Perignon (1953), fructe de mare la discretie, un peste spada de 3 metri, crabi de 5kg dansuri de canibali in background.
21:00 Counter Strike, Warkraft, Starkraft, Age of empire, XBox, Playstation cu prietenii de la bloc din copilarie si colegii din facultate
21:30 Intalnire secreta cu masonii de gradul 32 in amfiteatrul mare cat stadionul Maracana din subsolul mansionului, stabilirea noii politici monetare si energetice ale planetei
23:00 Masaj si scaldat în jacuzzi cu prietenii si cele mai dragute studente din Rusia si China care poarta obligatoriu ochelari cu dioptrii mari.
23:30 Lectura povesti pentru copii, dezlegarea de careuri tematice complicate, rezolvarea a 3-4 cazuri de crime in serie neelucidate pana atunci.
23:45 Întins singur într-un pat imens inconjurat de multe monitoare LCD care arata situatia bursei, stirile la minut in lume
23:50 Lectura, Apus de soare de Barbu Delavrancea sau Amurgul Idolilor de Nietzsche.
00:00 Un partz si lumina se stinge, in background se aude recitarea unei piese de Shakespeare,  somnul vine de la sine.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close